Horoscopul dragostei, 8 mai 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 8 mai 2019


Horoscop 8 mai 2019, Berbec:

Berbecii îşi pot descoperi un hobby, o pasiune care să îi deconecteze de la rutina de zi cu zi şi să alunge monotonia.


Horoscop 8 mai 2019, Taur:

Aştrii îi sfătuiesc pe Tauri să aibă grijă în faţa cui destăinuie anumite lucruri, pentru că nu toţi cei din jur au interesul să le păstreze secretul.


Horoscop 8 mai 2019, Gemeni:

Gemenii îşi doresc o schimbare în viaţa sentimentală şi vor să aibă parte de ea pe loc. Asta nu va fi posibil, dragi nativi; orice lucru care vine foarte uşor, la fel va şi pleca.






Horoscop 8 mai 2019, Rac:

Dragi Raci, nu este exclus ca persoana iubită să vină cu o idee de vacanţă, de călătorie, lucru de care aveţi atât de mare nevoie.


Horoscop 8 mai 2019, Leu:

Un mic conflict cu partenerul le poate spulbera liniştea Leilor, încă de dimineaţă - şi aşa o vor ţine toată ziua dacă unul dintre ei nu face un pas în spate.


Horoscop 8 mai 2019, Fecioară:

Fecioarele pot fi entuziasmate de promisiunile siropoase în dragoste ale cuiva, încât să ia nişte decizii cam pripite.






Horoscop 8 mai 2019, Balanţă:

Balanţele pot primi o vizită, un telefon, o veste din partea unei persoane care va cântări de astăzi mult în viaţa lor.


Horoscop 8 mai 2019, Scorpion:

Dragi Scorpioni, sunteţi tentaţi să sufocaţi persoana iubită, să îi îngrădiţi spaţiul şi din cauza asta vă puteţi alege cu reproşuri.


Horoscop 8 mai 2019, Săgetător:

Săgetătorii au impresia că ajutorul pe care îl oferă celorlalţi este unul pe care îl merită şi ei, însă nu întotdeauna binele făcut se şi întoarce.






Horoscop 8 mai 2019, Capricorn:

Viaţa sentimentală a Capricornilor se poate schimba fantastic zilele acestea, pentru că aştrii prevăd o poveste demnă de filmele de dragoste.


Horoscop 8 mai 2019, Vărsător:

Timpul petrecut în compania unor prieteni cu care nu aţi mai stat de mult la taclale, dragi Vărsători este tot ce aveţi nevoie pentru a vă recăpăta starea de bine.


Horoscop 8 mai 2019, Peşti:

Peştii parcă au astăzi al şaselea simţ la cote maxime. Intuiesc aproape tot ce urmează să se întâmple şi sunt cu un pas în faţa tuturor.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS