Horoscopul zilei de miercuri, 5 decembrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 5 decembrie 2018


Horoscop 5 decembrie 2018, Berbec:

Cei născuți în zodia Berbec pot fi atrași într-o capcană financiară. Nativii pot fi păcăliți să plătească o sumă de bani sau li se pot promite avantaje materiale în schimbul unui favor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să nu se implice în astfel de acțiuni și să nu se lase atrași de câștiguri rapide. Atenție la vicii și la influența care vine din această zonă!


Horoscop 5 decembrie 2018, Taur:

Cei născuți în zodia Taur pot fi păcăliți de niște cuvinte frumoase și se pot lăsa pradă unor promisiuni care se dovedesc (ulterior) nefondate și mincinoase. Aspectul se formează în zona partenerială, indiferent că vorbim de partenerul de viață sau de partenerii de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să nu aibă încredere în tot ceea ce aud.


Horoscop 5 decembrie 2018, Gemeni:

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tensiuni la locul de muncă, acuze și critici nefondate venite fie din partea colegilor, fie din partea șefilor. Sub nicio formă nu vor reuși să ajungă la un numitor comun. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să aibă grijă la starea de sănătate care poate fi puternic afectată.






Horoscop 5 decembrie 2018, Rac:

Cei născuți în zodia Rac vor fi emotivi, sentimentali, nostalgici și melancolici. Nativii se pot implica în discuții îndrăznețe, cu tentă de flirt, însă la rândul lor pot fi cuceriți de cuvinte frumoase, dar (atenție!) mincinoase. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi poate face părtași la o aventură sentimentală pasageră.


Horoscop 5 decembrie 2018, Leu:

Cei născuți în zodia Leu pot fi dezamăgiți de un membru al familiei. Nativii pot fi chiar revoltați și agresivi în atitudine și nu vor fi dispuși să ierte sau să facă compromisuri. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să fie atenți la dialog și să evite confesiunile prea intime. Posibile vești proaste legate de regimul unei locuințe se pot primi către finele zilei.


Horoscop 5 decembrie 2018, Fecioară:

Cei născuți în zodia Fecioară pot primi vești proaste, neplăcute, iritante. Nativii pot deveni irascibili și pot jigni, pot acuza în jurul lor. Pe de altă parte, este posibil ca unele informații care ajung la ei să fie eronate sau să fie transmise greșit în mod intenționat. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește pe aceștia să nu pună la suflet tot ce aud și să nu ia cuvânt cu cuvânt fiecare informație.






Horoscop 5 decembrie 2018, Balanţă:

Cei născuți în zodia Balanță pot fi păcăliți de asociați, colaboratori sau persoane care trebuie să le plătească o remunerație, o prestare de servicii. Nativii pot pierde sume de bani sau niște condiții contractuale se pot dovedi mincinoase, înșelătoare. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește pe aceștia să fie foarte atenți la tot ceea ce semnează.


Horoscop 5 decembrie 2018, Scorpion:

Cei născuți în zodia Scorpion vor fi supuși unor presiuni fie în viața personală, fie în cea profesională. Nativii vor da dovadă de tărie de caracter și vor reuși să facă față cu bine situației. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie atenți la tot ceea ce se petrece în jurul lor pentru a nu fi păcăliți și, totodată, le cere să nu tragă concluzii pripite.


Horoscop 5 decembrie 2018, Săgetător:

Cei născuți în zodia Săgetător vor trece printr-o adevărată dramă spirituală, cu puternice amprente asupra stării psihice. Un conflict interior poate izbucni acum, iar cei mai predispuși vor fi nativii care se confruntă cu stări depresive. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le sugerează să se dedice activităților care le fac plăcere și le ocupă mintea.






Horoscop 5 decembrie 2018, Capricorn:

Cei născuți în zodia Capricorn trebuie să aibă grijă cu cine interacționează astăzi deoarece pot fi mințiți, înșelați și păcăliți de persoane din anturaj, în special persoane în care au încredere. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește pe aceștia să nu divulge secrete, să nu facă confesiuni și să nu-și încredințeze bunuri către prieteni sau cunoștințe.


Horoscop 5 decembrie 2018, Vărsător:

Cei născuți în zodia Vărsător nu se simt în apele lor și pot avea tendința de a se văita, de a-și plânge suferința, neplăcerea trăită, dezamăgirea către persoane care nu numai că nu sunt de încredere, dar se și bucură de starea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să nu-și asume eșecurile altora și să dea dovadă de mai multă înțelepciune.


Horoscop 5 decembrie 2018, Peşti:

Cei născuți în zodia Pești își pot aminti de unele situații, persoane sau evenimente din trecut pe care le crezuseră uitate. Nativii le pot aduce în prezent pentru a se convinge că niște decizii luate relativ recent au fost bune. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să-și schimbe gândirea și să devină mai îngăduitori, atât cu ei înșiși, cât și cu cei din jur.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS