Horoscopul zilei de luni, 3 decembrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 3 decembrie 2018


Horoscop 3 decembrie 2018, Berbec:

Berbecii sunt convinşi că vor obţine succesul cât de curând, motiv pentru care vor lucra dublu pentru a-şi îndeplini dorinţele. Este foarte importantă comunicarea cu cei dragi astăzi. Dacă aveţi vreo problemă sau întâmpinaţi un obstacol, ei sunt cei mai potriviţi pentru a le cere sfatul. Seara aţi putea ieşi în oraş alături de prieteni pentru a vă distra la o petrecere.


Horoscop 3 decembrie 2018, Taur:

Taurii au ocazia de a-şi deschide în sfârşit propria afacere. Cu mult curaj, pasiune şi încredere în forţele proprii, veţi reuşi să puneţi bazele unei companii construite după pasiunea şi talentul vostru.Astfel, veţi obţine succesul în urma unei munci făcute cu drag şi fără stres. Ignoraţi vorbele rele ale duşmanilor şi ţineţi-o tot aşa. Veţi descoperi care vă sunt prietenii adevăraţi.


Horoscop 3 decembrie 2018, Gemeni:

Gemenii sunt obligaţi de circumstanţe să înfrunte un conflict, o situaţie tensionată la serviciu. Cel mai probabil o persoană la care nici nu v-aţi aşteptat, va încerca să vă distrugă întreaga muncă şi să vă creeze o imagine de inferioritate, chiar în mijlocul unei şedinţe oficiale importante. Ţineţi capul sus şi demonstraţi tuturor că sunteţi capabili şi apţi să faceţi lucruri impresionante, spre deosebire de această persoană trădătoare.






Horoscop 3 decembrie 2018, Rac:

Racii trebuie să evite oboseala şi situaţiile care îi pot stresa la serviciu. Concentraţi-vă asupra proiectelor şi sarcinilor încredinţate vouă, staţi departe de conflicte, de situaţii tensionate şi asiguraţi-vă că că vă faceţi treaba exemplar. Nu acceptaţi să vă ajutaţi şi colegii pentru că vă veţi folosi prea multă energie şi riscaţi să ajungeţi acasă complet extenuaţi.


Horoscop 3 decembrie 2018, Leu:

Leii vor fi, astăzi, norocoșii întregului zodiac. Aştrii vă surâd, iar norocul va fi de partea voastră. Șansele ca astăzi să câștigați un premiu foarte important sunt foarte mari. Nu ezitați să aveți încredere în propriul instinct și veți descoperi că nu există limite în ceea ce vă propuneți. Dacă norocul este sigur de partea voastră, nu același lucru se poate spune și despre persoana iubită. Veți avea parte de un conflict minor pe care îl veți rezolva cu numai câteva priviri.


Horoscop 3 decembrie 2018, Fecioară:

Fecioarele își vor începe săptămâna în forță, după un weekend în care v-ați relaxat și v-ați bucurat de clipe minunate alături de familie și prieteni. Cu bateriile încărcate, veți începe noi proiecte la locul de muncă, iar acestea vor fi încununate de succes. Aveți încredere în propriile puteri, iar Universul vă va răspunde cu aceeași monedă.






Horoscop 3 decembrie 2018, Balanţă:

Balanțele vor avea de trecut, astăzi, un obstacol al vieții. O persoană foarte dragă vă va dezamăgi profund printr-un gest sau printr-o discuție. Toată energia pozitivă de care dispuneți vă va ajuta, atât pe voi, cât și pe prietenul care v-a dezamăgit, să treceți cu bine peste acest hop. În realitate, astfel de obstacole nu fac altceva decât să întărească caractere și relații. Depinde din ce punct de vedere priviți problema.


Horoscop 3 decembrie 2018, Scorpion:

Scorpionii vor avea un început de săptămână foarte agitat. Totuși, această agitație nu înseamnă altceva decât că timpul va trece mult mai repede. Cu profesionalismul caracteristic, veți trece cu bine peste toate hopurile acestei zile, iar la finalul ei veți descoperi că ați realizat ceva măreț. Nu uitați totuși să vă gândiți și la propria persoană: atât fizic, cât și psihic. O baie fierbinte vă va readuce echilibrul mult dorit.


Horoscop 3 decembrie 2018, Săgetător:

Astăzi, Săgetătorii pot alege calea schimbării. E momentul să interveniți decisiv pentru a rezolva problemele majore pe care le-ați tot amânat până acum. Atenție însă la sănătate, spune horoscopul. Ar fi bine să vă protejați astăzi, pentru a nu avea parte de complicații.






Horoscop 3 decembrie 2018, Capricorn:

Este o zi în care Capricornii merită să se gândească la viitorul apropiat și să găsească soluții. E posibil ca și apropiații voștri să aibă nevoie de sprijin, așa că nu ezitați să le dați o mână de ajutor, va fi și în beneficiul vostru. Dacă aveți nevoie de noi achiziții, e o zi bună pentru cumpărături. Aveți șansa să găsiți ce căutați!


Horoscop 3 decembrie 2018, Vărsător:

Astăzi, Vărsătorii vor avea parte de mai multe provocări, însă veți reuși să le depășiți într-un mod spectaculos. Veți avea parte de reușite neașteptate, cu mare impact, dar care vă vor consuma multă energie. Aveți grijă astfel să vă odihniți în a doua parte a zilei, spune horoscopul. Și, de asemenea, ar fi bine să dați atenție familiei.


Horoscop 3 decembrie 2018, Peşti:

Pare surprinzător, dar astăzi lucrurile mărunte vor da bunădispoziție nativilor din Pești. Veți avea momente în care vă veți bucura ca niște copii. Atenție însă, încercați să vă abțineți la serviciu, s-ar putea ca un astfel de comportament să nu fie tocmai apreciat de șefi. În viața personală, dacă nu v-ați găsit jumătatea, sunt șanse mari ca dragostea să vă surâdă astăzi!







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS