Horoscopul zilei de marți, 4 decembrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marți, 4 decembrie 2018


Horoscop 4 decembrie 2018, Berbec:

Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de discuții la locul de muncă legate de un contract sau un proiect. Nu este exclus ca unele planuri să le fie date peste cap sau să întâmpine blocaje în finalizarea lor. Pe de altă parte, pot apărea tensiuni și în relația cu partenerul de viață și se cere mai multă prudență în dialog. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește pe aceștia să nu semneze nimic și să amâne orice fel de negociere pentru săptămâna viitoare.


Horoscop 4 decembrie 2018, Taur:

Cei născuți în zodia Taur vor fi în centrul atenției la locul de muncă. Nativii se vor bucura de aprecieri, laude și vor culege roadele efortului profesional depus în ultima perioadă. Pe de altă parte, situația nu va fi la fel de roz în zona sentimentală unde pot apărea conflicte majore cu partenerul de cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia unui dialog legat de o plecare în străinătate.


Horoscop 4 decembrie 2018, Gemeni:

Cei născuți în zodia Gemeni sunt foarte distrați, veseli și puși pe glume. Starea de spirit le va aduce popularitate printre colegi și în rândul prietenilor, dar le poate aduce obstacole și neplăceri în afaceri sau în negocierile parteneriale. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să nu se lase păcăliți de bunăvoința aparentă a celor din jur, mai ales dacă este vorba de colaboratori sau asociați.






Horoscop 4 decembrie 2018, Rac:

Cei născuți în zodia Rac își dedică mare parte din timp reorganizării sarcinilor în familie, dar și reamenajării locuinței. Nativii vor face curățenie, vor găti și-și vor manifesta pasiunea pentru latura gastronomică, primind laude din partea celor dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce chef de socializare și nu este exclus să-și învite prietenii, vecinii în vizită, la cină.


Horoscop 4 decembrie 2018, Leu:

Cei născuți în zodia Leu au ocazia să rezolve niște probleme legate de acte sau niște probleme administrative pe care le amână de ceva vreme. În prima parte a zilei se vor bucura de ajutorul și sprijinul rudelor în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă ocazia de a comunica impecabil cu cei din jur și astfel de a soluționa mai ușor sarcinile care țin de acest sector. Atenție, totuși, la negocieri!


Horoscop 4 decembrie 2018, Fecioară:

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de situații stresante la locul de muncă. Nativii vor avea de rezolvat sarcini acaparante, cu termene limită restrânse și nu este exclus să primească noi responsabilități. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ședințe, întâlniri și deplasări pe distanțe scurte în interes de servici.






Horoscop 4 decembrie 2018, Balanţă:

Cei născuți în zodia Balanță sunt nemulțumiți de un context financiar. Nativii pot primi bani mai puțini decât se așteaptă sau o plată poate fi întârziată. Recomandarea este să nu-și piardă răbdarea și să nu intre în conflicte cu asociații. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să evite negocierile, iar cei care participă la interviuri de angajare sunt sfătuiți să nu ia decizii pe loc, ci să ceară timp de analiză și gândire.


Horoscop 4 decembrie 2018, Scorpion:

Cu Luna în semnul lor, cei născuți în zodia Scorpion dau dovadă de ambiție, putere de muncă și gândire strategică, dar și tenacitate și determinare în îndeplinirea scopurilor propuse. Nativii pot să-și atingă niște țeluri în această perioadă, iar horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să nu renunțe la planurile avute, chiar dacă la prima vedere vor părea aproape imposibil de realizat.


Horoscop 4 decembrie 2018, Săgetător:

Cei născuți în zodia Săgetător preferă să petreacă timpul cu prietenii. Nativii sunt foarte sociabili și au șansa de a lega noi prietenii. Este posibil să se reîntâlnească cu persoane pe care nu le-au mai văzut de mult timp și să rememoreze amintiri plăcute. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le crează un context astrologic favorabil pentru a-și face planuri de vacanță.






Horoscop 4 decembrie 2018, Capricorn:

Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de o zi stresantă la locul de muncă. Nativii pot primi sarcini suplimentare, se pot implica de nevoie în proiecte de grup și-ți pot da peste cap întregul program din cauza unor evenimente neașteptate. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește pe aceștia să încerce să-și păstreze calmul și în niciun caz să nu răbufnească în fața șefilor.


Horoscop 4 decembrie 2018, Vărsător:

Cei născuți în zodia Vărsător se preocupă de o situație care privește cariera. Este posibil ca nativii să caute noi colaborări sau chiar noi oferte pentru a-și schimba locul de muncă. Interesul manifestat în această direcție îi va ajuta pe cei care nu sunt mulțumiți de jobul actual. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să nu-și negocieze în această perioada nici funcția și nici salariul deoarece ar putea fi dezamăgiți ulterior de decizia luată.


Horoscop 4 decembrie 2018, Peşti:

Cei născuți în zodia Pești pot primi vești sau chiar cadouri de la o persoană aflată în străinătate. Unele legături amoroase se pot relua acum, iar cei care au o relație la distanță pot avea șansa de a se apropia de persoana iubită prin dialog. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce unele frământări, confuzii legate de niște principii de viață cu care nativii nu mai rezonează.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS