Horoscopul zilei de luni, 25 februarie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 25 februarie 2019


Horoscop 25 februarie 2019, Berbec:

Cei născuţi în zodia Berbec pun la punct ultimele detalii pentru marea lovitură pe care o pregătesc pe plan profesional. Fie că e vorba de o nouă afacere sau o discuție ce le va aduce o mărire consistentă de salariu, cert este că nativii din această zodie nu vor să lase nimic la voia întâmplării. Și este o strategie profitabilă, chiar dacă le consumă toată energia pe moment.


Horoscop 25 februarie 2019, Taur:

Cei născuţi în zodia Taur sunt consumați de gânduri negative. Au tendința de a lăsa totul baltă, din cauza emoțiilor ce par a-i copleși. Înainte de orice, ar trebui să știe că sentimentele vin după acțiune și nu înainte. Cu alte cuvinte, nimic nu se va schimba dacă nu vor face un prim pas, indiferent în ce domeniu. Un sfat bun ar fi să iasă la aer, să discute cu familia sau să aranjeze o întâlnire cu un prieten apropiat. Atmosfera se va schimba complet.


Horoscop 25 februarie 2019, Gemeni:

Cei născuţi în zodia Gemeni au ocazia de a purta o discuție extrem de importantă în familie. Este necesar, mai mult ca oricând, să rezolve rapid și cu sinceritate problemele care riscă să strice echilibrul din cuplu. Dacă vor prefera să amâne momentul, doar pentru a menține calmul, nu vor face decât să agraveze situația. Atenție și la partenerul de viață! E posibil să spună lucruri pe care nu le-ai auzit până acum.


Horoscop 25 februarie 2019, Rac:

Cei născuţi în zodia Rac primesc un telefon care îi scoate complet din ritm. O persoană din trecut, alături de care au trăit momente de neuitat, revine din senin cu un mesaj care numai a plictiseală nu sună. E important să se gândească de zece ori și să răspundă o singură dată. Acele momente superbe au venit la pachet cu o despărțire, iar istoria are prostul obicei de a se repeta. Spre seară se anunță o veste bună cu privire la un prieten drag.


Horoscop 25 februarie 2019, Leu:

Principala preocupare a nativilor Lei pentru astăzi va fi garderoba. Este posibil să meargă la cumpărături pentru o nouă achiziţie sau ceva retuşuri pentru ca ţinutele să vă vină perfect la o întâlnire de afaceri care să fie hotărâtoare pentru viitorul lor. Către seară, un sentiment de melancolie le-ar putea strica dispoziţia. Cel mai probabil, motivul pentru starea lor va fi indusă de problemele celor din jur. Un film nou sau un roman de aventură ar putea să ajute să scăpaţi de griji.


Horoscop 25 februarie 2019, Fecioară:

Cei născuţi în zodia Fecioară au şansa unică de-a face schimbări majore în viaţa lor. Totuşi, le este recomandat să nu ia decizii drastice până nu se simt siguri că ceea ce fac este şi ceea ce îşi doresc în sinea lor, fără să fie constrânşi de împrejurări. Pentru cei singuri, există riscul de a vă încredința inima cuiva necinstit, care doar să vă joace pe degete. Nu vă lăsaţi influenţat de părerile celor din jur ca să scăpaţi de acest pericol. Totodată, acordaţi atenţie şi sănătăţii.


Horoscop 25 februarie 2019, Balanţă:

Pentru Balanţe, ziua de luni va fi monotonă și fără probleme. Au şansa de a-şi prelungi weekendul. Chiar şi aşa, cineva din familie va avea nevoie de ajutorul lor. În rest, puteți să vă căutaţi un nou hobby, să faceți o scurtă plimbare sau să vă gândiți serios la o schimbare de imagine. Către sfârșitul zilei este posibil să primiţi o invitație la un eveniment interesant.


Horoscop 25 februarie 2019, Scorpion:

Cei născuţi în zodia Scorpion trebuie să nu îşi forţeze limitele, pentru a nu fi protagoniştii unor situații amuzante. Prioritatea ar trebui să fie ei şi interesele personale, ca mai apoi să vă bucuraţi de beneficii. Încercaţi să fiţi comunicativi cu oamenii de la care puteţi să învăţaţi ceva nou. S-ar putea să aveţi noroc pe partea financiară, chiar să câştigaţi un premiu.


Horoscop 25 februarie 2019, Săgetător:

Săgetătorul îşi petrece această zi având grijă de el și de aspectul lui. De asemenea, trebuie să vă gândiţi ce problemă vă provoacă cea mai mare îngrijorare şi să găsiți o modalitate de a scăpa de această corvoadă. Nu refuzați apelurile de ajutor. Dacă un vecin vă cere ajutorul într-o problemă, puteți accepta o astfel de cerere, dacă nu conține intenţii ascunse.


Horoscop 25 februarie 2019, Capricorn:

Cei născuţi în zodia Capricorn nu ar trebui să se bazeze în întregime pe rude sau prieteni. Se prea poate ca toți acești oameni să fie ocupați doar de ei înșiși și să nu observe nevoia ta de comunicare. În acest caz, este indicat să vă petreceți ceva timp cu gândurile și dorințele voastre. Puteți descoperi apariția unor idei strălucitoare legate de afacerea dumneavoastră sau de creativitate. Seara, este recomandat să faceți o plimbare, să vizionaţi un film sau să desfăşuraţi orice activitate care vă face plăcere. Veţi descoperi o sursă nouă de emoții în cursul serii.


Horoscop 25 februarie 2019, Vărsător:

Vărsătorului astăzi nu i se recomandă să bârfească. Încercați să nu dezvăluiți tot ceea ce știți despre rude, vecini, colegi sau prieteni. Expresia „tăcerea este de aur” va fi relevantă în momentul în care se declanșează un conflict de familie sau se produce o coliziune de interese cu un coleg. Această zi nu vă va aduce multe alte necazuri, dacă sunteţi atent. Dacă vă controlați starea emoțională, puteți petrece ziua destul de pozitiv.


Horoscop 25 februarie 2019, Peşti:

Cei născuţi în zodia Peşti ar trebui să dedice ziua de 25 februarie pentru a restabili ordinea în afacerile lor personale. Formulați toate întrebările pe care doriți să le puneţi celor dragi. Este posibil ca unii nativi să-și dea seama că trebuie să-și întrerupă căsnicia sau relaţia de iubire. În acest caz, ar trebui să acționați cu onoare, fără a ofensa partenerul. De asemenea, există șansa ca o persoană din grupul tău apropiat de prieteni să fie partenerul perfect pentru o relație.Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS