Horoscopul dragostei, 23 mai 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 23 mai 2019


Horoscop 23 mai 2019, Berbec:

Berbecii ar face bine să îşi vadă şi de sănătate, pentru că stresul şi eforturile recente încep să îşi spună cuvântul.


Horoscop 23 mai 2019, Taur:

Dragostea pluteşte astăzi în aur pentru Tauri! Nativii care au deja o relaţie ar putea trece la următorul pas dar nici cei singuri nu sunt neglijaţi de Cupidon.


Horoscop 23 mai 2019, Gemeni:

Gemenii parcă au parte de o zi prea liniştită faţă de cum sunt ei obişnuiţi. Ceva li se pare suspect şi ar putea fi liniştea dinaintea unei furtuni.






Horoscop 23 mai 2019, Rac:

Nativii Rac sunt sfătuiţi să fie mai răbdători cu cei din jur, pentru că au devenit foarte aspri cu cei iubiţi, iar asta le poate distruge relaţiile.


Horoscop 23 mai 2019, Leu:

Urcuşuri şi coborâşuri în dragoste pentru Lei. Relaţia lor stă pe un nor liniştit, însă riscul de furtună este oricând gata să apară.


Horoscop 23 mai 2019, Fecioară:

O veste uriaşă i-ar putea bucura pe nativii Fecioară. Este vorba de o reuşită foarte mare, un succes pe care l-au aşteptat foarte multă vreme.






Horoscop 23 mai 2019, Balanţă:

Balanţele sunt sfătuite să dea mai multă importanţă detaliilor, gesturilor în diverse discuţii pe care le poartă astăzi, pentru că acestea trădează cel mai bine intenţiile celor din jur.


Horoscop 23 mai 2019, Scorpion:

Scorpionii ar putea fi puşi în faţa unei alegeri foarte dificile astăzi. Putem vorbi chiar de un triunghi sentimental.


Horoscop 23 mai 2019, Săgetător:

Nativii Săgetător se bucură de câteva zile liniştite în plan sentimental, parcă lucrurile încep să se aşeze, însă nu ştim pentru cât de mult timp.






Horoscop 23 mai 2019, Capricorn:

O schimbare de planuri de ultim moment le dă ziua peste cap Capricornilor, însă se pot trezi într-o situaţie care să nu le displacă deloc.


Horoscop 23 mai 2019, Vărsător:

Vărsătorii se pot grăbi cu o decizie, cu o discuţie, cu un plan, lăsându-se duşi de val. Aştrii vă recomandă puţin mai multă responsabilitate.


Horoscop 23 mai 2019, Peşti:

Peştii pot fi copleşiţi de prezenţa unei persoane în viaţa lor, încât să ajungă să o evite. Deşi nu îşi doresc asta. Poate fi vorba şi de cineva din trecutul lor.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS