Horoscopul zilei de miercuri, 8 mai 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 8 mai 2019


Horoscop 8 mai 2019, Berbec:

Cei născuţi în zodia Berbecului vor ajunge la punctul culminant și, în sfârșit, vă veți asigura că în viața voastră există o șansă luminoasă. Norocul vă zâmbește, dar nu trebuie să rămâneți inactivi. Văzând această șansă de a reuși, apucați-o cu ambele mâini. În principiu, aceste șanse apar foarte rar în viața cuiva, dar este posibil ca unele persoane să nu înțeleagă circumstanțele în care se petrec. Fiți foarte atenți la evenimentele zilei și la deciziile pe care trebuie să le luați azi.


Horoscop 8 mai 2019, Taur:

Cei născuţi în zodia Taurului arată un entuziasm de muncă crescut, pentru a-și apăra poziția la locul de muncă. Astăzi, unul dintre colegii dvs. va fi alăturat de un tânăr îndrăzneț. El va fi unul dintre cei care nu se opresc de la nimic pe motive de creștere a carierei. Cel mai rău dintre toate, el va spune imediat că poziția ta va fi a lui. Deci, acum veți avea un rival periculos, iar în viitor nu trebuie să vă relaxați. Dovedește ca funcția pe care o deții e pe deplin meritată.


Horoscop 8 mai 2019, Gemeni:

Cei născuţi în zodia Gemenilor sunt norocoși să găsească ceva recent pierdut. Veți dobândi imediat acest obiect, numindu-l evenimentul zilei. Dar nu, în viața ta va exista ceva cu adevărat grandios. Cel mai probabil, fostul dvs. partener, care a pus recent capăt relației lor, va reveni. El vă va cere scuze, nu sub formă de cuvinte, ci sub forma unei surprize uimitoare (această surpriză îți va topi gheața din inimă).


Horoscop 8 mai 2019, Rac:

Pentru rac, dificultățile a acestei zile vor fi gândurile deprimante. Vor apărea accidental, fără un motiv bun. Vă luptați cu amintirile, acolo unde ați eșuat o dată. Din această depresie vă va scoate un bărbat pe care nu l-ați considerat niciodată prieten apropiat. Această persoană se va dovedi a fi un psiholog priceput, iar de la comunicarea cu ei echilibrul dumneavoastră emoțional va fi restabilit.


Horoscop 8 mai 2019, Leu:

Leul, pe la 8 august 2018, se va concentra pe chestiuni de rutină, dar va exista un eveniment dramatic spre seară. Dacă în timpul zilei veți fi ocupat cu munca și o să vă plictisiți, seara veți afla o veste care vă va bucura dar și întrista. Fostul tău partener a fost părăsit într-un mod groaznic de femeia pentru care te-a părăsit el. Acest lucru te și bucură, dar îți și pare rău, pentru că știi cum te-ai simțit. Totuși, nu lua legătura cu persoana respectivă ca să-i transmiți părerile tale de rău, pentru că e cea mai proastă idee posibilă.


Horoscop 8 mai 2019, Fecioară:

Fecioara astăzi se bucură de pace totală (fizică și intelectuală). La muncă totul e în regulă, nu te stresezi prea tare cu colegii, în familie totul e ok, iar starea ta de spirit este una excelentă. Firește, n-ai ajuns aici degeaba, ci pentru că felul tău strategic de a gândi a pus totul cap la cap și a prevăzut toate situațiile. Totuși, există o situație pe care astăzi n-o s-o poți vedea. Este vorba despre planul unui coleg de a-ți strica munca și imaginea, pentru propriul beneficiu. Uită-te cu atenție ce fac colegii tăi.


Horoscop 8 mai 2019, Balanţă:

Balanța pe 8 august 2018 nu ar trebui să fie tensionată de creșterea potențială a carierei. Momentul victoriilor dvs. de înalt nivel nu a venit încă și ar trebui să-l acceptați. Petreceți-vă toată puterea nu pe luptă, ci pe o pregătire temeinică pentru ea. Gândiți-vă în ce domenii nu sunteți prea puternici. Determinați cum să completați golurile de cunoștințe și de experiență. Nu va fi rău dacă astăzi participați la o conferință sau un seminar dedicat acestui subiect.


Horoscop 8 mai 2019, Scorpion:

Scorpionii vor împărți astăzi din bogăția romantismului lor. Fețele persoanelor apropiate se vor întoarce spre tine, fără ca tu să faci ceva deosebit. Gândește-te, poate că ar trebui să-ți răspândești farmecul pentru toată lumea cu care intri în contact astăzi, ci pentru o anumită persoană. Există șanse să impresionați și această zi va deveni un reper pentru cuplul vostru, cel pe care este foarte posibil să-l formați astăzi.


Horoscop 8 mai 2019, Săgetător:

Săgetătorii sunt sfătuiți să-și folosească timpul făcând îmbunătățiri interne și externe. Acordați-vă timp sănătății și frumuseții. Căutați sfatul unui cel mai bun prieten, care tocmai și-a pierdut greutatea și este gata să-și împărtășească experiența în această chestiune. Urmăriți-vă frumusețea interioară, nu uitați de spiritualitatea înaltă. Veți îmbogăți lumea voastră interioară dacă faceți fără întârziere orice faptă bună fără a vă cere recunoștință în schimb.


Horoscop 8 mai 2019, Capricorn:

Capricornii sunt astăzi destinați să învețe adevărul neplăcut despre cel mai bun prieten al lor. Veți înțelege că această persoană nu este la fel de sinceră cu tine așa cum credeai și că te folosește. Dacă faceți afaceri cu el, atunci implică înșelăciune financiară. Se pare că profitul pe care îl obțineți personal din acest proiect ar trebui să fie mult mai mare decât suma anunțată de prietenul dvs. fals. După ce ați dezvăluit această înșelăciune, încercați să stabiliți imediat ce să faceți în continuare. Cereți sfatul unui avocat.


Horoscop 8 mai 2019, Vărsător:

Vărsătorul astăzi va fi puternic în tot ceea ce este legat de logică și analiză corecta. Gândindu-te cu atenție, veți implementa o manevră foarte inteligentă, după care cariera ta va crește dramatic. Dar, această manevră vă va face să treceți peste șefi. Totuși, într-o singură zi veți deveni mai bogat și mai autoritar, pierzând în același timp solidaritatea vechilor colegi, cu care sunteți obișnuiți să comunicați pe o notă prietenoasă. Trebuie să vă gândiți, merită? Dacă da, nu vă uitați în urmă.


Horoscop 8 mai 2019, Peşti:

Pestii astăzi vor retrage promisiunea acordata unei anumite persoane. Veți încerca să mențineți confortul și calmul emoțional. Veți înțelege că, încercând să îndepliniți această promisiune copleșitoare, vă depășiți pe voi înșivă și principiile voastre morale. Persoana pe care ai refuzat-o în ultimul moment va înțelege totul și nu te va condamna pentru acest act. Nimic nu se va schimba în relația dvs. și veți continua comunicarea dvs. de încredere.Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS