Horoscopul zilei de luni, 18 februarie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 18 februarie 2019


Horoscop 18 februarie 2019, Berbec:

Celor născuţi în zodia Berbec li se recomandă să stea liniştiţi azi, departe de conflicte, mai ales la locul de muncă. Altfel, s-ar putea ca situaţia tensionată să se deplaseze într-o direcţie greşită şi v-aţi putea pierde chiar şi serviciul. Încercaţi să găsiţi pozitivitate, înţelegere şi relaxare în compania rudelor, a prietenilor şi petreceţi-vă seara alături de aceştia.


Horoscop 18 februarie 2019, Taur:

Cei născuţi în zodia Taur trebuie să fie foarte atenţi dacă şi-au propus să repare anumite aparate electronice prin casă, în această zi. Dacă nu vă pricepeţi, lăsaţi ambiţia şi orgoliul şi căutaţi ajutor într-o persoană specializată. S-ar putea să vă pară rău dacă veţi da greş şi veţi distruge un obiect pentru care aţi strâns mulţi bani în scopul achiziţionării acestuia.


Horoscop 18 februarie 2019, Gemeni:

Cei născuţi în zodia Gemeni sunt sfătuiţi de aştrii să fie atenţi, cu băgare de seamă, mai ales în conversaţiile cu cei pe care nu îi cunosc îndeajuns de bine. Faceţi diferenţa între fals şi adevărat, ori altfel s-ar putea să experimentaţi trădare. În general ziua vine cu pozitivitate şi umor, aşa că profitaţi de timp şi încărcaţi-vă bateriile, eliminaţi stresul.


Horoscop 18 februarie 2019, Rac:

Cei născuţi în zodia Rac au parte de câteva probleme în această zi, dar nimic nu va fi nerezolvat dacă vă bazaţi pe comunicare şi înţelegere. Acordaţi-vă un răgaz pentru a vă pune lucrurile în ordine şi găsiţi soluţia ideală pentru a scăpa de necazuri. Spre finalul zilei veţi primi câteva veşti formidabile, care categoric vă vor schimba starea în bine.


Horoscop 18 februarie 2019, Leu:

O zi numai bună să îţi pui în valoare creativitatea. Poţi să încerci să modifici decorul casei sau să îţi ajuţi cel mai bun prieten în probleme personale, ori chiar să mergi să îţi cumperi ceva haine, vei fi foarte inspirat. Această zi de luni va semăna cu o zi liberă, pentru tine. Şi cum ai atât de mult timp la dispoziţie, nu-l pierde în zadar.


Horoscop 18 februarie 2019, Fecioară:

Urmează ceea ce îţi dictează intuiţia. Instinctul tău nu dă greş astăzi în chestiuni personale. Nu refuza o propunere de călătorie apărută în prima parte a zilei. După-amiază vei avea de terminat un proiect important. Dacă flirtezi cu cineva doar de amuzament, s-ar putea să te trezeşti că persoana va începe să creadă despre tine că eşti obsedat.


Horoscop 18 februarie 2019, Balanţă:

Ai grijă mai mult la aspectul tău exterior, astăzi. E important, pentru că dacă reuşeşti să atragi complimente, vei avea toată ziua o dispoziţie foarte bună. Ai o şansă mare ca luni să întâlneşti persoana care îţi va schimba în bine viaţa personală. E posibil să fie vorba chiar despre o persoană bogată gata să meargă pe mâna ideilor tale creative. Evită însă lăcomia şi flirtul frivol.


Horoscop 18 februarie 2019, Scorpion:

Ziua de 18 februarie va trece aproape pe neobservate pentru Scorpioni. Dacă accepţi să lucrezi în echipă, va fi o zi plină de succes. Şi dacă eşti gata să renunţi la conflicte în familie sau cu omul iubit, vei avea parte de o linişte demult aşteptată, în relaţiile personale. Ai încredere în creativitatea ta chiar dacă e să fie vorba doar de achiziţionarea unui nou dulap.


Horoscop 18 februarie 2019, Săgetător:

Azi, Săgetătorii sunt optimişti. Ceea ce este de bun augur pentru cei care lucrează în relaţiile cu publicul sau în management. Dacă vrei să convingi pe cineva că ideile tale sunt cele mai bune, astăzi este cea mai potrivită zi să facă asta. Există posibilitatea ca, la un moment dat, în timpul zilei, să apară o ofertă legată de un potenţial câştig bănesc. Nu respinge proiectul. S-ar putea ca acesta să fie momentul în care păşeşti în lumea luxului și bogăției.


Horoscop 18 februarie 2019, Capricorn:

Cei născuţi în zodia Capricorn au un interes crescut în a cunoaşte lucruri noi. Este important ca interesul tău față de misticism să nu interfereze cu afacerile sau serviciul. Nu căuta chestiuni secrete în lucruri extrem de simple și transparente. Nu este exclus să ai de-a face cu probleme legate de asigurarea proprietăţii sau a unui bun mobil. Tot astăzi, şansa în dragoste îţi surâde.


Horoscop 18 februarie 2019, Vărsător:

Cei născuţi în zodia Vărsător sunt iritaţi de tot ce mişcă în jurul lor. Există o mare probabilitate ca un prieten să nu reușească să îţi satisfacă o promisiune, lucru care îţi dă toată lumea peste cap. Fii capabil şi iartă. În plus, nu judeca pentru că roata se învârte. Azi, ai noroc la locul de muncă. Totul îţi merge uns şi există șansa să obţii o primă mare sau alte stimulente materiale. În cadrul familiei, sunt posibile mici dispute privind viitorul.


Horoscop 18 februarie 2019, Peşti:

Cei născuţi în zodia Peşti pot petrece ziua de luni destul de productiv. Totul depinde de perseverență. Nu te opri în mijlocul drumului şi mergi mai departe indiferent de obstacolele care apar în cale. Astăzi, evită să fii lacom și mincinos. Înșelăciunea ta va ieşi la iveală şi va arunca o pată neagră asupra imaginii tale publice.Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS