Horoscopul zilei de marți, 9 aprilie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marți, 9 aprilie 2019


Horoscop 9 aprilie 2019, Berbec:

Cei născuţi în zodia Berbec au parte de succes la locul de muncă, bazat pe propriile forţe. Faptul că aţi muncit, aţi depus efort şi v-aţi demonstrat capacitatea de a lucra atât într-o echipă, cât şi singuri, vă va asigura avansarea în plan profesional. Superiorii îşi vor arăta categoric aprecierea faţă de voi. În dragoste s-ar putea să întâmpinaţi mici greutăţi, dacă nu ştiţi exact ceea ce vă doriţi şi care vă sunt sentimentele reale faţă de partener. Bine ar fi să fiţi sinceri, să comunicaţi şi să spuneţi ceea ce credeţi înăuntrul vostru.


Horoscop 9 aprilie 2019, Taur:

Cei născuţi în zodia Taur se pot confrunta cu o dezamăgire în sfera iubirii. Este posibil ca persoana în care aţi avut cea mai mare încredere să vă demonstreze fix opusul. Este totuşi mai bine să înţelegeţi care este adevărul mai devreme decât mai târziu. Durerea se va evapora în timp şi categoric veţi întâlni pe cineva care să merite cu adevărat eforturile voastre. În plan profesional aştrii au veşti bune pentru voi. Proiectele voastre vor avea succes în faţa şefilor.


Horoscop 9 aprilie 2019, Gemeni:

Cei născuţi în zodia Gemeni sunt foarte preocupaţi de aspectul lor fizic şi hotărâţi nevoie mare să îşi schimbe anumite „defecte”. Fie că vreţi să slăbiţi, să vă schimbaţi imaginea ori să vă înnoiţi garderoba, trebuie să înţelegeţi că frumuseţea vine mai ales din interior. Poate sună clişeic, dar nu uitaţi, aspectul plăcut şi imaginea pozitivă pe care vreţi să o arătaţi celor din jur trebuie să fie îmbinată cu sinceritate, bunătate şi înţelegere.


Horoscop 9 aprilie 2019, Rac:

Cei născuţi în zodia Racului vor primi, astăzi, o mare şansă din partea aştrilor în ceea ce priveşte starea financiară. Aveţi posibilitatea să câştigaţi un nou proiect, să câştigaţi încrederea superiorilor sau a partenerilor de afaceri. Profitaţi din plin de această oportunitate, altfel riscaţi să rămâneţi la acelaşi nivel pentru o lungă perioadă de timp. Pe plan sentimental, cuvântul zilei este armonie. Împreună cu cei dragi veţi trăi momente de linişte, de pace şi de înţelegere deplină.


Horoscop 9 aprilie 2019, Leu:

Cei născuţi în zodia Leu sunt sfătuiţi, astăzi, să nu se bazeze pe farmecul natural. Aţi putea întâmpina dificultăţi în a convinge oamenii din jurul vostru să facă exact ce vreţi voi, motiv pentru care v-aţi putea simţi frustraţi. Încercaţi să evitaţi astfel de situaţii şi, în schimb, să vă concentraţi pe a face o faptă bună. Ajutaţi o persoană la nevoie şi vă veţi recâştiga echilibrul emoţional. Spre seară, aştrii vă sfătuiesc să rămâneţi în tăcere, să citiţi sau să vă puneţi ordine în gânduri.


Horoscop 9 aprilie 2019, Fecioară:

Cei născuţi în zodia Fecioară vor avea parte, astăzi, de noroc în dragoste. Aştrii vă recomandă să bateţi fierul cât este cald. Dacă obiectul vostru principal este să câştigaţi inima unei persoane, fiţi voi înşivă şi faceţi exact ce vă dictează inima. Doar cu sinceritate şi optimism veţi reuşi să fiţi fericiţi. Astăzi veţi fi înzestraţi cu o creativitate ieşită din comun. Contaţi pe ea!


Horoscop 9 aprilie 2019, Balanţă:

Cineva va încerca azi să-ţi abată atenţia de la direcţia corectă printr-un discurs dulce şi linguşitor, care însă vă tulbură mintea. Fii atent atât la discuţiile directe, cât şi la mesajele primite pe e-mail. Ceea ce e scris într-un mesaj poate deveni armă în mâinile cui nu trebuie. Seara încearcă să te relaxezi.


Horoscop 9 aprilie 2019, Scorpion:

Este ziua în care vei fi sincer admirat. Poate că frumuseţea ta naturală face o impresie de neşters, poate câştigi autoritate profesională, sau reuşeşti în sfârşit să atragi atenţia unei persoane la care visezi de mai multă vreme. Ai grijă însă la sănătatea ta, ar putea să-ţi strice ziua! E posibil ca o boală cronică să se înrăutăţească.


Horoscop 9 aprilie 2019, Săgetător:

Rişti să uiţi de tine, dintr-un altruism excesiv. Poţi să îţi atingi scopurile încercând să faci lumea din jurul tău mai bună. Dar nu trebuie să ignori complet ce se întâmplă în viaţa ta personală sau în carieră. Scapă mai întâi de problemele tale curente, abia apoi ajută pe altcineva. Seara ţi se recomandă să o petreci alături de oameni foarte apropiaţi şi cu discuţii calde.


Horoscop 9 aprilie 2019, Capricorn:

Unii Capricorni vor avea un optimism nejustificat. Azi, ţi se va părea că toate problemele tale profesionale, dar şi cele personale, se vor rezolva de la sine. Cu toate acestea, poate fi doar o iluzie. Nu uita de simțul realității. Mai bine te-ai gândi la cum să faci bani, la idei care să-ţi rotunjească veniturile. Legat de sănătate, aştrii îţi recomandă să fii mai reţinut şi să faci anumite restricţii în dietă.


Horoscop 9 aprilie 2019, Vărsător:

Vărsătorii nu trebuie să-şi asume riscuri. Lucru valabil mai ales pentru nativii care au un venit stabil, o casă confortabilă şi o relaţie armonioasă. Protejează aceste lucruri de tot ce se întâmplă rău în viaţa ta. Dacă este nevoie, îndrăzneşte să lupţi pentru fericirea personală și profesională. Ai şansa să finalizezi un proiect la care lucrezi de multă vreme.


Horoscop 9 aprilie 2019, Peşti:

Astăzi, Peştii sunt foarte întrebători. Vor chestiona tot. Îţi poţi descoperi măiestria profesională şi este posibil să-ţi faci noi prieteni. Tot azi, găseşti sprijin financiar acolo unde te-ai aşteptat mai puţin. În ceea ce privește sentimentele, nu există drame sau senzaţii tari. Un prieten apropiat îţi va face un cadou extrem de util în viaţa de zi cu zi.Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS