Horoscopul dragostei, 5 mai 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 5 mai 2019


Horoscop 5 mai 2019, Berbec:

Berbecii ar face bine să evite discuțiile în contractoriu cu membrii familiei, pentru a păstra armonia în căminul lor, chiar dacă sunt măcinați de câteva întrebări.


Horoscop 5 mai 2019, Taur:

Chiar dacă se tem de un refuz, Taurii sunt sfătuiți să fie ceva mai îndrăzneți cu o persoană pe care au cam pus ochii.


Horoscop 5 mai 2019, Gemeni:

Nativii Gemeni pot fi uimiți de comportamentul persoanei iubite în anumite situații și să îi provoace la o discuție pe loc, fără a cântări prea bine situația.






Horoscop 5 mai 2019, Rac:

Racii sunt tentați să pice în extreme, în încercarea de a umple un gol sufletesc. Problemele sentimentale, dragi nativi, nu se rezolvă de azi pe mâine, ci doar timpul le va îndepărta.


Horoscop 5 mai 2019, Leu:

Un plan în afaceri la care nativii Leu au lucrat îndelung le ocupă tot timpul și aproape că le macină răbdarea, până vor obține rezultatele dorite.


Horoscop 5 mai 2019, Fecioară:

Nativii Fecioară sunt sfătuiți ca, din când în când, să fie puțîn egoiști și să se pună pe ei pe primul loc. După eforturile din ultima vreme, astăzi este o zi perfectă pentru răsfăț.






Horoscop 5 mai 2019, Balanţă:

Optimismul și buna dispoziție sunt cuvintele de ordine astăzi pentru Balanță. Fac tot posibilul să elimine din jurul lor oamenii negativiști.


Horoscop 5 mai 2019, Scorpion:

Este o perioadă foarte bună în plan sentimental pentru Scorpion. Așa că sunt îndemnați să primească cu inima deschisă orice invitație.


Horoscop 5 mai 2019, Săgetător:

După câțiva nori sumbri pe stradă lor, în sfârșit, Săgetătorii încep să privească viață cu alți ochi și să vadă numai partea plină a paharului.






Horoscop 5 mai 2019, Capricorn:

Capricornii pot fi de-a dreptul captivați de un proiect în care s-au implicat, încât să nu mai vadă nimic altceva în jur. Nici nu simt că muncesc, pentru că o fac cu dragă inimă.


Horoscop 5 mai 2019, Vărsător:

O idee de afacere născută din întâmplare le poate aduce Vărsătorilor mari speranțe financiare și, dacă reușesc să pună totul la punct, șansele de câștig sunt maxime.


Horoscop 5 mai 2019, Peşti:

Și Peștii sunt absorbiți de planul profesional și foarte bine fac, pentru că aștrii prevăd pentru ei prosperitate, aprecieri și câștiguri financiare demne de invidiat.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS