Horoscopul dragostei, 22 mai 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 22 mai 2019


Horoscop 22 mai 2019, Berbec:

Situaţii neaşteptate îi aşteaptă pe Berbeci. Aceşti nativi pot avea nevoie de ajutorul apropiaţilor, dar, mare atenţie, nu toate îndemnurile primite sunt şi cele mai potrivite!


Horoscop 22 mai 2019, Taur:

Taurii decid să renunţe puţin la control şi să dea frâu liber unor sentimente, fără să îi mai preocupe urmările, iar asta e o decizie foarte bună.


Horoscop 22 mai 2019, Gemeni:

Zile foarte bune pentru a cunoaşte oameni noi, a explora locuri necunoscute şi a trăi tot felul de experienţe pentru nativii Gemeni.






Horoscop 22 mai 2019, Rac:

Racii, în schimb, nu au o zi foarte bună, ci una încărcată de tensiuni şi situaţii mai puţin plăcute, în care sunt sfătuiţi să îşi păstreze calmul cât de mult pot.


Horoscop 22 mai 2019, Leu:

Nativii Leu pot trăi o cumpănă astăzi, o situaţie în care să găsească răspunsuri la multe întrebări care îi măcinau în ultima vreme.


Horoscop 22 mai 2019, Fecioară:

Fecioarele se pot bucura de un gest impresionant din partea unei persoane la care nu se aşteptau, însă care le va umple sufletul de fericire.






Horoscop 22 mai 2019, Balanţă:

Balanţele putem spune că radiază! Planul personal merge ca pe roate, relaţia cu persoana iubită parcă nu a fost vreodată mai bună, iar planurile măreţe de viitor ar putea bate la uşă.


Horoscop 22 mai 2019, Scorpion:

O zi a deciziilor importante pentru Scorpioni. Vorbim de un drum nou în relaţia cu partenerul şi se întrevăd planuri mult mai serioase pentru viaţa în doi.


Horoscop 22 mai 2019, Săgetător:

Săgetătorii sunt cu capul în nori de dimineaţă, parcă nu reuşesc să îşi ia gândul de la o persoană despre care nu ştiu nimic, dar care îi intrigă.






Horoscop 22 mai 2019, Capricorn:

Capricornii sunt sfătuiţi să evite cât pot expunerea astăzi. Nu stau prea bine la capitolul comunicare şi ar putea spune lucruri pe care să le regrete mai târziu.


Horoscop 22 mai 2019, Vărsător:

Vărsătorii aşteaptă cu sufletul la gură o veste din partea unui apropiat, o noutate de care se şi tem dar îi şi bucură totodată.


Horoscop 22 mai 2019, Peşti:

Peştii parcă intră într-o stare de melancolie, nostalgie, învârt o situaţie pe toate părţile şi se gândesc cum ar fi mai bine să procedeze.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS