Horoscopul dragostei, 7 mai 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 7 mai 2019


Horoscop 7 mai 2019, Berbec:

Dragi Berbeci, s-ar putea să vă ceară ajutorul un membru al familiei, iar sprijinul vostru să conteze enorm.


Horoscop 7 mai 2019, Taur:

Taurii tânjesc să fie luați prin surprindere, să fie impresionați de cineva, chiar pot simți nevoia să se îndrăgostească.


Horoscop 7 mai 2019, Gemeni:

Intuiția foarte bună a Gemenilor îi ține departe de conflicte, dar le ridică și ceva suspiciuni în privința persoanei iubite.






Horoscop 7 mai 2019, Rac:

Racii trebuie să fie pregătiți astăzi pentru situații neplăcute. Nu stau foarte bine cu răbdarea și și-ar putea ieși ușor din minți de la cel mai mic fleac.


Horoscop 7 mai 2019, Leu:

Dragi Lei, o relație de prietenie se poate transforma ușor într-una de dragoste, mai ales dacă aveți foarte multe lucruri în comun cu acea persoană.


Horoscop 7 mai 2019, Fecioară:

Chiar dacă sunt înconjurate de oameni negativiști, Fecioarele reușesc să își mențină o stare de spirit excelentă. Asta este cel mai bun răspuns la răutățile din jur.






Horoscop 7 mai 2019, Balanţă:

După o perioadă ceva mai agitată, viața sentimentală a Balanțelor intră pe un făgaș liniștit, iar Cupidon le poate face mari surprize și nativilor singuri.


Horoscop 7 mai 2019, Scorpion:

Scorpionii pot face astăzi un gest cu care să își impresioneze profund partenerul. Pentru iubire, acești nativi merg până în pânzele albe.


Horoscop 7 mai 2019, Săgetător:

Săgetătorii pot pierde o persoană de mare valoare, dacă tot bat pasul pe loc și nu iau o hotărâre. Ezitarea în plan sentimental le va aduce numai pierderi.






Horoscop 7 mai 2019, Capricorn:

Capricornii pot trece astăzi printr-un roller coaster emoțional. De la bucurie la tristețe, de la plictiseală la adrenalină, iar asta poate fi din cauza sau datorită unei persoane foarte dragi lor.


Horoscop 7 mai 2019, Vărsător:

Vărsătorii simt nevoia să fie recunoscători unor persoane din jur și să facă pentru aceștia lucruri pe care nu le-ar face în mod normal.


Horoscop 7 mai 2019, Peşti:

Nativii Pești trebuie să învețe să lase la serviciu problemele de acolo, pentru că altfel riscă să se dezechilibreze și în dragoste.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS