Horoscopul zilei de vineri, 10 mai 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 10 mai 2019


Horoscop 10 mai 2019, Berbec:

Cei născuţi în zodia Berbecului au ocazia nemaipomenită de a pleca într-o vacanţă. Dacă aveţi posibilitatea de a vă lua un concediu sau măcar câteva zile libere de la serviciu, ei bine, profitaţi! În caz contrar, faceţi tot posibilul pentru a trece cu bine, uşor, fără complicaţii peste zilele de muncă şi asiguraţi-vă că toate proiectele sunt duse la bun sfârşit. Se anunţă schimbări masivă în ceea ce priveşte dragostea în această perioadă.


Horoscop 10 mai 2019, Taur:

Cei născuţi în zodia Taurului tind să migreze spre o zonă a pesimismului de dimineaţă, însă nu va dura mult, mai ales când vor ajunge în cercuri prietenoase, pozitive, pline de umor. Atâta timp cât cei dragi vă sunt alături, nu aveţi cum să fiţi trişti. Evitaţi să vă gândiţi la acele probleme mărunte, timpul le va rezolva pe toate. Partenerul/a vă va surprinde de asemenea plăcut spre seară.


Horoscop 10 mai 2019, Gemeni:

Cei născuţi în zodia Gemenilor sunt sfătuiţi să fie cu băgare de seamă în privinţa anumitor persoane din viaţa lor. Reţineţi: nu orice prieten vă este cu adevărat prieten şi nu orice persoană apropiată vă doreşte cu adevărat binele. Fiţi puternici, aveţi curaj şi demonstraţi tuturor că talentul, devotamentul şi isteţimea voastră pot învinge orice viclenie.


Horoscop 10 mai 2019, Rac:

Racii vor primi, astăzi, o supradoză de optimism care se va răspândi rapid la prieteni şi familie. Faptul că sunteţi pozitivi vă va ajuta şi pe plan profesional, atunci când colegii şi şefii vor descoperi că ideile voastre ajută foarte mult compania în care lucraţi sau proiectul în care sunteţi angrenaţi. Nu uitaţi însă că, în anumite situaţii, aveţi nevoie de tact şi înţelepciune. Pe plan sentimental, veţi simţi o nevoie acută de afecţiune. Nu evitaţi să o cereţi!


Horoscop 10 mai 2019, Leu:

Leii vor avea parte, astăzi, de o întâlnire surpriză. O persoană din trecut încearcă să îşi facă loc, din nou, în viaţa voastră, iar datoria voastră este să împiedicaţi ca acest lucru să se întâmple. Priviţi spre viitor şi fiţi alături doar de cei care, la rândul lor, au fost alături de voi. Nu are rost să vă întoarceţi în trecut pentru că nu veţi găsi decât aceleaşi dezamăgiri pe care le-aţi mai trăit o dată. Bucuraţi-vă de prezent şi de viitor alături de cei dragi!


Horoscop 10 mai 2019, Fecioară:

Nativii din zodia Fecioară vor suferi, astăzi, o decepţie în dragoste. Este posibil să aflaţi că persoana iubită nu a fost tocmai fidelă sau că ascunde un secret din trecut pe care nu vi l-a spus niciodată. Poate motivele au fost tocmai pentru a vă proteja şi că ce s-a întâmplat în trecut nu mai contează. Este cazul să luaţi o decizie importantă pentru viaţa voastră. Aştrii vă recomandă să vă gândiţi foarte bine, să cereţi sfatul unor apropiaţi şi abia apoi să vă hotărâţi în ce direcţie vreţi să vă îndreptaţi.


Horoscop 10 mai 2019, Balanţă:

Astăzi, Balanţele se vor confrunta cu foarte multe probleme. Mai ales dacă îşi propun să meargă la cumpărături. Va fi aproape imposibil să găsiţi ce vă doriţi, mai ales dacă vrei să vă schimbaţi garderoba. Tot astăzi, este posibil să te apuci de dietă. Va fi însă destul de dificil să vă decideţi asupra unei anume cure de slăbire. Cel mai bine ar fi să apelaţi la sfatul specialiştilor.


Horoscop 10 mai 2019, Scorpion:

Scorpionii nu trebuie să urmeze sfaturile străinilor, pentru că unii ar putea încerca să vă stea în cale. Nu vor reuşi pentru că astăzi sunteţi extrem de creativ. Aveţi idei foarte bune pentru dezvoltarea afacerii. Dacă v-ați gândit să vă renovați casa, astăzi este ziua de început. Seara vă poate aduce întâlniri cu persoane cu care nu v-aţi mai văzut de ceva vreme.


Horoscop 10 mai 2019, Săgetător:

Vineri, Săgetătorii strălucesc. Sunt extrem de pozitivi, iar zâmbetul lor îi va molipsi şi pe cei din jur. Este o zi frumoasă pentru voi și pentru cei care lucrează cu voi. Există, însă, riscul ca o mică greşeală să vă dea ziua peste cap. Astăzi, Săgetătorii sunt singurii din zodiac care se pot aştepta să-şi găsească sufletul pereche.


Horoscop 10 mai 2019, Capricorn:

Astăzi, Capricorni au nevoia de îndrumarea unui specialist. Fie că e vorba despre o achiziție majoră sau despre depunerea unor acte importante, sfatul unui expert va fi de mare folos pentru a face alegerea cea mai bună. În cursul zilei veți avea parte de o întâlnire sau o discuție cu o persoană influentă, care vă poate fi de mare ajutor în proiectele pe care vreți să le puneți în aplicare.


Horoscop 10 mai 2019, Vărsător:

Pentru Vărsători, atenția la detalii va fi un element-cheie astăzi. În afaceri și profesiune, ar fi bine să fiți precauți, pentru a nu cădea în capcana unor vorbe frumoase care vă vor fi adresate. Ar fi bine să cântăriți orice decizie, pentru a nu regreta mai târziu, spune horoscopul. În familie, în schimb, se anunță o zi plină de armonie.


Horoscop 10 mai 2019, Peşti:

Vineri, Peștii s-ar putea simți obosiți, după câteva zile solicitante. Însă ar fi bine să vă mențineți controlul, spune horoscopul. Dacă vă pierdeți cumpătul, există riscul escaladării unor conflicte care nu vor fi în folosul vostru. Ar fi bine astfel să vă măsurați cuvintele în dialogul cu cel din jurul vostru. E o zi favorabilă în schimb pentru a vă pune la punct proiectelor de viitor. De pe urma planurilor bine făcute, veți culege în curând roade!Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS