Horoscopul dragostei, 20 mai 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 20 mai 2019


Horoscop 20 mai 2019, Berbec:

Berbecii au de parcurs un drum complicat şi presărat cu multe surprize în plan sentimental, însă aştrii spun că tot efortul va fi unul meritat.


Horoscop 20 mai 2019, Taur:

Prima zi a săptămânii pare pentru Tauri mai degrabă o prelungire a weekendului, în care visează încă la relaxare şi la distracţie.


Horoscop 20 mai 2019, Gemeni:

Gemenii pun piciorul în prag şi, chiar dacă ştiu că rănesc pe cineva, decid să elimine din viaţa lor persoane lângă care nu se mai simt confortabil.






Horoscop 20 mai 2019, Rac:

Racii sunt cuprinşi de nostalgie şi au senzaţia că lucrurile merg într-o direcţie greşită în viaţa sentimentală, însă norii negri există doar în imaginaţia lor.


Horoscop 20 mai 2019, Leu:

O zi extrem de agitată îi aşteaptă pe Lei, au o mulţime de lucruri de făcut şi doar cu ajutorul prietenilor vor duce la bun sfârşit ceva început mai demult.


Horoscop 20 mai 2019, Fecioară:

Fecioarele se pot trezi într-o situaţie conflictuală în care ei să aibă rol de mediator, pentru că sunt foarte cerebrali şi gândesc totul limpede astăzi.






Horoscop 20 mai 2019, Balanţă:

Balanţele sunt de departe cei mai fericiţi nativi ai zodiacului astăzi. Relaţia cu persoana iubită pare să meargă din ce în ce mai bine.


Horoscop 20 mai 2019, Scorpion:

Nu acelaşi lucru îl putem spune şi despre Scorpioni. Pot suferi o decepţie în dragoste din care greu să mai poată vedea ieşirea.


Horoscop 20 mai 2019, Săgetător:

Săgetătorii, pe de altă parte încep să îşi recapete succesul în plan sentimental, unde cuceririle se ţin lanţ de o vreme.






Horoscop 20 mai 2019, Capricorn:

Şi pentru Capricorni este o idee bună să îşi refacă viaţa sentimentală, dacă vorbim de nativii singuri. Sunt sfătuiţi să primească cu inima deschisă invitaţiile şi flirturile.


Horoscop 20 mai 2019, Vărsător:

Vărsătorii au intrat într-o zonă de confort emoţional, iar asta îi cam nemulţumeşte. Aceşti nativi simt nevoia de nou şi de a ieşi de după bariere.


Horoscop 20 mai 2019, Peşti:

Peştii simt nevoia să îşi îndrepte energia către o zonă artistică. Îşi pot descoperi o pasiune care să îi captiveze.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS