Horoscopul dragostei, 6 mai 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 6 mai 2019


Horoscop 6 mai 2019, Berbec:

Chiar dacă ei sunt cei care au dreptate, este vital pentru Berbeci să nu acționeze după ce le spune orgoliul, ci să fie puțin mai empatici.


Horoscop 6 mai 2019, Taur:

Pe Tauri îi poate aștepta o zi plină de alergătură după ceva documente. Dar, chiar dacă sunt ocupați, tot au timp și de o escapadă romantică.


Horoscop 6 mai 2019, Gemeni:

Pe Gemeni îi cuprinde o lene de proporții cosmice, am spune, nu vor să miște un deget astăzi și ar putea avea de pierdut.






Horoscop 6 mai 2019, Rac:

Racii ar face bine să vorbească mai puțin și să asculte mai mult astăzi, pentru că nu întotdeauna părerea lor este și cea mai bună.


Horoscop 6 mai 2019, Leu:

Leii stau excelent la capitolul afaceri. Un contract pentru care s-au luptat mult le poate aduce niște bani frumoși în conturi.


Horoscop 6 mai 2019, Fecioară:

Fecioarele sunt puse pe jocuri și pe aventură. Tânjesc după ceva adrenalină în viața sentimentală, așa că nu se vor da în lături de la flirturi cu cine nu trebuie.






Horoscop 6 mai 2019, Balanţă:

Balanțele caută să placă tuturor și ar putea avea o dezamăgire dacă nu reușesc. Dragi nativi, oricât bine ați face, cineva tot va fi cârcotaș.


Horoscop 6 mai 2019, Scorpion:

Fie un străin, fie o persoană cunoscută acum foarte mult timp apare în viața Scorpionilor și le poate da lumea peste cap. Și în plan profesional stau foarte bine, acolo se prevede o reușită la serviciu.


Horoscop 6 mai 2019, Săgetător:

Sinceritatea Săgetătorilor le poate atrage ceva priviri reci și dorințe de răzbunare din partea celor cărora le spun verde în față ce cred.






Horoscop 6 mai 2019, Capricorn:

Capricornii se pot apropia de o persoană cu care au petrecut mult timp în ultima perioadă și pe care o vedeau doar ca pe un prieten.


Horoscop 6 mai 2019, Vărsător:

Persoana iubită le-ar putea cere ceva explicații Vărsătorilor astăzi, lucru de care acești nativi nu prea vor să audă, dar reușesc ei să găsească o cale de scăpare.


Horoscop 6 mai 2019, Peşti:

O zi foarte productivă pentru nativii Pești. Un plan pe care erau gata gata să-l abandoneze se poate dovedi a fi de mare succes.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS