Horoscopul zilei de joi, 28 februarie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 28 februarie 2019


Horoscop 28 februarie 2019, Berbec:

Cei născuţi în zodia Berbec sunt sfătuiţi să se mobilizeze şi să ajute echipa la locul de muncă. S-ar putea ca unul dintre colegi să nu poată ajunge astăzi şi este de datoria voastră să îl înlocuiţi. Aştrii vă recomandă prudenţă în ceea ce priveşte discuţiile cu persoane apropiate. Conversaţiile se pot transforma rapid în conflicte, iar acest lucru este de evitat. După ce veţi trece peste această zi obositoare, încercaţi să vă relaxaţi cu o plimbare în aer liber şi apoi un duş fierbinte înainte de culcare.


Horoscop 28 februarie 2019, Taur:

Încercaţi să acceptaţi că nu puteţi să mutaţi munţii din loc şi nici să schimbaţi mentalităţi. Nu adunaţi aceste energii negative şi frustrări pentru că riscaţi ca totul să se răsfrângă asupra voastră. Tot acest stres se poate transforma în boală, iar această situaţie trebuie evitată. Fluxul activităţilor din această zi vă vor duce într-un loc în care nu credeaţi că veţi ajunge vreodată. Adaptaţi-vă foarte repede şi fiţi spontani.


Horoscop 28 februarie 2019, Gemeni:

Cei născuţi în zodia Gemeni vor avea parte de multă relaxare emoţională. Există şansa ca unele dintre problemele voastre să se rezolve singure sau să găsiţi, ca prin miracol, o rezolvare extrem de simplă. Tot astăzi veţi avea o problemă de încredere cu anumite persoane din jurul vostru. Aştrii vă recomandă să fiţi prudenţi, să nu vă destăinuiţi la fel cum o făceaţi înainte şi să fiţi un pic reţinuţi. Aveţi grijă la cum conduceţi!


Horoscop 28 februarie 2019, Rac:

Cei născuţi în zodia Rac trebuie să fie cumpătaţi, liniştiţi şi înţelepţi. Nu are rost să vă exteriorizaţi ca un copil mic atunci când ceea ce vă doriţi nu se întâmplă. Învăţaţi din greşeli şi mergeţi mai departe. Gândiţi-vă bine dacă aveţi de luat o decizie importantă. Seara, aveţi grijă la discuţiile cu partenerul/a sau cu vreun membru al familiei. S-ar putea isca un conflict dintr-o pură neînţelegere.


Horoscop 28 februarie 2019, Leu:

Cei născuţi în zodia Leu care îşi caută perechea s-ar putea să aibă noroc astăzi. Cupidon nu vă părăseşte, mai ales la un eveniment la care hotărâţi să participaţi în ultima clipă. S-ar putea să întâlniţi pe cineva special. Dacă aveţi deja un partener stabil, atunci sunt şanse mari să vi se pregătească o surpriză. Sunt veşti bune în dragoste, bucuraţi-vă de fiecare clipă.


Horoscop 28 februarie 2019, Fecioară:

Fecioarele se simt uşor extenuate. Anumite probleme la serviciu sau în afacerile personale s-ar putea să vă dea peste cap starea de spirit. Nu vă faceţi însă griji, dacă situaţia nu este gravă, se va rezolva de la sine. Dacă este totuşi ceva complicat, care vă depăşeşte, ar fi bine să cereţi ajutorul cuiva în care aveţi deplină încredere.


Horoscop 28 februarie 2019, Balanţă:

O zi perfectă să scapi de problemele tale. Dacă poţi, fă o călătorie scurtă, care te va ajuta să scapi de tensiunea emoţională din ultima vreme. E foarte probabil să-ţi faci noi cunoştinţe, să ai o discuţie interesantă, sau să faci o achiziţie care îţi va umple sufletul de bucurie. Seara rămâi acasă în compania celor dragi.


Horoscop 28 februarie 2019, Scorpion:

Şanse mari să primeşti o ofertă tentantă. E vorba despre o chestiune de afaceri, sau de carieră profesională. Nicio schimbare majoră nu se anunţă în viaţa sentimentală. Tocmai de aceea e un moment bun pentru o seară romantică alături de partener. Iar dacă eşti singur, nu refuza avansurile unei anumite persoane. Nu te avânta în discuţii obositoare, renunţă la achiziţiile scumpe şi la călătoriile lungi.


Horoscop 28 februarie 2019, Săgetător:

Probleme nerezolvate la serviciu, taxe neplătite, dispute mai vechi cu rudele, ceva din toate astea se termină astăzi. E un moment potrivit să schimbi un pic garderoba, look-ul, sau să faci nişte analize. Evită să dai bani cu împrumut şi să încerci să faci pe eroul.


Horoscop 28 februarie 2019, Capricorn:

Astăzi, oamenii vor întoarce capul după Capricorni. Aceşti nativi stârnesc interesul celor din jur şi, cel mai probabil, este o recunoaștere a meritelor profesionale sau a creșterii popularității. În viaţa personală, apar confuzii. Este important să nu ascunzi ce se petrece în sufletul tău. Rezolvă problemele cu ajutorul dialogului sincer și nu-ţi fie frică să întrebi partenerul dacă ai îndoieli într-o anumită privinţă.


Horoscop 28 februarie 2019, Vărsător:

Ziua de joi poate fi destul de obositoare pentru Vărsători. Cel mai probabil, motivul pentru această problemă este apatia care a apărut fără un motiv valid. Lucrează la starea ta emoţională și încearcă să o colorezi în tonuri vii. Astăzi, ai noroc atât în ​​treburile personale, cât și în cele profesionale, dacă priveşti lumea pozitiv. Este posibil să câștigi noi prieteni. Nu te grăbi să cumperi sau să vinzi un bun imobiliar.


Horoscop 28 februarie 2019, Peşti:

Astăzi, Peştii au oscilaţii emoționale din cauza cărora nivelul de energie poate deveni scăzut. Prioritatea trebuie acordată lucrurilor care îţi provoacă plăcere și sentimente pozitive. De asemenea, trebuie să fii mândru de realizările tale. Fă sport şi nu refuza parteneriate și alianțe promițătoare.Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS