Horoscopul dragostei, 24 iulie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 24 iulie 2019


Horoscop 24 iulie 2019, Berbec:

Sunteţi foarte serioşi, dragi Berbeci! Dar vă prinde bine, lumea şi-a cam luat-o în cap în ultimul timp. În compania prietenilor în schimb, vă pricepeţi de minune să creaţi o atmosferă cât mai plăcută.


Horoscop 24 iulie 2019, Taur:

Dragi Tauri, s-ar putea să vă aflaţi în faţa unui nou început în plan sentimental. Experimentaţi emoţii noi, care scot la suprafaţă gesturi pe care nu credeaţi că o să le faceţi până acum.


Horoscop 24 iulie 2019, Gemeni:

Gemenii vor face schimbări importante în plan sentimental. Fac pace cu trecutul şi este posibil să relege o iubire din trecut.






Horoscop 24 iulie 2019, Rac:

Iar Racii au găsit cheia fericirii! Astăzi îşi vor petrece timpului cu partenerul de viaţă, aşa că vor termina cât mai repede activităţile de la job pentru a ajunge rapid acasă.


Horoscop 24 iulie 2019, Leu:

Leii sunt foarte joviali şi reuşesc să le intre uşor în graţii celor din jur. Din acest motiv, nimeni nu se va supăra dacă nativii zodiei vor face câteva greşeli.


Horoscop 24 iulie 2019, Fecioară:

Se anunţă o etapă nouă în plan sentimental pentru nativii zodiei Fecioară. Fie vor cunoaşte pe cineva sau vor reîmprospăta relaţia pe care o au acum.






Horoscop 24 iulie 2019, Balanţă:

Balanţele vor atrage astăzi foarte multe priviri în rândul persoanelor de s#x opus. Iar veştile bune nu se opresc aici... se anunţă o primă sau o promovare în plan profesional.


Horoscop 24 iulie 2019, Scorpion:

Se anunţă o zi plină de revelaţii pentru voi, dragi Scorpioni. Veţi lăsa trecutul în urmă, vă veţi dedica mai mult timp familiei şi vă veţi bucura de prezent!


Horoscop 24 iulie 2019, Săgetător:

Astăzi, e posibil ca nativii zodiei Săgetător să obţină favoruri de la cine se aşteaptă mai puţin şi să se bucure de reuşita unei situaţii împreună.






Horoscop 24 iulie 2019, Capricorn:

Liniştea interioară vă acaparează astăzi simţurile, dragi Capricorni şi sunteţi pregătiţi de strategii ample pentru a obţine armonie în cuplu.


Horoscop 24 iulie 2019, Vărsător:

Astăzi Vărsătorii vor avea o misiune destul de grea! Trebuie să rămână calmi, asta pentru că relaţiile sentimentale sunt cam tensionate. Şi să nu uite că, vorba dulce, mult aduce!


Horoscop 24 iulie 2019, Peşti:

Peştii ar trebui să fie mai rezervaţi, pentru că e posibil să fie judecaţi aspru. O discuţie între patru ochi cu persoana iubită ar putea clarifica ceea ce îi frământă în această zi.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS