Horoscopul zilei de miercuri, 6 februarie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 6 februarie 2019


Horoscop 6 februarie 2019, Berbec:

Berbecii trăiesc un val de optimism. Le vin idei geniale din senin, iar energia pentru a le pune în aplicare e la cote maxime. Sigura problemă e că unii colegi sau prieteni s-ar putea simți lăsați la o parte, mai ales dacă trec prin perioade mai puțin fericite. Încearcă să-ți folosești entuziasmul pentru a-i aduna pe toți într-o echipă unită, șansele de a reuși vor fi mult mai mari.


Horoscop 6 februarie 2019, Taur:

Taurii au tendința de a renunța la orice activitate productivă, mai ales dacă intervine monotonia. Contrar a ceea ce cred ei, problema nu este activitatea în sine sau faptul că ea se repetă, ci lipsa unui obiectiv. Entuziasmul se naște din sentimentul că te apropii, pas cu pas, de scopul final.


Horoscop 6 februarie 2019, Gemeni:

Chiar dacă pare greu, Gemenii sunt sfătuiți să nu răspundă dur la atacurile celor din jur. De multe ori, aceste „înțepături” nu sunt decât o încercare de a te destabiliza. Vei observa în scurt timp că, dacă tratezi situația cu lejeritate și umor, aceste teste vor înceta. Oamenii au tendința uneori de a te pune în ipostaze delicate, pentru a verifica dacă ești cu adevărat ceea ce pretinzi.






Horoscop 6 februarie 2019, Rac:

Racii vor avea o zi aglomerată. Un prieten vă cere ajutorul sau un coleg care se îmbolnăvește are nevoie de voi pentru a-l înlocui la locul de muncă. Totuși, trebuie să aveți grijă să nu vă extenuați. Încercați să prioritizați sarcinile. Seara, este recomandată odihna. Cereți familiei să vă acorde un moment de liniște.


Horoscop 6 februarie 2019, Leu:

Pentru mulți Lei, ziua de astăzi ar putea fi un punct de cotitură. Unii vor decide să facă ordine în viața sentimentală, iar alții își vor propune obiective îndrăznețe în plan profesional. Poate chiar o schimbare în carieră. Trebuie să vă faceți planuri de viitor, pentru că veți avea șanse mari să se îndeplinească. Nu uitați însă nici de sănătatea voastră, este important să vă relaxați cu activități care să vă aducă o stare de bine.


Horoscop 6 februarie 2019, Fecioară:

Fecioarele trebuie să-și facă ordine în spațiul personal. Sunt șanse mari ca armonia să se instaleze în viața voastră dacă veți scăpa de lucrurile de care nu aveți nevoie. Și nu e vorba doar de lucruri fizice. Puneți-vă ordine în gânduri și concentrați-vă pe obiectivele pe care vi le-ați stabilit pe termen lung. Ziua de azi este potrivită pentru achiziționarea de lucruri de valoare.






Horoscop 6 februarie 2019, Balanţă:

Balanţele vor avea parte, astăzi, de o zi încărcată din punct de vedere emoţional. O întâlnire cu o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp vă va trezi noi sentimente. O veche poveste de dragoste, prima iubire sau pur şi simplu un fost prieten vă va căuta pentru a vă da o veste bună despre un plan la care aţi lucrat împreună, în urmă cu foarte mult timp. Nu este cazul să vă întoarceţi în timp şi să trăiţi în trecut, mai ales că prezentul şi viitorul vostru tinde acum spre alte orizonturi.


Horoscop 6 februarie 2019, Scorpion:

Scorpionii se vor simţi, astăzi, atacaţi din toate părţile. Este posibil ca acest lucru să fie adevărat sau doar să vă imaginaţi acest lucru. Încercaţi să nu reacţionaţi instinctual pentru că aţi putea răni pe cineva iremediabil. Analizaţi situaţiile în care vă aflaţi şi luaţi cea mai bună decizie, încercând să vă calmaţi înainte de orice. Totuşi, ziua vă rezervă şi o parte bună, respectiv una în care vă veţi simţi foarte atraşi de o anumită persoană care, în sfârşit, vă răspunde la sentimente.


Horoscop 6 februarie 2019, Săgetător:

Nativii din Săgetător vor avea, astăzi, succes pe toate planurile. Bucuraţi-vă de viaţa pe care o aveţi, mulţumiţi-vă cu puţin şi veţi realiza ce contează cu adevărat în viaţă. Veţi avea o revelaţie, iar lucrurile se vor aşeza exact aşa cum v-aţi dorit. Trebuie doar să aveţi puţină răbdare, mai ales că cei din jurul vostru, respectiv cei apropiaţi, nu cred în aceleaşi ţeluri ca şi voi. Puteţi fi chiar voi schimbarea în lume!






Horoscop 6 februarie 2019, Capricorn:

Astăzi, Capricornii trebuie să fie extrem de reţinuţi în a pune în aplicare idei noi. Este o zi în care cuvântul de bază trebuie să fie „conservator”. Consolidează rezultatele deja obţinute şi nu te aventura pe tărâmuri necunoscute. Poţi să stabileşti noi obiective şi planuri pentru viitor. Seara, șansele de a-ţi face noi prieteni sunt foarte ridicate. Există riscul unor certuri cu vecinii sau rudele.


Horoscop 6 februarie 2019, Vărsător:

Vărsătorii fac, astăzi, o demonstraţie de forţă. Este foarte posibil ca aceşti nativi să organizeze o revoltă la locul de muncă. Vă veţi exprima deschis nemulțumirile şi nu veţi avea nicio oprelişte în a vă critica şefii. A doua jumătate a zilei promite să fie mai calmă. S-ar putea să faceţi o scurtă călătorie, unde veţi avea întâlniri extrem de plăcute şi interesante. Cei care nu sunt implicaţi într-o relaţie sunt deschişi flirtului.


Horoscop 6 februarie 2019, Peşti:

Peştii vor observa detaliile care fac diferenţa. Există șansa de a vinde cu succes un obiect inutil, de a încheia o afacere sau de a găsi soluţia pentru un viitor de succes. Aceşti nativi vor lega prietenii care-i vor ajuta în carieră. Către sfârșitul zilei crește probabilitatea apariţiei unor surprize de senzație. Vei da nas în nas cu o persoană cu care nu te-ai mai văzut din copilărie şi se vor întâmpla lucruri la care nu ai visat.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS