Horoscopul zilei de joi, 6 decembrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 6 decembrie 2018


Horoscop 6 decembrie 2018, Berbec:

Berbecul are parte de multe surprize astăzi. Există posibilitatea de a obţine anumite beneficii atât în plan personal, cât şi în viaţa sentimentală. Deschideţi larg ochii şi fiţi atenţi la orice vă înconjoară. Există posibilitatea să cunoaşteţi o persoană foarte specială. Acordaţi-i o şansă şi veţi vedea pe parcurs cum decurg lucrurile.


Horoscop 6 decembrie 2018, Taur:

Taurii astăzi trebuie să facă faţă unor dificultăţi (temporare de altfel). Aceste probleme vor dispărea de la sine, dar ar fi de preferat să le grăbiţi „plecarea” pentru a vă bucura pe deplin de armonia casei voastre. În general este o zi bună, pe care o veţi petrece în mare parte în compania celor dragi. Ar trebui să vă apucaţi de cumpărături, sărbătorile se apropie.


Horoscop 6 decembrie 2018, Gemeni:

Gemenii au noroc în dragoste. Dacă aveţi o relaţie stabilă, iar tu şi partenerul tău v-aţi certat recent, este momentul potrivit pentru a face pace. Discutaţi tot ceea ce vă deranjează unul la celălalt şi găsiţi o cale de mijloc pentru a încheia acest conflict. Odată ce liniştea se va restabili în familia voastră, veţi vedea că şi voi veţi fi mult mai fericiţi.






Horoscop 6 decembrie 2018, Rac:

Racii vor fi astăzi într-o dispoziţie minunată. O atitudine optimistă care va contribui la realizarea succesului atât în ​​afacerile profesionale, cât și în viaţa personală. Această zi poate fi începutul unei călătorii lungi, o călătorie care va duce la fericire, liniște și prosperitate. Cel mai important lucru este să stabileşti cel mai important obiectiv, să crezi în tine și să nu ai gânduri pesimiste. Sfatul aştrilor pentru tine este să continui să ai grijă de propriul corp. Nu uita de exerciții și de nutriția adecvată.


Horoscop 6 decembrie 2018, Leu:

Leii sunt sfătuiți să fie liniştiţi şi să se bucure de tot ceea ce au realizat deja. Relaxează-te şi simte-te bine şi împlinit. Este foarte posibil să obţii un rezultat neaşteptat la locul de muncă. În ceea ce privește viaţa privată, aici totul va rămâne fără mari schimbări. Este posibil ca cei dragi să nu te susţină de la început în noile tale planuri. Nu te încărca negativ, mergi înainte pe cont propriu. Toate la timpul lor.


Horoscop 6 decembrie 2018, Fecioară:

Astăzi, multe Fecioare vor fi nostalgice. O amintire a unui eșec în planul personal te poate da peste cap. Fă tot posibilul să nu fii copleşit de astfel de amintiri. Depășeşte depresia și pesimismul. Este important să fii ancorat în realitatea zilei şi la circumstanțele actuale. Există posibilitatea ca tocmai realitatea zilei să-ţi ofere șansa unui succes neaşteptat.






Horoscop 6 decembrie 2018, Balanţă:

Nu ai nimic de dovedit, nimănui, astăzi. Aşa că nu lua în seamă că nu toată lumea nu îţi va recunoaşte meritele. Singurul lucru care contează este că eşti foarte apreciat de familie, prieteni şi alţi apropiaţi. Cel mai bine e să te adaptezi noii atitudini afişate de ceilalţi din jurul tău. Astfel, descoperi că poţi deveni mai înţelept. Legat de problemele urgente: cere ajutorul, dacă e necesar.


Horoscop 6 decembrie 2018, Scorpion:

Scorpionii ar face bine să-şi analizeze relaţiile cu persoanele dragi. Dacă sunt într-o relaţie, e cazul să afle dacă există respect, încredere şi iubire din partea partenerului. Dacă nu, e timpul să încheie relaţia. Mai ales că e e momentul potrivit pentru a vă înţelege pe voi înşivă.


Horoscop 6 decembrie 2018, Săgetător:

Astăzi e o zi plină de îndoieli. Sunt întrebări legate de viitorul unei afaceri, sau de carieră. Cereţi părerea membrilor familiei şi prietenilor apropiaţi, aflaţi ce gândesc despre acest lucru. În acelaşi timp, luaţi în calcul propria intuiţie. În viaţa sentimentală, nu luaţi decizii drastice.






Horoscop 6 decembrie 2018, Capricorn:

Nativii din Capricorn vor avea parte, astăzi, de o surpriză uriaşă. Fie că este vorba despre un cadou, fie că este vorba despre o veste mult aşteptată, Capricornii vor fi extrem de fericiţi după surpriza pregătită de cei dragi. Ca răspuns, veţi organiza o petrecere sau o ieşire în oraş, alături de prieteni şi familie, şi veţi petrece momente pline de energii pozitive. Nu uitaţi să mulţumiţi pentru lucrurile bune care vi s-au întâmplat în ultima perioadă.


Horoscop 6 decembrie 2018, Vărsător:

Vărsătorii vor fi nevoiţi, astăzi, să ia anumite decizii importante în viaţa lor. Veţi fi puşi în faţa unor situaţii dificile, însă inteligenţa nativă şi adaptabilitatea de care daţi mereu dovadă vă vor ajuta să luaţi hotărârea cea mai bună, atât pentru voi, cât şi pentru alte persoane afectate de această situaţie. După ce veţi fi trecut peste acest obstacol, lucruri bune vi se vor întâmpla, iar atunci veţi fi împliniţi. Nu aşteptaţi sfaturi de la prieteni sau familie, ci acţionaţi în baza instinctului. Nu v-a înşelat niciodată, aşa că nu vă va înşela nici acum.


Horoscop 6 decembrie 2018, Peşti:

Peştii vor avea o zi foarte agitată. Acest lucru vă va scoate din starea visătoare în care eraţi până acum, însă nu este motiv de panică. Aştrii sunt de partea voastră, iar în scurt timp, ambiţia cu care aţi fost înzestraţi vă va ajuta să treceţi cu bine peste orice obstacol. Veţi duce la bun sfârşit orice proiect început, iar satisfacţia va fi pe măsură. Veţi fi remarcaţi de colegi şi de şefi, motiv pentru care există şansa să primiţi o promovare sau o mărire de salariu.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS