Cum să ierți o persoană care te-a mințit, în funcție de zodia ta

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cum să ierți o persoană care te-a mințit, în funcție de zodia ta


Pentru unele persoane, acest lucru este extrem de ușor și nu văd nimic dificil în a ierta o persoană care le-a mințit, însă pentru altele este destul de greu deoarece nu acceptă acest lucru și vor mereu să fie tratate cu respect. Fie că aștepți ca persoana care te-a mințit să vină la tine și să îți spună cât de rău îi pare, sau chiar tu insiști, nu ar trebui să uiți de faptul că suntem oameni și că unele lucruri nu ne sunt spune din motive ce țin de protecția noastră. Cu siguranță fiecare dintre noi are propriile motive pentru care a acționat în această manieră și nu ar trebui judecat. Iată cum ierți o persoană, în funcție de zodia ta:


Horoscop 11 august 2019, Berbec:

Pentru tine este important să lași energia negativă deoparte și să nu ne înconjori de oameni care nu te apreciază. Poți reacționa uneori destul de impulsiv, dar alteori cântărești foarte bine situația în care te afli. Pentru tine este ușor să ierți, dar ai nevoie de timp până să ajungi să faci această decizie.


Horoscop 11 august 2019, Taur:

Poate că poți ierta destul de ușor o persoană, însă nu ești pregătită să faci asta. Va fi mereu în mintea un gând care te va împiedica să faci asta și îți va reaminti de faptul că persoana respectivă te-a mințit. Este important să te pui în locul persoanei respectivă și să ajungi să îi înțelegi motivele pentru care a acționat în acest fel.


Horoscop 11 august 2019, Gemeni:

Cea mai bună calitate a ta este comunicarea. Este esențial pentru tine să îți spui punctul de vedere și să îi faci pe ceilalți conștienți de felul în care vezi tu lucrurile. Felul în care poți ierta o persoană are legătură cu modul în care comunici cu persoana respectivă și în care îi expui maniera în care te-a deranjat. Poate părea greu la început, însă vei vedea că doar prin acest mod vei reuși să ierți.


Horoscop 11 august 2019, Rac:

Este dificil să îți separi sentimentele de fapte. Nu este un lucru neapărat rău, dar acest lucru vine la pachet și cu o mai mare responsabilitate față de felul în care poți ierta persoana care te-a mințit. Sentimentele tale nu dau greș și te pot determina să faci alegerea corectă, chiar și în acest caz.


Horoscop 11 august 2019, Leu:

La început, te poți supăra extrem de rău pe cineva care te-a mințit deoarece nu accepți să fii trădată în niciun fel. Iar din acest motiv, poate dura destul de mult timp până când vei ajunge să ierți persoana respectivă. Încearcă să nu te mai gândești atât de mult la ceea ce a fost și să fii mult mai conectată în prezent.


Horoscop 11 august 2019, Fecioară:

Pentru tine este foarte ușor să ierți, mai ales persoanele extrem de apropiate. Ești o persoană care reușește cu succes să se detașeze de ceea ce i se întâmplă, iar acest lucru te poate determina să fii o persoană mai bună. Deși te simți vinovată că ești așa, în timp vei vedea că lucrurile se vor așeza în favoarea ta.


Horoscop 11 august 2019, Balanţă:

Este important pentru tine să preiei controlul asupra lucrurilor din viața ta și nu accepți ca nimeni să îți facă programul. Nu vrei ca nimic să te deranjeze, iar în acest context intră și minciunile venite din partea celorlalți. Ar trebui să înveți să fii mult mai relaxată în acest sens deoarece fericirea ta nu depinde de o minciună venită din partea unei persoane.


Horoscop 11 august 2019, Scorpion:

Îți este extrem de greu să ierți o persoană, iar în acest context totul are legătură cu felul în care scapi de negativitatea de care te înconjori. Inițial, vezi partea negativă a lucrurilor și acest aspect nu te ajută să uiți mai repede, ci doar să adâncești lucrurile. Uită-te la calitățile persoanei care te-a mințit și apreciaz-o pentru ceea ce este.


Horoscop 11 august 2019, Săgetător:

Dacă există vreo zodie care nu poate ierta, atunci tu ești. Când vine vorba de iertat, răspunsul tău este un NU categoric. Pentru început, trebuie să fii mai întâi sinceră cu tine, și ulterior să ai puterea să îi ierți pe cei din jur. Sinceritatea joacă un rol extrem de important pentru tine și prin acest mod te poți apropia de oamenii de care chiar ai nevoie în viață.


Horoscop 11 august 2019, Capricorn:

Standardele tale au fost întotdeauna înalte, însă uneori este bine să cobori cu picioarele pe pământ și să conștientizezi faptul că suntem oameni și că suntem predispus greșelilor. Viața este mult prea scurtă pentru a rămâne supărată pe cei din jur și ar trebui să înveți că iertarea are rolul ei în viață.


Horoscop 11 august 2019, Vărsător:

Pentru început, ar trebui să te eliberezi de toate gândurile negative pe care le ai în legătură cu o persoană care te-a mințit. Fie că rezolvi acest lucru prin comunicare sau îți acorzi timpul pentru a reuși să ierți persoana respectivă, totul ține de tine și de maniera în care gestionezi acest lucru. Urmează-ți întotdeauna inima în alegerile pe care le faci.


Horoscop 11 august 2019, Peşti:

Ești una dintre cele mai empatice persoane, iar pentru tine iertarea unei persoane a devenit un lucru la ordinea zilei. Ai tendința de a ierta pe oricine, fără a sta pe gânduri. Însă, ar trebui să ai grijă deoarece unii oameni pot profita de bunătatea ta și o pot folosi în avantajul lor.Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS