Horoscopul zilei de vineri, 1 martie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 1 martie 2019


Horoscop 1 martie 2019, Berbec:

Cei născuţi în zodia Berbec li se recomandă să îşi petreacă ziua relaxaţi, alături de persoane dragi. Lăsaţi problemele în spate, nu intraţi în conflicte, mai ales dacă nu vă privesc şi gândiţi-vă la planurile voastre de viitor. S-ar putea ca anumite oportunităţi să apară în calea voastră pe care nu ar trebui să le rataţi. Este o zi foarte bună, profitaţi de fiecare moment.


Horoscop 1 martie 2019, Taur:

Cei născuţi în zodia Taur au parte de o zi minunată. Cineva apropiat vouă vă va face o surpriză foarte mare. Nu vă veţi aştepta nicio clipă la acest rezultat. Iubirea pluteşte în aer, motiv pentru care s-ar putea să începeţi o frumoasă poveste de dragoste. În afaceri lucrurile merg bine, pot să stagneze uşor, dar e un lucru pozitiv, pentru că aveţi timpul necesar pentru a vă stabili priorităţile pentru viitor şi strategiile necesare pentru a avansa în plan profesional.


Horoscop 1 martie 2019, Gemeni:

Cei născuţi în zodia Gemeni sunt implicaţi în diferite activităţi şi evenimente. Aveţi ocazia de a face anumite schimbări benefice vouă şi de a vă reprofila. Poate în alt domeniu, ori poate veţi începe un nou hobby, cert este că viaţa voatră va lua o întorsătură imensă, dar într-un sens pozitiv. În ceea ce priveşte cariera, aşteptaţi-vă la o majorare de salariu ori la o avansare mult aşteptată.


Horoscop 1 martie 2019, Rac:

Cei născuţi în zodia Rac vor fi extrem de agitaţi în ziua de 1 martie. Călătorii scurte şi multe întâlniri. O rudă apropiată are nevoie de ajutorul tău şi eşti nevoit să te împarţi între profesie şi viaţa personală. Singura constantă care îţi dă putere să treci peste ziua de vineri este relaţia cu partenerul de viaţă. Dacă eşti căsătorit, încearcă să petreci mai multi timp în compania partenerului de cuplu.


Horoscop 1 martie 2019, Leu:

Cei născuţi în zodia Leu vor să fie izolați de lumea exterioară. Vei deveni din ce în ce mai confuz, iar starea emoţională va fi influenţată de un scandal domestic. După-amiaza, este probabil să ai noroc în afaceri sau să fii lăudat de superiori la locul de muncă. Aştrii îţi recomandă să fii cumpătat şi foarte atent la banii din portofel. Evită cheltuielile inutile.


Horoscop 1 martie 2019, Fecioară:

Fecioarele trebuie să aibă grijă de propria lor bunăstare. Dacă lucrurile nu merg bine în afacerea în care eşti băgat, renunţă la ea. Ia-ţi câteva zile de concediu şi gândeşte-te la noi oportunităţi. Petrece timp cu familia și cu hobby-ul preferat. Poţi, de asemenea, să stai doar pe canapea și să te uiţi la filme. Nu vei regreta. Seara, vei primi veşti legate de o căsătorie sau o petrecere de logodnă.


Horoscop 1 martie 2019, Balanţă:

Balanţele îşi vor petrece prima zi de primăvara a acestui an într-o atmosferă de iubire şi îngrijire universală. Astăzi veţi fi răsplătiţi pentru numeroasele ocazii în care v-aţi îngrijit ca persoanelor din jurul vostru să le fie şi să le meargă bine. De asemenea, aştrii vă oferă, astăzi, numeroase idei inspirate cu ajutorul cărora puteţi obţine câştiguri importante, atât personale cât şi financiare.


Horoscop 1 martie 2019, Scorpion:

Scorpionii vor fi, astăzi, foarte răsfăţaţi. Ziua de 1 martie vă va oferi o stare de optimism şi de visare, astfel că nu veţi face altceva decât să vă gândiţi la viitor şi la modul în care vă veţi petrece zilele călduroase ce vor urma. Pe plan profesional, este foarte important să analizaţi în mod obiectiv fiecare dintre ideile pe care le aveţi pentru a promova sau pentru a progresa în cadrul unui proiect. Pe plan personal, încercaţi să vă bucuraţi de viaţă, de faptul că îi aveţi pe toţi cei dragi aproape şi de iubirea persoanei alături de care v-aţi promis că veţi îmbătrâni.


Horoscop 1 martie 2019, Săgetător:

Visele nativilor din Săgetător vor fi transpuse, astăzi, în realitate. Totuşi, există posibilitatea ca anumite circumstanţe nefavorabile să vă afecteze planurile. Nu vă stresaţi şi nu anulaţi totul. Încercaţi să vă calmaţi şi să alegeţi ce este mai bun şi pozitiv din visele voastre. Mergeţi până în pânzele albe pentru ceea ce vă doriţi şi veţi obţine totul. Credeţi în voi!


Horoscop 1 martie 2019, Capricorn:

Cum astăzi păreţi un pic rupţi de realitate, se prea poate ca asta să nu facă bine afacerilor pe care le aveţi de rezolvat şi să constituie o problemă când vine vorba de comunicare. Pe de altă parte, ziua de 1 martie este propice pentru creativitatea de care dai dovadă şi asta se va vedea inclusiv în proiecte noi, cum ar fi rearanjarea dormitorului tău. E momentul să te concentrezi numai la lucrurile frumoase din jurul tău.


Horoscop 1 martie 2019, Vărsător:

Ziua de vineri va trece uşor şi dacă iei lucrurile pas cu pas va fi şi una productivă. Toate îndatoririle tale profesionale vor fi duse la bun sfârşit, mai ales că vei primi ajutor de la persoane de la care nu te aşteptai să facă asta. Spre seară vei căuta să ai o discuţie foarte caldă cu oameni în care ai încredere totală. Nu e însă cazul să faci declaraţii de dragoste.


Horoscop 1 martie 2019, Peşti:

Nu e cazul să pozezi în victimă azi. Ai putea avea o perioadă dificilă din cauza acestei atitudini. Nu te baza pe sprijinul unei persoane care până acum a făcut totul ca să nu îţi câştigi independenţa în carieră şi nici în viaţa sentimentală. Spre seară o rudă mai în vârstă îţi va cere ajutorul. Apoi, nu refuza o invitaţie la o petrecere la prieteni.Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS