Horoscopul zilei de duminică, 19 mai 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 19 mai 2019


Horoscop 19 mai 2019, Berbec:

Cei născuţi în zodia Berbecului s-ar putea, pe viitor, să aibă un rol determinant în cariera nativilor din Berbec. Spre seară ar putea veni o veste bună sau o propunere de nerefuzat, din partea unui prieten bun. S-ar putea lăsa cu o petrecere pe cinste.


Horoscop 19 mai 2019, Taur:

Cei născuţi în zodia Taurului ar face bine să lase orgoliul la o parte, atunci când discută probleme delicate în relația de cuplu. Asta chiar dacă sunt convinși că au dreptate. În dragoste nu contează cine deține adevărul, ci cât de ușor și eficient se poate ajunge la un compromis, fără ca tensiunea să se transforme în ceartă sau chiar într-un conflict de lungă durată. Ascultă cu atenție și fii deschis la orice posibilitate.


Horoscop 19 mai 2019, Gemeni:

Cei născuţi în zodia Gemenilor sunt nevoiți să aleagă între o persoană dintre trecut sau posibilitatea unei noi relații de dragoste. În orice caz, decizia va fi pe cât de grea, pe atât de importantă. Dacă te afli într-o situație de acest gen, ascultă-ți cu atenție instinctul. Îți va spune cu precizie ce îți dorești cu adevărat. Însă sub nicio formă nu te lăsa copleșit de nostalgie sau frica de necunoscut.






Horoscop 19 mai 2019, Rac:

Racii simt că sunt mai ocupați decât în timpul săptămânii, iar relaxarea va trebui să mai aștepte. Probleme nerezolvate din trecut ies la iveală în cel mai neașteptat moment, iar luarea unei decizii nu mai poate fi amânată. Nu îți pierde concentrarea, chiar dacă te simți copleșit, iar toată lumea trage de tine. Calculează-ți pașii cu calm și răbdare și folosește-ți rațiunea, nu emoția. Alege ceea ce este mai greu, dar îți oferă beneficii pe termen lung.


Horoscop 19 mai 2019, Leu:

Leii trebuie să îşi reamintească, astăzi, micile bucurii ale vieţii. Aţi uitat să mai trăiţi, în ultima perioadă, din cauza problemelor apăsătoare, a programului încărcat şi a goanei după bani. Astăzi este ocazia perfectă să renunţaţi, cel puţin pentru o zi, la toate aceste griji. Ieşiţi în aer liber, bucuraţi-vă de prieteni, râdeţi şi faceţi planuri pentru ceea ce va urma. Doar aşa veţi reuşi să vă recâştigaţi echilibrul emoţional de care sunteţi atât de dependenţi.


Horoscop 19 mai 2019, Fecioară:

Fecioarele vor suferi, astăzi, o decepţie uriaşă în dragoste. Persoana alături de care aţi crezut că veţi îmbătrâni şi despre care aţi crezut că este omul perfect, vă va înşela încrederea. Încercaţi să treceţi peste situaţie cu calmul şi demnitatea care vă definesc. Nu arătaţi niciun semn de slăbiciune şi înlăturaţi persoana care v-a trădat din viaţa voastră. Este ocazia perfectă pentru a vă schimba viaţa în totalitate.






Horoscop 19 mai 2019, Balanţă:

Balanţele vor fi puse, astăzi, în faţa unei decizii cruciale. O dragoste din trecut se va întoarce în viaţa voastră şi veţi fi nevoiţi să alegeţi între viitorul pe care vi l-aţi construit singuri şi trecutul care v-a definit şi v-a oferit experienţă. Trebuie să vă gândiţi mai mult timp, apelaţi la ajutorul prietenilor apropiaţi şi al familiei şi abia atunci puteţi să decideţi dacă îi veţi permite persoanei din trecut să facă, din nou, parte din viaţa voastră.


Horoscop 19 mai 2019, Scorpion:

Scorpionii vor fi, astăzi, în căutarea unei aventuri. Fie că vorbim despre adrenalină, fie că vorbim despre o relaţie de scurtă durată, astăzi veţi face tot ce stă în puterile voastre pentru ca aceste lucruri să se întâmple. Fiţi foarte atenţi la cei alături de care vă veţi înconjura astăzi pentru că există riscul să vă îndrăgostiţi iremediabil, iar aventura s-ar putea transforma într-o relaţie de lungă durată. Totuşi, acest lucru ar putea fi în avantajul vostru. Depinde doar de voi cum veţi proceda.


Horoscop 19 mai 2019, Săgetător:

Nu e ziua cea mai potrivită să încerci să etichetezi o relaţie neclară. Pur şi simplu e posibil să fie nevoie de mai mult timp pentru ca această relaţie să se dezvolte. Ignoraţi orice presiune pe care o resimţiţi din partea altora, sau a bârfelor din jurul vostru. Tot ce trebuie să faceţi e să vă concentraţi asupra modului în care vă simţiţi în această relaţie şi dacă sunteţi mulţumiţi de asta.






Horoscop 19 mai 2019, Capricorn:

Dacă o neînţelegere va duce la o ruptură bruscă în relaţia cu persoana iubită, nu încerca să corectezi imediat situaţia. Ar putea să fie mai bine să dai ceva spaţiu celuilalt, dar şi ţie. Citeşte o carte, până când vă calmaţi amândoi. E foarte posibil ca până seara să râdeţi împreună de cearta din această zi.


Horoscop 19 mai 2019, Vărsător:

Astăzi ar putea apărea o mare oportunitate să te apropii de cineva pe care nu l-ai văzut demult. Nu uita să fii răbdător, precaut şi cu mult tact, şa vor apărea rezultatele cele mai bune. E posibil ca spre seară să primeşti un mic cadou de la cineva apropiat.


Horoscop 19 mai 2019, Peşti:

Păstrează echilibrul astăzi, orice ai intenţiona să faci. Poţi încerca un meniu nou când ieşi la masă, dar asigură-te înainte de asta că poţi pronunţa corect numele meniului. Dacă ieşi la cumpărături şic eva îţi face cu ochiul, cumpără, dar fiind convins că acel lucru îţi este cu adevărat folositor. Petrece timp cu oamenii apropiaţi, dar nu uita să le iei în considerare sfaturile.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS