Horoscopul dragostei, 22 iulie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 22 iulie 2019


Horoscop 22 iulie 2019, Berbec:

Berbecii au o ambiţie cum rar se întâlneşte. Când le intră ceva în cap, nu se lasă până când nu îşi duc la capăt ideea. Totuşi, nu le-ar strica mai multă odihnă.


Horoscop 22 iulie 2019, Taur:

Dragi Tauri aţi intrat într-o perioadă foarte romantică. Vreţi să staţi mai mult cu partenerul de viaţă şi puneţi la cale ceva special pentru el. O să rămână cu o părere extrem de bună despre tot ceea ce aţi făcut.


Horoscop 22 iulie 2019, Gemeni:

Iar Gemenii sunt visători şi uită de toate problemele. Nu-i un lucru rău, dar vor fi nevoiţi să revină cu picioarele pe pământ atunci când persoana iubită le cere ajutorul.






Horoscop 22 iulie 2019, Rac:

Racii nu greşesc atunci când spun că sunt cei mai norocoşi nativi în dragoste. Astăzi ar putea avea parte de gesturi pline de afecţiune din partea persoanei iubite.


Horoscop 22 iulie 2019, Leu:

Buna dispoziţie e cuvântul zilei pentru Lei. Vor avea parte doar de evenimente favorabile!


Horoscop 22 iulie 2019, Fecioară:

Fecioarele vor avea astăzi ocazia să vorbească deschis cu fiinţa iubită despre o chestiune care le-ar putea face viaţa mai frumoasă.






Horoscop 22 iulie 2019, Balanţă:

Deşi Balanţele parcurg o perioadă favorabilă în plan sentimental, azi au tendinţa de-a exagera. Tocmai din acest motiv riscă să creeze tensiuni în relaţia cu persoana iubită.


Horoscop 22 iulie 2019, Scorpion:

Scorpionii s-ar putea să întâlnească o persoană nouă, care îi va fascina! Totuşi e indicat să-şi ţină entuziasmul în frâu şi dacă sunt într-o relaţie să se ascundă şi în gaură de şarpe.


Horoscop 22 iulie 2019, Săgetător:

Săgetătorii ar putea fi foarte sensibili. Un singur comentariu neobişnuit, i-ar putea face să aibă parte de o avalanşă de emoţii negative.






Horoscop 22 iulie 2019, Capricorn:

Capricornii se vor focaliza pe plăcerile simple, cum ar fi timpul petrecut alături de cei dragi! Astăzi e posibil să realizeze că nu doar lucrurile costisitoare le pot aduce fericirea.


Horoscop 22 iulie 2019, Vărsător:

În a doua parte a zilei, o veste în legătură cu relaţia sentimentală v-ar putea pune pe gânduri, dragi Vărsători. Vă recomandăm să vă ascultaţi intuiţia şi să nu vă grăbiţi să trageţi concluzii.


Horoscop 22 iulie 2019, Peşti:

Astăzi Peştii se simt neglijaţi şi singuri sau poate că în ultima vreme au fost nevoiţi să se ocupe numai de ceilalţi şi au uitat de propriile dorinţe.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS