Horoscop săptămânal, 22-28 iulie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul săptămânii 22-28 iulie 2019


Horoscop 22-28 iulie 2019, Berbec:

Berbecii încep săptămâna cu multă voie bună și energie. Nativii vor fi determinați să-și îndeplinească niște scopuri care țin, cel mai probabil, de familie sau de locuință. Nu este o perioadă favorabilă negocierilor și investiților, prin urmare ar trebui amânate cumpărăturile care nu sunt urgente, mai ales dacă este vorba de aparatură casnică. Șansele de a cunoaște o persoană care să le trezească interesul sunt mari, prin urmare, nu este exclus ca, în special către finele săptămânii, să se îndrăgostească. Cei care se află în relații de lungă durată sau în căsnicii pot discuta despre aducerea pe lume a unui copil sau chiar pot deveni părinți.


Horoscop 22-28 iulie 2019, Taur:

Taurii pot începe săptămâna cu deplasări, fie în interes de serviciu, fie pentru a continua niște studii, pentru a participa la un seminar sau a da un examen. Nativii vor fi determinați în această perioadă să facă bani, să iasă în față. În plan sentimental pot avea parte de surprize neașteptate și nu este exclus ca cineva din trecut să se întoarcă în viața lor. Pe de altă parte, este o săptămână în care sunt stimulați de Venus, planeta lor guvernatoare, și pot face reamenajări, redecorări, renovări în locuință și pot petrece mai mult timp cu familia, pot să-și exprime sentimentele față de cei dragi cu mai multă ușurință și-și pot face planuri de vacanță împreună cu părinții.


Horoscop 22-28 iulie 2019, Gemeni:

Gemenii sunt focalizați pe zona sentimentală în această săptămână. Nativii pot trece prin stări contradictorii, dar, mai mult de atât, cei care sunt căsătoriți pot descoperi secrete ale partenerului, pot afla că au fost înșelați, mințiți și își pot reconsidera poziția față de relație. Cei singuri ar putea cunoaște o persoană cu care să rezoneze din punct de vedere al comunicării și nu este exclus ca întâlnirea să aibă loc într-o călătorie sau la un curs, seminar. În plan financiar aspectele nu sunt tocmai benefice, vorbind de partaje, neajunsuri și lipsuri. Nativii sunt sfătuiți să fie mai atenți la atitudinea pe care o au vizavi de locul de muncă, mai ales în ceea ce privește comunicarea cu superiorii pentru că Mercur, planeta comunicării și guvernatorul lor, este în continuare retrograd.






Horoscop 22-28 iulie 2019, Rac:

Racii vor continua să aibă parte de relații tensionate în cuplu, însă cu răbdare și înțelepciune vor reuși să îmbunătățească relația. Dialogul cu persoana iubită va fi încărcat de reproșuri și acuze, iar acei nativi care au ajuns la capătul puterilor, cărora li s-a umplut paharul, vor alege să se despartă. Pe de altă parte, motivația săptămânii, ceea ce reușește să-i urnească, este dorința de a face bani și în acest sector se întrevăd diverse oportunități. De asemenea, oportunități pot apărea și în legătură cu cariera, însă nu se vor concretiza acum, dar este important ca în această perioadă să se pună bazele, chiar dacă numai prin dialog.


Horoscop 22-28 iulie 2019, Leu:

Leii au parte de tranzitul Soarelui și al planetei Venus întocmai în semnul lor, însă tranzitele vor fi tensionate în această perioadă ceea ce poate aduce conflicte atât în sectorul profesional, cât și în sectorul sentimental. Nativii vor fi foarte energici și determinați să facă schimbări, retușuri de personalitate. Sunt posibile dialoguri acide cu partenerul de viață și nu este exclus ca anumite adevăruri, însoțite de reproșuri, să iasă la suprafață. Nativii trebuie să fie mai atenți la sănătate, zonă sensibilă în această perioadă ca urmare a stresului de la locul de muncă și a oboselii acumulate. În mod cert și starea afectivă și sentimentală vor contribui la crearea unui tablou clinic mai puțin plăcut. Leii ar trebui să se concentreze mai mult pe propria lor persoană și să caute echilibrul în jur.


Horoscop 22-28 iulie 2019, Fecioară:

Fecioarele au parte de o săptămână bună, benefică în sectorul profesional, însă, în continuare trebuie să fie atenți la comunicare, la ce spun și cât dezvăluie celor din jur pentru că guvernatorul lor, Mercur, planeta comunicării, retrogradează în continuare. În plan sentimental, o fostă iubire din trecut se poate întoarce, un secret sau o situație lăsată nerezolvată va ieși acum la suprafață pentru a fi vindecată. La modul general, va fi tensiune în cuplu și nu este indicat să se caute clarificări acum.






Horoscop 22-28 iulie 2019, Balanţă:

Balanțele dau dovadă de un interes aparte pentru socializare și nativii pot lega noi prietenii cu ușurință. Chiar dacă nu vor fi de lungă durată, unele dintre acestea se pot dovedi benefice mai ales pentru atingerea unor scopuri, unor țeluri profesionale. În plan financiar se întrevăd câștiguri materiale de natura unor beneficii, posibil chiar obținute de la rude prin partaj, moștenire. Este o săptămână de relaxare și detensionare și ar fi de preferat ca Balanțele să-și facă planuri de vacanță și chiar să se gândească la plecarea într-o călătorie.


Horoscop 22-28 iulie 2019, Scorpion:

Scorpionii au parte de o perioadă foarte bună în plan profesional. Nativii se vor putea afirma acum, vor ieși în evidență pe zona de carieră, poate la locul de muncă sau în afaceri. Nu este exclus ca cei care nu sunt mulțumiți de actualele condiții profesionale să-și găsească un loc mai bun, mai bine plătit, mai ales că financiar se întrevăd câștiguri. Nu este exclus ca celor singuri, Venus, guvernatoarea parteneriatelor și a căsătoriei, să le aducă o nouă iubire, un partener pe care, posibil, să-l cunoască chiar prin intermediul locului de muncă. Cei care sunt în relații, însă, trebuie să fie mai prudenți deoarece un secret poate ieși la suprafață.


Horoscop 22-28 iulie 2019, Săgetător:

Săgetătorii pot fi mai interesați decât de obicei de zona ezoterică, de cursuri și studii din domenii noi de cunoaștere și nu este exclus să plece acum într-o călătorie peste hotare. La locul de muncă se întrevede mult stres și obstacole, blocaje în atingerea unor scopuri, în încheierea unor proiecte, motiv pentru care este de preferat ca nativii să-și ia concediu sau să dea dovadă de mult calm și răbdare. Faptul că Mercur, planeta comunicării, este retrogradă atenționează nativii să fie prudenți în călătorii, dar și în tranzacții și investiții.






Horoscop 22-28 iulie 2019, Capricorn:

Capricornii au parte de o perioadă tensionată în care accentul cade pe sectorul financiar, însă este vorba de banii partenerului, fie de viață, fie de afaceri. Posibile obstacole în semnarea unor parteneriate, blocaje în acte, în partaje, în obținerea unui credit. Nu este o perioadă bună pentru a împrumuta sau a da bani cu împrumut. Venus, prin aspectele sale cu Mercur retrograd, poate scoate la iveală secrete în relația de cuplu, pot exista dialoguri tensionate în urma cărora nativii să simtă nevoia de a-și redefini relația. În plus, nu este exclus ca o persoană să-i ispitească și astfel să cadă pradă unei aventuri. Se cere mai multă atenție la sănătate, la oase și piele în special.


Horoscop 22-28 iulie 2019, Vărsător:

Vărsătorii au parte de acțiune în plan partenerial, fie că este vorba de parteneriate profesionale, fie de persoana iubită, soț/soție. Nativii pot analiza posibilitatea de a duce relația la alt nivel, de a o oficializa sau discută posibilitatea conceperii unui copil. Nativii singuri pot avea ocazia să înceapă o relație cu cineva din străinătate sau de la locul de muncă, posibil un coleg pe care până acum să-l fi văzut cu alți ochi. Se întrevăd demersuri legate de acte, poate în regim de partaj sau pentru obținerea unui bun material. Atenție la conflictele cu rudele care se pot contura în jurul unei situații juridice.


Horoscop 22-28 iulie 2019, Peşti:

Peștii au parte de o perioadă bună la locul de muncă. Unii nativi își pot schimba jobul în timp ce alții pot renegocia sarcinile și responsabilitățile astfel încât să fie în favoarea lor o situație. Nu este exclusă o avansare în funcție sau o mărire de salariu. În plan sentimental se cere mai multă prudență în dialog deoarece nativii pot fi tentați să fie agresivi, să spună lucrurile mult prea direct și astfel să rănească. Se recomandă prudență în sectorul călătoriilor, dar și al sănătății, privind situația prin prisma unei accidentări la drum sau la locul de muncă.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS