Horoscopul zilei de marţi, 19 februarie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marţi, 19 februarie 2019


Horoscop 19 februarie 2019, Berbec:

Cei născuţi în zodia Berbec au astăzi ocazia de a-şi mări venitul, datorită unui succes major la locul de muncă. Se poate ca un proiect coordonat exemplar de voi să intre în atenţia şefilor. Mulţumiţi de serviciile aduse firmei, se prea poate să vă răsplătească pe măsura profesionalismului vostru, cu o mărire consistentă de salariu. Fiţi raţionali, modeşti şi acceptaţi această ofertă, fără să acţionaţi cu nasul pe sus, în faţa colegilor.


Horoscop 19 februarie 2019, Taur:

Cei născuţi în zodia Taur sunt sfătuiţi de aştrii să îşi păstreze calmul, indiferent de situaţiile tensionate care le-ar putea apărea în cale. Este foarte probabil să aveţi parte de anumite conflicte, directe sau indirecte, aşa că este foarte important să menţineţi o atitudine politicoasă şi să încercaţi să discutaţi cu mult tact. Oboseala şi stresul din ultimul timp s-ar putea să vă fi afectat, aşa că ar fi bine să luaţi o pauză. Relaxaţi-vă câteva zile departe de birou.


Horoscop 19 februarie 2019, Gemeni:

Cei născuţi în zodia Gemeni dau dovadă de măiestrie, profesionalism şi capacitate de a rezolva proiecte importante la locul de muncă. Astăzi, succesul este posibil în negocierile de afaceri, în căutarea unor noi investitori sau în relațiile romantice. Aveţi totuşi grijă în conversaţiile cu cei apropiaţi astăzi. O glumă deplasată ar putea strica starea tuturor. Fiţi moderaţi şi înţelegători.


Horoscop 19 februarie 2019, Rac:

Cei născuţi în zodia Rac vor avea o zi calmă şi productivă. Cel mai important este să nu cumva să fii distras de fleacuri sau să pierzi energie încercând să rezolvi problemele altcuiva. Nu pierde vremea pe mobil, tabletă sau în faţa calculatorului. Stabileşte un obiectiv important şi abordează-l decis. Vei primi sprijin din partea celor din jur.


Horoscop 19 februarie 2019, Leu:

Astăzi trebuie să acorzi atenţie detaliilor. S-ar putea să lucrezi într-o echipă în care autoritatea ta nativă să nu fie recunoscută. Ar putea să te irite şi faptul că în jurul tău vor fi copii care nu îţi dau ascultare, sau partenerul de viaţă va ignora părerile tale autoritare. Fă în aşa fel încât să îţi păstrezi răbdarea. Cel mai bun prieten ar putea fi sursa ta de energie pozitivă.


Horoscop 19 februarie 2019, Fecioară:

E imperativ ca astăzi să îţi controlezi emoţiile. Mai ales dacă eşti în căutarea unui loc de muncă decent, a unor parteneri de afaceri, sau a unor investitori în ideile tale. În relaţiile personale rămâi calm, tactul şi înţelepciunea te vor ajuta să mergi înainte. Învaţă să îi vezi pe cei dragi aşa cum sunt ei, cu toate defectele lor şi să îi accepţi aşa.


Horoscop 19 februarie 2019, Balanţă:

Cei născuţi în zodia Balanță resimt satisfacție după ce au reușit să rezolve o problemă grea, iar acest sentiment le dă impulsul de a lua taurul de coarne în toate aspectele vieții. Vor realiza, în această zi, că e preferabil să confrunți situațiile dificile, decât să le lași să se adune. E important, totuși, să nu facă pași repezi și să-și piardă entuziasmul. Răbdarea este esențială.


Horoscop 19 februarie 2019, Scorpion:

Cei născuţi în zodia Scorpion nu-și mai văd capul de treabă. Iar iepurele sare exact de unde nu se așteaptă. Ceea ce părea a fi o zi plictisitoare și plină de corvoade se luminează brusc, atunci când se ivește ocazia unui flirt, cu o persoană atrăgătoare. Poate fi un coleg de serviciu sau chiar un prieten - important e că această conversație scurtă, dar intensă, le va da lumea peste cap. Ar face bine să nu piardă momentul pentru a acționa.


Horoscop 19 februarie 2019, Săgetător:

Cei născuţi în zodia Săgetător au un sentiment de nostalgie, însă, dacă-i întrebi ce s-a întâmplat, vor ridica din umeri. Se poate ca anumite persoane, situații sau locuri să-i ducă inconștient în trecut, acolo unde grijile erau inexistente. Un sfat bun ar fi să lase aceste emoții să se manifeste într-un mod natural, fără a încerca să scape de ele sau să le nege. Ar putea afla, cu această ocazie, informații prețioase despre dorințele lor.


Horoscop 19 februarie 2019, Capricorn:

Astăzi, Capricornii îşi satisfac toate capriciile. Te vei răsfăţa aşa cum nu ai mai făcut de mult timp. Poţi face mici cumpărături sau chiar flirta cu străini drăguți. Starea extrem de pozitivă pe care o ai te ajută în afaceri, în comunicare. De asemenea, azi ai putea să detensionezi relaţia cu o persoană cu care nu te-ai înţeles prea bine în ultima perioadă. Cei care visează să înceapă o poveste de iubire sunt sfătuiţi să acționeze.


Horoscop 19 februarie 2019, Vărsător:

Cei născuţi în zodia Vărsător au o zi plină. Reuşeşti în tot ce-ţi propui. Proiectul care îţi dă bătăi de cap de ceva timp este finalizat cu succes, ceea ce îţi dă aripi şi te împinge spre alte idei de afaceri. Te aventurezi în noi proiecte şi te împrieteneşti cu persoane care te vor ajuta să le duci la bun sfârşit. De asemenea, azi rezolvi câteva probleme personale. Seara, ţi se recomandă puţină mişcare. O plimbare în parc este perfectă.


Horoscop 19 februarie 2019, Peşti:

Cei născuţi în zodia Peşti vor fi extrem de mulțumiți de ei înșiși și de lista lungă a noilor lor victorii. Există o mare probabilitate de a câștiga într-un joc de echipă. Este, de asemenea, posibil ca a doua jumătate a zilei de 19 februarie să fie rezervată meditaţiei asupra sensului vieții. Poate că sursa de inspirație va fi iubita ta sau un animal de companie.Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS