Horoscopul zilei de luni, 4 martie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 4 martie 2019


Horoscop 4 martie 2019, Berbec:

Cei născuţi în zodia Berbec sunt sfătuiţi să lase răutăţile acasă şi să iasă în lume zâmbitori, plini de culoare, bunătate şi rafinament. Fiţi pozitivi şi aveţi curaj în cazul în care vă temeţi să îndepliniţi cerinţele unui proiect important care vă poate sigura succesul. Aveţi potenţial, trebuie să îl şi arătaţi însă.


Horoscop 4 martie 2019, Taur:

Cei născuţi în zodia Taur au ocazia de a atrage atenţia unei persoane speciale. Se poate să fie vorba chiar de acel cineva de care vă simţiţi atraşi de ceva timp. Dacă nu aveţi deja o relaţie serioasă, puteţi flirta cu uşurinţă, însă dacă nu sunteţi singuri, ar trebui să staţi departe de astfel de gesturi, altfel veţi întâmpina multe probleme mai târziu şi vă veţi păta imaginea.


Horoscop 4 martie 2019, Gemeni:

Cei născuţi în zodia Gemeni iau ocazia să experimenteze diferite activităţi. Poate veţi începe un nou hobby. Se poate să fie ceva interesant, să vă prindă şi să devină chiar şi o modalitate de a câştiga bani. Aveţi curaj, încredere în forţele proprii şi arătaţi tuturor de ce sunteţi în stare. Se prevăd veşti bune pentru voi.


Horoscop 4 martie 2019, Rac:

Cei născuţi în zodia Rac nu sunt nevoiţi să îşi asume responsabilitatea altora şi să le facă treaba,dacă asta ar însemna să se aglomereze şi să ajungă seara acasă epuizaţi, lipsiţi de energie. Creaţi-vă o listă de priorităţi şi doar dacă aveţi timp acceptaţi să oferiţi o mână de ajutor, dar fiţi cu băgare de seamă; este posibil ca cineva să se folosească de cunoştinţele voastre în scopuri mârşave.


Horoscop 4 martie 2019, Leu:

Mai multe idei bune care privesc schimbări în viaţa personală îţi vin astăzi. E important să dezvolţi aceste idei, fără să uiţi de chestiunile legate de carieră, bani şi afaceri. S-ar putea să primeşti o ofertă care să aducă schimbări importante în viaţa ta. Poate fi vorba chiar de mutarea în alt oraş. Sfătuieşte-te cu membri apropiaţi din familie. Dacă eşti singur, cere sfatul celui mai bun prieten.


Horoscop 4 martie 2019, Fecioară:

Se prea poate să te plictiseşti din cauza monotoniei acestei zile, care seamănă izbitor cu ultimele săptămâni din viaţa ta. Încearcă să nu laşi acest lucru să îţi strice starea de spirit. Poate ar fi indicat să schimbi traseul spre locul de muncă, să îţi cumperi o carte interesantă sau să mergi la film. Spre seară e posibil să faci o nouă cunoştinţă.


Horoscop 4 martie 2019, Balanţă:

Recomandarea zilei pentru tine e să îţi păstrezi pacea interioară. Încearcă să nu pui la suflet poveştile auzite de la prieteni, sau cele descoperite pe reţelele de socializare. Acordă mai multă atenţie sănătăţii tale şi aspectului exterior. Lunea e ziua cea mai bună pentru câştigurile tale financiare, pentru găsirea unui loc de muncă nou sau pentru a realiza venituri suplimentare.


Horoscop 4 martie 2019, Scorpion:

Astăzi încerci să găseşti oamenii care sunt pe aceeaşi lungime de undă cu tine. E posibil să crească dorinţa ta de comunicare. Vei avea o idee strălucită legată de un proiect de finanţare. Dar nu vei putea pune în practică această idee decât dacă vei fi foarte prietenos. Spre sfârşitul zilei încep să încolţească gândurile unei viitoare vacanţe exotice.


Horoscop 4 martie 2019, Săgetător:

Săgetătorii sunt hotărâți ca să ducă la bun sfârșit un plan care a devenit foarte stresant în ultima perioadă. Veți primi sprijinul total al rudelor, colegilor și prietenilor. Totuși, singurul lucru recomandat pentru voi este să vă bazați pe voi înșivă pentru creativitate. Doar de voi depinde deznodământul acestei probleme care vă macină. Aştrii sunt de partea voastră și cu siguranță veți reuși să obțineți un rezultat pozitiv.


Horoscop 4 martie 2019, Capricorn:

Capricornii trebuie să se concentreze pe propria persoană. Nu ar trebui să vă pierdeți energia pentru a rezolva problemele altor persoane. Ignorați orice lucru care vă împiedică să vă îndepliniți propriile idei. După o zi extrem de încărcată, spre seară vă veți bucura de o vizită a unor prieteni de o viață și a unor rude. Bucurați-vă de viață și de momentele încărcate cu energii pozitive!


Horoscop 4 martie 2019, Vărsător:

Vărsătorii ar trebui să încerce să fie un pic mai îndrăzneți. Nu permiteți să fiți puși în umbră de colegii entuziaști. Simțiți-vă liber să vă exprimați ideile și sugestiile. Tot astăzi, veți primi o veste foarte importantă care vă va aduce bucurie. Împărtășiți cu familia și prietenii apropiați vestea și încercați să puneți la cale un plan de viitor pentru a vă asigura un trai mult mai bun, dar și pentru a nu pierde sume mari de bani pe nimicuri.


Horoscop 4 martie 2019, Peşti:

Peștii vor fi foarte responsabili. Veți primi responsabilități în plus de la colegii de muncă, de la prieteni sau chiar de la familie și trebuie să demonstrați că sunteți în stare să rezolvați orice, așa cum și susțineți de altfel. Pentru toate aceste lucruri în plus, soarta vă va răsplăti cu generozitate. Pentru Peștii singuri, aștrii au rezervat o surpriză romantică. Veți cunoaște o persoană, iar chimia dintre voi va fi uriașă.Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS