Horoscopul dragostei, 9 mai 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 9 mai 2019


Horoscop 9 mai 2019, Berbec:

Berbecii sunt îndrumaţi din toate părţile să facă o schimbare în viaţa lor, însă, mare atenţie dragi nativi, să nu faceţi asta doar pentru că aşa îşi doresc alţii şi nu neapărat voi.


Horoscop 9 mai 2019, Taur:

Taurii se bucură de admiraţia unei persoane faţă de care şi ei au multe cuvinte de laudă. Se poate naşte chiar mai mult decât o relaţie de amiciţie aici.


Horoscop 9 mai 2019, Gemeni:

Dragi Gemeni, aştrii vă sfătuiesc să renunţaţi la vicii şi să aveţi ceva mai multă grijă de sănătate, pentru că nimeni nu e nemuritor.






Horoscop 9 mai 2019, Rac:

Chiar dacă încep ziua cam morocănoşi, seara îi va prinde pe nativii Rac într-o companie extrem de plăcută, una după care au tot tânjit.


Horoscop 9 mai 2019, Leu:

Multă agitaţie pentru Lei, alergătură, tot felul de evenimente, aproape că nici nu au timp să respire. Stau foarte bine la capitolul viaţă socială, iar asta le aduce multe beneficii.


Horoscop 9 mai 2019, Fecioară:

Chiar dacă aveţi impresia că cineva vă dictează ce să faceţi, dragi nativi Fecioară, sfaturile unei persoane apropiate vă pot fi extrem de folositoare.






Horoscop 9 mai 2019, Balanţă:

Întâlnire de gradul 0 pentru Balanţe. Sunt mari şanse să reîntâlniţi o persoană care a lipsit mult timp din viaţa voastră şi căreia i-aţi dus foarte tare dorul.


Horoscop 9 mai 2019, Scorpion:

Egoismul Scorpionilor le poate aduce discuţii aprinse cu partenerul. Au impresia că li se cuvine totul şi devin iritaţi atunci când nu primesc ce îi cer persoanei iubite.


Horoscop 9 mai 2019, Săgetător:

O vizită importantă prevăd aştrii şi pentru Săgetători.De asemenea, un secret de familie este posibil să iasă la iveală.






Horoscop 9 mai 2019, Capricorn:

Dragi Capricorni, organizaţi un eveniment, o surpriză pentru cineva drag, iar asta vă consumă foarte multă energie şi emoţie şi abia aşteptaţi să vedeţi totul gata.


Horoscop 9 mai 2019, Vărsător:

Mai este puţin până la weekend, însă Vărsătorii au intrat deja în atmosfera de distracţie şi voie bună. Îşi încep dimineaţa perfect şi aşa au de gând să încheie ziua.


Horoscop 9 mai 2019, Peşti:

Peştii au de luat o decizie importantă, posibil legată de o plecare din ţară pe termen lung şi au nevoie să se gândească de trei ori înainte de a hotărî ceva.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS