Horoscop săptămânal, 6-12 mai 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul săptămânii 6-12 mai 2019


Horoscop 6-12 mai 2019, Berbec:

Berbecii încep săptămâna cu preocupări legate de cuplu, de viața în doi și au șanse mari să restabilească o relație pe care o credeau pierdută. Nativii au parte de tranzitul lui Mercur întocmai în sectorul financiar, prin urmare nu este exclus să înceapă o (re)negociere a salariului sau să discute noi termene de plată ale unor colaborări. La modul general, vor avea parte de încasări, însă și tendința de a cheltui va crește. La locul de muncă există o tendință de suprasolicitare ca urmare a dorinței Berbecilor de a face totul perfect, minuțios, în detaliu. Se cere mai multă prudență la capitolul sănătate, care poate fi ușor încercat în această perioadă.


Horoscop 6-12 mai 2019, Taur:

Taurii au parte de tranzitul lui Mercur întocmai prin semnul lor, iar planeta le va susține comunicare cu cei din jur, oferindu-le o notă de seriozitate și chiar o mai mare capacitate de a analiza lucrurile și situațiile rațional, la rece, cu detașare. În cuplu pot apărea unele dispute care să ceară mai multă responsabilitate față de planurile de viitor comune. Pe de altă parte, nativilor li se cere mai multă odihnă și evitarea suprasolicitării la muncă.


Horoscop 6-12 mai 2019, Gemeni:

Gemenii vor fi forțați de Mercur, întocmai guvernatorul lor, să devină mai responsabili în administrarea finanțelor și să caute stabilitatea financiară. Nativii vor fi frământați de gânduri legate de zona financiară, dar este favorizată și o perioadă de introspecție puternică, în care raționamentul lor poate fi ușor confuz, poate chiar mai îndreptat către ascultarea intuiției. În cuplu se conturează o nevoie subtilă de a-și ascunde sentimentele și vedem să-și concentreze toată atenția asupra locului de muncă.






Horoscop 6-12 mai 2019, Rac:

Racii au parte de o săptămână animată în sectorul sentimental și nativii își pot exprima sentimentele cu mult elan. Mercur le poate favoriza dialogul cu prietenii, ieșirile și întâlnirile cu grupul, iar nativii vor deveni mai sociabili decât de obicei. Este o perioadă bună pentru a se împăca cu o persoană dragă cu care au fost în conflict. Totodată, pot pune la cale planuri de viitor destul de bine ancorate în realitate. Dacă la locul de muncă se observă o detașare favorabilă psihicului, tendința de a exagera cu alimentația le poate aduce stări de greață și dispoziție proastă în weekend.


Horoscop 6-12 mai 2019, Leu:

Leii au șanse mari ca în această săptămână să semneze un contract profitabil, să se pună în evidență prin dialog și chiar să-și îmbunătățească remarcabil imaginea profesională. Poate fi un moment favorabil pentru a ajunge la un consens cu colegii și superiorii pe o chestiune care părea greu de abordat până acum. Atenție, însă, la certurile care pot strica echilibrul din familie, cu precădere către weekend. Pe de altă parte, li se recomandă abordarea unui stil de viață sănătos, în primul rând bazat pe o dietă echilibrată.


Horoscop 6-12 mai 2019, Fecioară:

Fecioarele pot pune la cale o călătorie în această perioadă. Nativii vor fi susținuți de Mercur, întocmai guvernatorul lor, să demareze niște cursuri, să studieze mai mult și mai responsabil și nu este exclus ca interesul să le fie trezit de niște cursuri de dezvoltare profesională. Comunicarea cu cei din jur va fi una foarte bună și-i va ajuta pe nativi să-și pună ordine în gânduri. Nu este exclus ca unele principii de viață să fie luate la analizat într-un mod foarte profund și acolo unde vor simți nevoia, chiar vor face ajustări. În plan financiar se întrevăd cadouri, atenții și mici avantaje materiale, iar sănătatea va fi la cote maxime.






Horoscop 6-12 mai 2019, Balanţă:

Balanțele încep săptămâna cu momente romantice și sensibile în cuplu, iar nativii chiar pot reașterne armonia după o perioadă mai furtunoasă. Mercur le va tranzita întocmai sectorul financiar al banilor deținuți împreună cu ceilalți, dar și al avantajelor materiale și vedem să apară câștiguri nesperate și neașteptate din aceste direcții. Nu sunt excluse dialogurile cu persoana iubită legate de cheltuieli, capitol la care li se cere mai mult echilibru ca de obicei. Cei care așteaptă să intre în posesia unei moșteniri, acum vor fi puternic favorizați. Către weekend li se cere mai multă responsabilitate în ceea ce privește sănătatea, însă nu se întrevăd afecțiuni serioase.


Horoscop 6-12 mai 2019, Scorpion:

Scorpionii au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul parteneriatelor și al mariajului. Vedem ca planeta să le favorizeze o mai bună comunicare în zona profesională, dar și rezolvarea neînțelegerilor din cuplu. Familia va fi centru de interes către finele perioadei analizate. De asemenea, este susținută puternic negocierea unor contracte și parteneriate și îmbunătățirea situației financiare în acest mod, și nu numai. Nativii trebuie să lucreze mai mult la stabilirea echilibrului interior, astfel încât și starea de spirit să fie una bună.


Horoscop 6-12 mai 2019, Săgetător:

Săgetătorii au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul muncii și al sănătății. Nativii vor fi favorizați din punct de vedere profesional să încheie contracte profitabile, să negocieze cu multă responsabilitate termeni și condiții, iar comunicarea cu colegii și superiorii va fi una bună și echilibrată. Cât despre sănătate, vedem să apară o tendință de autoizolare, de negare a unor simptome, posibil închipuite sau de ducere la extrem, tendință de ipohondrie. Viața socială și cea de familie trec printr-o perioadă de recuperare.






Horoscop 6-12 mai 2019, Capricorn:

Capricornii au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul sentimental. Nativii vor reuși să-și îmbunătățească considerabil comunicarea cu persoana iubită și să-și facă planuri de viitor solide și realiste. Cei care au copii vor reuși o mai mare apropiere de aceștia. Din punct de vedere profesional sunt susținute activitățile creative, artistice, sportive. De asemenea, viața socială va fi bine aspectată și distracția va ocupa primele locuri în lista de priorități. În weekend, nativii vor fi mai meditativi și mai contemplativi asupra viitorului.


Horoscop 6-12 mai 2019, Vărsător:

Vărsătorii vor reuși cu ajutorul lui Mercur să reaștearnă echilibrul în dialogul cu membrii familiei. Nu spunem neapărat că va fi vorba de mari împăcări, dar cel puțin vor reuși să comunice mai bine cu cei din familie, în special cu părinții. Mercur va susține și tranzacțiile și negocierile legate de o locuință, de o vânzare sau cumpărare a unui imobil. La mijlocul săptămânii se întrevăd momente tensionate în plan profesional ca urmare a volumului mare de muncă. Din punct de vedere al sănătății se cere mai multă odihnă și chiar o cură de detoxifiere a organismului.


Horoscop 6-12 mai 2019, Peşti:

Peștii pot fi ușor nemulțumiți de sectorul financiar. Posibil ca nativii să fie nevoiți să scoată din buzunar sume de bani pe care nu sunt dispuși să le cheltuie acum, dar sunt obligați de un context. Mercur le va susține în mare parte procesul de comunicare cu cei din jur și sunt sfătuiți să fie atenți la toate informațiile care vin spre ei și care se pot dovedi importante într-o tranzacție, într-o negociere. Moment favorabil pentru îmbogățirea cunoștințelor, poate prin studiu, poate prin cursuri sau poate doar prin dialog cu persoane învățate. Posibile deplasări pentru rezolvarea unor chestiuni administrative sau financiare.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS