Horoscopul zilei de marţi, 23 aprilie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marţi, 23 aprilie 2019


Horoscop 23 aprilie 2019, Berbec:

Cei născuţi în zodia Berbec sunt cu gândul la o schimbare de serviciu, însă momentul nu pare a fi cel mai bun. Chiar dacă ai posibilitatea de a pleca în altă parte, ar fi bine să-ți pui afacerile în ordine, înainte de a face pasul decisiv. N-ar strica niște bani puși deoparte, nu știi ce îți rezervă viitorul. Și asigură-te că discuți înainte cu partenerul de viață, pentru că drumul va fi greu și presărat cu obstacole. Atenție la ofertele care sună prea bine! Sunt mulți oameni cu intenții ascunse.


Horoscop 23 aprilie 2019, Taur:

Cei născuţi în zodia Taur simt nevoia să-i ajute pe cei dragi sau să facă fapte caritabile pentru persoanele aflate în dificultate. Binele făcut se va întoarce înapoi. Însă nu uita și de propriile răni sufletești. E timpul să lași deoparte gândurile și regretele ce te-au măcinat în ultima perioadă.


Horoscop 23 aprilie 2019, Gemeni:

Cei născuţi în zodia Gemeni au ocazia de a merge la o întâlnire romantică, doar că persoana de care s-au îndrăgostit pare a avea deja un partener. Situația e cu atât mai bizară cu cât această nouă apariție recunoaște totul, fără ezitare sau regret. Dacă îți plac situațiile la limită și ai chef de o aventură (care s-ar putea sfârși urât) mergi înainte. Dacă, însă, vrei să ai parte de sărbători liniștite, un refuz va rezolva problema rapid și definitiv.


Horoscop 23 aprilie 2019, Rac:

Cei născuţi în zodia Racului ar face bine să citească printre rânduri și să fie atenți la ceea ce li se transmite. Răspunsurile nu vor veni niciodată sub forma unor declarații pompoase, mai ales în dragoste. Însă partenerul de viață sau persoana pe care ai pus ochii se va asigura că înțelegi mesajul. Ascultă-ți instinctul, calculele și strategiile nu te vor ajuta la nimic. Și renunță la iluzii.


Horoscop 23 aprilie 2019, Leu:

Cei născuţi în zodia Leu vor avea parte, astăzi, de un moment de triumf. Există posibilitatea să câştigaţi încrederea superioriloe, care va veni la pachet cu o majorare salarială, dar şi o posibilă avansare. Toate vor merge strună pentru voi, astăzi, iar acest lucru se va reflecta în starea voastră de spirit. Veţi fi cuprinşi de o energie pozitivă pe care o veţi folosi pentru a-i face mai fericiţi pe cei dragi. Aştrii vă recomandă ca seara să o petreceţi în linişte şi să vă bucuraţi de tot ceea ce aţi obţinut în această zi.


Horoscop 23 aprilie 2019, Fecioară:

Cei născuţi în zodia Fecioară se vor simţi, astăzi, fără ajutor. Există posibilitatea să cereţi ajutorul prietenilor, colegilor sau familiei pentru a putea duce la bun sfârşit un proiect, însă vă veţi trezi că toţi sunt ocupaţi şi aţi rămas singuri. Nu vă descurajaţi şi nu îi trageţi la răspundere pe cei din jur pentru că aţi putea strica anumite relaţii foarte vechi. Căutaţi modalităţi pentru a ieşi din impas şi nu evitaţi soluţiile creative. Astăzi nu este cel mai bun moment pentru a face confesiuni.


Horoscop 23 aprilie 2019, Balanţă:

Balanţele vor avea parte de o surpriză uriaşă. Aştrii arată că astăzi este o zi foarte bună pentru a începe noi parteneriate, dar şi pentru o nouă poveste de dragoste. Aţi putea întâlni o persoană foarte interesată de voi şi veţi observa acest lucru încă de la început. Este foarte important pentru voi să vă protejaţi împotriva suprasolicitării şi stresului emoţional. Calmaţi-vă, analizaţi situaţiile despre care credeţi că sunt fără scăpare şi doar aşa veţi reuşi să ieşiţi cu bine. Este un prilej foarte bun pentru a vă face planuri despre cum să vă faceţi viaţa mai confortabilă.


Horoscop 23 aprilie 2019, Scorpion:

Scorpionii trebuie să îşi reconsidere serios atitudinea faţă de lume. Este foarte important, atât pentru voi, cât şi pentru prieteni sau familie, să nu vedeţi doar partea goală a paharului. Evitaţi conflictele pentru că, veţi descoperi, că nu duce la nimic bun să vă certaţi cu toată lumea, chiar dacă aveţi dreptate. Deşi este dureros pentru voi, compromisul este soluţia. Dacă veţi începe să gândiţi pozitiv, veţi observa că toată viaţa voastră se va schimba în bine. Fiţi mai romantici!


Horoscop 23 aprilie 2019, Săgetător:

Săgetătorii îşi vor dedica ziua dezvoltării unor idei noi. Probabil, acest lucru ar putea însemna un proiect care să vizeze combaterea nedreptății sau în strânsă legătură cu caritatea. Când promovați acest proiect, încercați să nu vă ignoraţi viața personală. Poate că cineva apropiat de tine (părinți, soț sau cel mai bun prieten) va avea nevoie de o atenție deosebită. De asemenea, corpul dumneavoastră va avea nevoie, de asemenea, de o grijă în plus, având în vedere starea nu prea bună pe care aţi resimţit-o în aceste zile.


Horoscop 23 aprilie 2019, Capricorn:

Capricornii vor putea să-și mărească autoritatea oficială sau să obțină un succes major în dezvoltarea afacerilor. Tot ce ți-ai propus se va întâmpla cu sprijinul unui eveniment fericit, însă norocul este aproape complet exclus în treburile personale. Încercați să nu fiți punctul culminant al unui triunghi de dragoste și să vă abțineți de la flirturi cu persoane de virtute ușoară. De asemenea, nu trebuie să vă grăbiți să vă apropiați de persoana pe care o cunoașteți numai dintr-o fotografie.


Horoscop 23 aprilie 2019, Vărsător:

Vărsătorii pot obține sprijin din partea unor persoane necunoscute. Cei care caută un loc de muncă vor găsi mai multe locuri de muncă de prestigiu. Când faceți alegerea, încercați să nu faceți o greșeală. Acest sfat este relevant în afacerile personale. Marțea nu este potrivită pentru reformele familiale sau pentru încheierea unei relații (este posibil ca o conversație dureroasă să aibă loc). Prioritatea dumneavoastră este creativitatea, sportul și îngrijirea.


Horoscop 23 aprilie 2019, Peşti:

Peştii pot fi surprinși de vizita bruscă a cuiva. Aceasta ar putea însemna cineva care a fost șters din lista dumneavoastră de contacte sau chiar din viaţa personală. Nu vă lăsați păcăliți. Acest sfat este relevant pentru toate domeniile vieții. Nu vă recomand să vă dați aprobarea de a participa la oferta acestei persoane de îmbogăţire rapidă sau asumarea unor riscuri.Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS