Horoscopul zilei de sâmbătă, 16 februarie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 16 februarie 2019


Horoscop 16 februarie 2019, Berbec:

Cei născuţi în zodia Berbec au parte de o zi cu mult context emoţional. Vor exista mai multe conflicte şi situaţii tensionate, atât cu vecinii, cât şi cu rudele apropiate. Nici în mediul online nu veţi fi lipsiţi de comentarii răutăcioase într-o anumită privinţă. Nu băgaţi în seamă răutăţile şi mergeţi mai departe cu capul sus. Cei invidioşi nu au nicio putere asupra voastră, atât timp cât sunteţi oneşti, perseverenţi şi profesionalişti.


Horoscop 16 februarie 2019, Taur:

Cei născuţi în zodia Taur au parte de o sâmbătă pozitivă, fericită, petrecută într-un cadru plăcut, familial. Nu este recomandat să răspundeți la provocări venite din partea unor oameni nepoliticoși sau să participaţi la discuţii care nu vă privesc. Relaxaţi-vă alături de cei dragi, ieşiţi în oraş sau planificaţi o întâlnire romantică alături de persoana dragă.


Horoscop 16 februarie 2019, Gemeni:

Gemenii, în această zi, sunt sfătuiţi de astrologi să nu pună presiune pe propria persoană, în ceea ce priveşte munca ori afacerile personale. Fiţi precauţi la serviciu în următoarele zile şi organizaţi-vă timpul pentru a le putea face pe toate. S-ar putea să aveţi parte de achiziţii spontane ori să vă petreceţi timpul liber în compania unei persoane speciale.






Horoscop 16 februarie 2019, Rac:

O zi în care vei avea numeroase întâlniri. Nu refuza invitaţia de a vizita mai mulţi prieteni, de a sărbători în oraş sau de a participa la un eveniment cultural. Îţi va fi bine să mai schimbi mediul. Dacă eşti singur, o ieşire în oraş creşte şansele de a atrage privirile şi atenţia. Dar nu exagera cu statul în frig.


Horoscop 16 februarie 2019, Leu:

Va fi o zi de sâmbătă monotonă pentru tine şi asta s-ar putea să îşi pară foarte plictisitor. Va trebui să îţi adaptezi planurile după dorinţele celor dragi care vor vrea să stea acasă, eventual să facă şi o mică curăţenie. Nu refuza invitaţia de a te întâlni cu cineva, chiar dacă e vorba despre o persoană mai puţin cunoscută şi apropiată.


Horoscop 16 februarie 2019, Fecioară:

E bine ca astăzi să îţi alegi cu grijă cercul în care te vei învârti. E posibil să te trezeşti că eşti exact acolo unde încrederea ta a fost înşelată, ca în povestea cu lupul pus paznic la oi. Cel mai bine concentrează-te asupra mai multor activităţi fizice în aer liber. Şi dacă vremea permite, nu ezita o plimbare în aer liber.






Horoscop 16 februarie 2019, Balanţă:

Balanţele vor fi extrem de nefericite din cauza condiţiilor meteo. Există riscul ca un eveniment planificat pentru weekend să fie reprogramat, ceea ce te va frustra foarte tare. Spre seară, lucrurile se îmbunătăţesc. Vei petrece minunat alături de prieteni şi de persoana iubită. Vei uita rapid de mica problemă cu vremea şi te vei bucura de o frumoasă seară de sâmbătă.


Horoscop 16 februarie 2019, Scorpion:

Scorpionilor nu li se recomandă în această zi să se ocupe de treburile casnice. Mai bine ies în natură şi se bucură de aerul proaspăt. Dacă eşti în căutarea unui partener, trebuie să ieşi din casă. În același timp, trebuie să ştii că întâlnirile aranjate prin intermediul reţelelor de socializare pot duce la probleme. Dacă eşti căsătorit, ia în considerare starea de spirit a soţului/soției. Pentru o vreme, uită de egoism și fă tot ce îţi stă în putere ca să îndeplineşti dorințele celor dragi.


Horoscop 16 februarie 2019, Săgetător:

Astăzi, Săgetătorii ar putea avea idei geniale. Pot da naştere unor proiecte care, pe termen lung, vor aduce beneficii financiare. Sâmbăta este ziua perfectă pentru declarații îndrăznețe de iubire şi discuții despre întemeierea unei familii. Ar putea apărea flirturi spontane cu persoane pe care nu le-aţi mai văzut niciodată. Există posibilitatea ca seara să fie de neuitat.






Horoscop 16 februarie 2019, Capricorn:

Astăzi, dacă vor primi o cerere din partea cuiva apropiat, Capricornii ar face bine să nu o refuze. Chiar dacă nu aveți chef sau poate aveți altă treabă, ar fi bine să vă faceți timp și să dați atenție și celor din jurul vostru. În schimb, e bine să țineți un control strict al finanțelor în familie astăzi, spune horoscopul. Cheltuielile care nu sunt necesare trebuie evitate, pentru a nu subția bugetul. Spre seară, bucurați-vă de relaxare, o meritați din plin după această săptămână cu eforturi!


Horoscop 16 februarie 2019, Vărsător:

Pentru că este sâmbătă, Vărsătorii trebuie să facă în așa fel să simtă atmosfera de weekend. Dacă, în cursul dimineții, veți avea o umbră de pesimism sau de nostalgie față de trecut, încercați să le alungați și să fiți pozitivi, pentru că zilele următoare veți primi vești bune. Așadar, relaxați-vă, odihniți-vă și încărcați-vă bateriile. În a doua parte a zilei se întrevăd întâlniri cu persoane interesante, de pe urma cărora veți avea numai de câștigat, spune horoscopul.


Horoscop 16 februarie 2019, Peşti:

Entuziasmul care îi caracterizează pe Pești nu le va lipsi nici astăzi. Se anunță o sâmbătă cu distracție, dar și productivă, în cazul în care aveți treabă sau unele probleme de rezolvat. Ar fi bine să le soluționați în echipă – cu prietenii, rudele sau vecinii, depinde de situație. Rezolvarea va veni mult mai repede decât ați încerca singuri. În cursul zilei, de asemenea, ați putea primi vești sau veți întâlni o persoană despre care nu ați mai auzit de multă vreme.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS