Horoscop săptămânal, 20-26 mai 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul săptămânii 20-26 mai 2019


Horoscop 20-26 mai 2019, Berbec:

Luna ajunge duminică în casa subconștientului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, în ultima zi a săptămânii, s-ar putea să fii ușor vlăguit(ă). Nu-ți programa atunci activități istovitoare, ci încearcă să te odihnești mai mult, să-ți petreci timpul într-o companie liniștită și să te ocupi de bunăstarea ta mentală. În felul acesta, vei începe săptămâna cu forțe proaspete.


Horoscop 20-26 mai 2019, Taur:

Marți și miercuri, Luna se mișcă prin casa filozofiei de viață din horoscopul tău general, motiv numai bun să-ți reevaluezi sistemul de valori, principii și credințe și să vezi dacă nu cumva se impun unele schimbări pe acest plan. S-ar putea să fi primit lecții importante de la viață în ultima vreme și ar fi păcat să nu le integrezi în viziunea ta despre lume. Vei avea mult de câștigat.


Horoscop 20-26 mai 2019, Gemeni:

Soarele și Mercur se întâlnesc marți în semnul nașterii tale, conferindu-ți șarm, carismă și multă energie. Riscul ar putea fi acela de a irosi toate aceste calități potențate fără a realiza mare lucru, deci caută să te gândești din timp unde ai putea direcționa acest entuziasm astfel încât să ai parte de rezultate vizibile. În felul acesta, s-ar putea să faci mari progrese într-un domeniu sau altul.






Horoscop 20-26 mai 2019, Rac:

Soarele și Mercur își dau mâna în casa subconștientului din horoscopul tău general, îndemnându-te ca, la începutul acestei săptămâni, să lucrezi la acele gânduri recurente care nu îți fac bine. Pe fondul acestei configurații astrale, vezi mai bine ca niciodată de unde provin ele și cum ai putea să le pui punct. Sunt contraproductive și nu îți permit să evoluezi în ritmul în care ai putea.


Horoscop 20-26 mai 2019, Leu:

Marți și miercuri, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, riscând să-ți atragă atenția asupra unor dureri de spate, de dinți sau asupra unor afecțiuni ale pielii pe care nu le-ai investigat mai atent. Nu ar strica să-ți găsești timp să te ocupi de aceste neplăceri dacă ele reapar. Altfel, s-ar putea să se cronicizeze și să le vindeci mai greu. Fii prevăzător(oare).


Horoscop 20-26 mai 2019, Fecioară:

Joi și vineri, Luna se mișcă prin casa sănătății din horoscopul tău general, iar recomandarea aștrilor ar fi aceea de a nu sta prea mult timp în picioare, mai ales dacă suferi de varice. Alternează momentele în care șezi cu cele în care te plimbi și nu vei avea probleme din această cauză. Este foarte important să nu pui presiune suplimentară pe membrele inferioare acum.






Horoscop 20-26 mai 2019, Balanţă:

Duminică, Luna poposește în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să-ți lipsească energia să te implici în activități care necesită prea multă energie. Caută să te relaxezi, să faci un repaus și să te limitezi la mișcare ușoară. În felul acesta, nu vei avea de ce să te temi că nu vei avea parte de suficientă energie săptămâna viitoare. Menajează-te puțin.


Horoscop 20-26 mai 2019, Scorpion:

Soarele și Mercur își dau mâna în casa transformărilor din horoscopul tău general, indiciu cum că s-ar putea ca, la începutul săptămânii, să aibă loc evenimente cu impact emoțional destul de puternic în viața ta. Ceva ce-ți spune partenerul s-ar putea să declanșeze unele trăiri intense care îți vor schimba viziunea asupra unor lucruri. Tu poți intuit dacă efectul va fi pozitiv sau negativ.


Horoscop 20-26 mai 2019, Săgetător:

Începi săptămâna cu Luna în semnul nașterii tale, semn că luni ești jovial(ă) și cu bateriile încărcate. Aștrii recomandă totuși să nu pui o prea mare presiune pe tine însuți(ăți) și să-ți conservi energie pentru a-ți ajunge și pe parcursul zilelor viitoare. Poți realiza lucruri extraordinare dacă știi să-ți gestionezi forțele și le direcționezi doar spre obiective palpabile.






Horoscop 20-26 mai 2019, Capricorn:

Luna traversează luni casa subconștientului din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea ca, la începutul acestei săptămâni, să nu fi reușit să-ți încarci bateriile la cotele necesare pentru a face față tuturor provocărilor. De marți încolo, când Luna poposește în semnul nașterii tale, situați s-ar putea schimba în bine. Până atunci, caută să nu pui presiune suplimentară pe tine.


Horoscop 20-26 mai 2019, Vărsător:

Marți și miercuri, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, semn că s-ar putea ca nivelul tău de energie să nu fie prea ridicat în prima parte a acestei săptămâni. Joi și vineri, tocmai în ajung de weekend, Luna trecere în semnul nașterii tale și-ți conferă suficient avânt încât să faci față tuturor activităților pe care ți le-ai programat pentru sfârșitul de săptămână.


Horoscop 20-26 mai 2019, Peşti:

În intervalul de zile vineri-sâmbătă, s-ar putea să te simți destul de pierdut(ă), alienat(ă) în anumite privințe față de cei din jur, dar este posibil ca lucrurile să se schimbe pe acest plan duminică, atunci când Luna ajunge în semnul nașterii tale. Revii atunci la sentimente mai bune și s-ar putea să-i uimești pe toți cu energia ta și cu buna dispoziție molipsitoare de care dai dovadă.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS