Horoscopul zilei de sâmbătă, 25 mai 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 25 mai 2019


Horoscop 25 mai 2019, Berbec:

Cei născuţi în zodia Berbecului au parte de un weekend plin de aventură. Fie plecaţi în scop profesional, în interes de muncă, fie vă faceţi bagajele şi fugiţi în lume alături de persoana iubită. Vă veţi distra de minune orice ar fi, veţi cunoaşte oameni noi şi veţi vedea locuri interesante. Bucuraţi-vă din plin de această ocazie.


Horoscop 25 mai 2019, Taur:

Cei născuţi în zodia Taurului îşi fac planuri pentru creşterea bugetului. Mai exact aveţi idei pentru o nouă afacere şi ar fi cazul să le puneţi în aplicare. Aveţi curaj, cereţi sfatul apropiaţilor şi asociaţi-vă cu persoane de încredere. În această după-amiază încercaţi să petreceţi ceva timp în natură, deoarece vă va aduce un plus de relaxare şi vă va limpezi mintea.


Horoscop 25 mai 2019, Gemeni:

Cei născuţi în zodia Gemenilor au nevoie de curaj. Încercaţi lucruri noi, ieşiţi din zona voastră de confort, mergeţi la evenimente alături de prieteni şi aveţi şansa de a cunoaşte pe cineva special. Se anunţă o nouă poveste de dragoste. În această după-amiază, vă recomandăm să vă încercați să faceți o yoga, să vă plimbați sau să vă odihniți mai mult ca de obicei.






Horoscop 25 mai 2019, Rac:

Cei născuţi în zodia Racului sunt sfătuiți să evite discuțiile despre adevărata stare a relației de dragoste. Sunt lucruri nelămurite și ar fi bine să rămână așa, până când va fi momentul propice pentru a lua decizii definitive. Dacă ai parte de un conflict emoțional sau ai probleme la serviciu, nu ezita să le împărtășești cu persoana iubită. Va înțelege de ce anumite probleme trebuie amânate. Spre seara atmosfera va fi mai relaxată și nu sunt excluse vești bune de la un prieten din copilărie.


Horoscop 25 mai 2019, Leu:

Leii care se plictisesc și s-au săturat de ritmul vieții de zi cu zi sunt sfătuiți să treacă la acțiune. Marile aventuri nu vor pica din cer, trebuie plănuite pas cu pas. Contează să rezolvi câte o mică problemă, zilnic, iar într-un timp mai scurt decât îți imaginezi îți vei putea lua zborul. Nu îți neglija instinctul. Poate că dorința de a evada ascunde alte probleme, mai profunde.


Horoscop 25 mai 2019, Fecioară:

Fecioarele întâlnesc o persoană care le dă lumea peste cap. Total diferită de ceea ce-și imaginau sau doreau, această apariție este deopotrivă misterioasă și familiară. De altfel, nu puțini nativi vor avea impresia că o cunosc de undeva. Profită de ocazie și mergi direct la țintă, chiar dacă va trebui să-ți aduni tot curajul. Spune cu sinceritatea care te caracterizează tot ce simți și nu ezita niciun moment. Poate că e momentul care îți va schimba viața.






Horoscop 25 mai 2019, Balanţă:

Balanţa trebuie să fie foarte atentă la starea de azi. Dacă vă simțiți agitat, poate că ar fi o idee bună să mergeți la sala de gimnastică pentru a mai da drumul la nervi. De asemenea, o plimbare dimineață vă ajută. În caz contrar, ați putea sfârși să spuneți ceva ce nu vă doriţi și să începeți o ceartă între unii membri ai familiei.


Horoscop 25 mai 2019, Scorpion:

Scorpionului se pare că alinierea actuală a stelelor vă aduce câteva emoţii mixte. Dacă te angajezi într-o formă de creativitate, ar fi o modalitate excelentă de a canaliza aceste emoţii. În caz contrar, vă puteţi manifesta aceste ieşiri în cadrul pasiunii dumneavoastră, sau poate e chiar bine să petreceţi puțin timp singură, înainte de a interacționa cu orice persoană iubită.


Horoscop 25 mai 2019, Săgetător:

Săgetătorul trebuie să se asigure astăzi că nu acţionează superficial. Asigurați-vă că petreceți timpul potrivit în întâlniri cu oameni importaşi, deoarece ați putea pierde interesul unei persoane care ar putea să vă avanseze serios cariera. De asemenea, lipsa de atenţie ar putea să vă facă să pierdeţi o ocazie importantă în dragoste. Un romantism fierbinte se întrevede înainte de căderea nopții.






Horoscop 25 mai 2019, Capricorn:

Capricornii trebuie să fie mai puţin negativişti, pentru că asta ar putea duce la ostilitate și la conflicte, fără ca cineva să ştie sigur de la ce a pornit scandalul. În schimb, încercați să vă petreceți timp cu membrii apropiați ai familiei, eventual la un picnic sau o ieşire la terasă. Cei care se află într-o relație trebuie să le spună mai des partenerilor lor ce simt despre ei.


Horoscop 25 mai 2019, Vărsător:

Astăzi, Vărsătorii vor avea o surpriză extrem de plăcută. Ar putea fi vorba despre o veste bună, un dar de preţ sau cineva îşi va mărturisi dragostea pentru tine. Nu lăsa nimic să te întristeze astăzi. Această seară va fi cel mai bun moment pentru conversații profunde și întâlniri de neuitat.


Horoscop 25 mai 2019, Peşti:

Peştii ar putea să se gândească la un nou hobby, să meargă într-o excursie sau să-şi viziteze familia sau prieteni pe care nu i-au mai văzut de foarte multă vreme. Seara, aţi putea merge la un concert sau la un film. Nu este deloc greșit atâta timp cât asta vă aduce bucurie. Fiţi mai atenţi cu partenerii de viaţă.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS