Horoscopul zilei de luni, 8 aprilie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 8 aprilie 2019


Horoscop 8 aprilie 2019, Berbec:

Cei născuţi în zodia Berbec ar putea începe săptămâna cu stângul, dacă nu reușesc să-și stăpânească emoțiile. O discuție în contradictoriu cu persoana iubită se transformă rapid într-o furtună, pe care nativii din zodia Taur nu au nici capacitatea și nici dorința de a o opri. Câteva momente de singurătate ar putea face minuni. La locul de muncă e momentul prielnic pentru a cere o mărire de salariu.


Horoscop 8 aprilie 2019, Taur:

Cei născuţi în zodia Taur au chef de petreceri ca-n liceu, iar asta nu ar fi neapărat o problemă, doar că e luni iar oamenii au cu totul alte preocupări. Însă prietenii la nevoie se cunosc. Vreo câțiva sunt dispuși să-și sacrifice seara la o raită prin baruri, în căutarea sufletului pereche. Atenție, însă! Căutarea s-ar putea sfârși într-o singurătate deprimantă, cu dureri de cap și un buget serios afectat.


Horoscop 8 aprilie 2019, Gemeni:

Cei născuţi în zodia Gemeni sunt puși pe treabă. La locul de muncă dau dovadă de un randament care stârnește invidia colegilor, iar nici după terminarea programului nu se lasă mai prejos. Curățenie generală, schimbări prin garderobă, o rețetă sănătoasă gătită acasă, dar și un mic ajutor dat prietenilor îi va transforma pe nativii din această zodie în adevărați eroi, numai buni de căsătorit. Mai rămâne de găsit persoana potrivită. Activitate care le va ocupa, ca în fiecare noapte, gândurile celor din Gemeni.


Horoscop 8 aprilie 2019, Rac:

Cei născuţi în zodia Racului ar face bine să lase trecutul în urmă. Și nici viitorul nu ar trebui să le ocupe atât de mult timp. Contează doar ce se întâmplă pe moment. Cei singuri ar trebui să iasă cât mai des, pentru a cunoaște persoane noi și interesante, care să le dea un nou impuls. Spre seară o conversație sinceră cu un prieten apropiat va scoate la iveală lucruri nespuse, pe care niciunul nu le-a bănuit.


Horoscop 8 aprilie 2019, Leu:

Azi trebuie să crezi în tine şi să priveşti cu încredere înainte. Nu-i băga în seamă pe contestatari, nu e cazul să te împiedici de obstacolele mici. Este momentul prielnic pentru a-ţi impune autoritatea la birou şi pentru a le arăta colegilor că nu e cazul să-ţi pună sub semnul întrebării ideile. Pe de altă parte, la capitolul finanţe nu stai foarte bine astfel că cel mai bine ar fi ca astăzi să cumperi doar ce ai nevoie.


Horoscop 8 aprilie 2019, Fecioară:

Este o zi desfăşurată sub capitolul mândriei. Ai mari şanse să dai lovitura pe plan financiar, cu o tranzacţie unică ce îţi aduce o creştere semnificativă a încasărilor. Asta nu înseamnă că trebuie să arunci cu banii în stânga şi în dreapta. Trebuie să fii cumpătat. De asemenea, ai grijă la sănătate! Este o perioadă în care eşti predispus la probleme dezvoltate din cauza frigului.


Horoscop 8 aprilie 2019, Balanţă:

Una dintre relaţiile tale se destramă din cauza problemelor de comunicare. Acum să vedem dacă este relaţia personală, o relaţie de afaceri sau dacă rupi iremediabil legătura cu un coleg de la muncă. Nu trage concluzii pripite. Dacă ai nevoie să te descarci, dă frâu liber emoţiilor. Mai bine să ştie lumea ce simţi, decât să considere că ai vreun plan ascuns. Seara ar putea fi rezervată unor reparaţii urgente în casă sau la autoturismul personal.


Horoscop 8 aprilie 2019, Scorpion:

Este o zi a îngrijorării pentru tine. Vei fi pus să lucrezi în condiţii în care nu te simţi confortabil sau să înlocuieşti un coleg care este bolnav. Îţi pierzi rapid răbdarea şi astfel vei ajunge să fii implicat în mai multe discuţii în contradictoriu. Fă tot posibilul să nu răneşti sentimentele nimănui cu agresivitatea ta. Spre seară ar fi mai bine să stai singur, mai ales că acest consum enorm emoţional te poate afecta pe termen lung.


Horoscop 8 aprilie 2019, Săgetător:

Orice cuvânt poate să facă diferenţa, aşa că ai grijă când vorbeşti cu vreunul dintre superiorii de la muncă sau cu vreun poliţist. Nu e cazul să te joci cu cuvintele pentru că s-ar putea să te arzi cu efect pe termen lung. Pe de altă parte, ai grijă la cei care încearcă să te vrăjească ameţindu-te cu un mare câştig! Cei mai buni bani sunt cei obţinuţi prin muncă. Nu plouă cu milioane la fiecare colţ de stradă aşa că nu pica pradă la invențiile altora.


Horoscop 8 aprilie 2019, Capricorn:

Ai încredere mai multă în tine şi în intuiţia ta. Nu te arunca cu capul înainte, chiar dacă multă lume urmează cursul respectiv. Seara ar putea fi dedicată romantismului. Câştigi mult dacă îţi inviţi persoana iubită în oraş, la un restaurant sau la un cinematograf. Aveţi nevoie de o ieşire din rutină care schimbă mult traseul relaţiei. Sunt lucruri de bun simţ care pot fi extrem de profitabile pentru viaţa de cuplu.


Horoscop 8 aprilie 2019, Vărsător:

Vărsătorii s-au îndrăgostit lulea de un coleg de serviciu. Câteva schimburi de priviri au transformat ceea ce părea o relație de prietenie într-o adevărată poveste de iubire, trăită individual și în secret. Cineva trebuie să spargă gheața, totuși, pentru că potențial există iar chimia se simte de la distanță. De altfel, toată lumea pare să știe ce se întâmplă, lipsește doar să o spuneți în gura mare. Oricum nimeni nu va fi surprins. Poate voi doi, care ați irosit deja prea mult timp.


Horoscop 8 aprilie 2019, Peşti:

Peștii primesc mesaje din senin, de la prieteni pe care îi considerau "pierduți"; chiar și unii colegi de serviciu vin cu invitații dintre cele mai îndrăznețe - cert este că au de unde alege, dacă își doresc ceva mai mult decât o seară liniștită. Pe plan profesional, însă, situația nu e la fel de roz. Se adună cheltuielile, iar bugetul e prea mic pentru stilul de viață actual.Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS