Horoscopul zilei de sâmbătă, 22 decembrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 22 decembrie 2018


Horoscop 22 decembrie 2018, Berbec:

Berbecii nu ar trebui să își facă griji cu privire la aspectul fizic. Comparațiile cu vedete de talie internațională nu își au rostul, mai ales că, în cazul lor, frumusețea a devenit afacere. E important pentru nativii din această zodie să înțeleagă că adevăratul confort vine din interior, din încrederea în propriile forțe, nu din prețul hainelor sau un trup impecabil. Altfel își vor pierde energia într-un mod inutil.


Horoscop 22 decembrie 2018, Taur:

Taurii au de rezolvat o problemă presantă, care nu le dă pace și are potențialul de a le strica tot weekendul. Nu va dura mult timp, însă e genul de situație în care, orice ai decide, iese rău. Dacă vor reuși să accepte acest lucru ziua va deveni mult mai bună. Spre seară se anunță un eveniment special, pregătit de prietenii apropiați, care îi va încărca cu optimism.


Horoscop 22 decembrie 2018, Gemeni:

Gemenii sunt sinceri și refuză din start să facă treburi casnice. Nici prin gând nu le trece să spele vase, iar despre curățenie generală nici nu se poate pune problema. Din fericire cei dragi vor înțelege lipsa de chef, motiv pentru care o vor lăsa și ei pe altădată. Ziua va trece astfel într-o stare de relaxare totală, cu mâncare bună și o sesiune de filme.


Horoscop 22 decembrie 2018, Rac:

Ceea ce trebuia să fie o simplă întâlnire cu prietenii îi va duce pe raci în locuri neașteptate. Fără voia lor, se vor trezi în centrul atenției, înconjurați de persoane pe care nu prea le cunosc, dar alături de care trebuie să mai petreacă ceva timp. Deși au tendința de a fi închiși și tăcuți în astfel de situații, nativii din zodia Rac vor decide că, de data aceasta, nu prea le pasă de ce se întâmplă, motiv pentru care se vor comporta natural. Și, surpriză, chiar vor ajunge să se simtă bine alături de acești străini!


Horoscop 22 decembrie 2018, Leu:

Vei străluci la un eveniment privat. Toţi cei de acolo vor fi nerăbdători să se întâlnească cu tine. E foarte posibil ca printre ei să fie persoana de care ai fost interesat în ultima vreme. Ai grijă însă, e o zi care te poate umple de speranţe false. Aşa că încrede-te doar în fapte, nu privi lucrurile prin prismă romantică. Nu e recomandat să faci achiziţii, controlul financiar strict fiind cel mai indicat.


Horoscop 22 decembrie 2018, Fecioară:

S-ar putea ca astăzi cel mai bun prieten să te şocheze cu ceea ce face. E posibil să fie o acţiune nepotrivită, raportat la planurile tale imediate. Sau gelozia, sau anumite dezacorduri, să ducă la o ceartă între voi. În rest, ziua e promiţătoare. Ai grijă la răcelile sezoniere şi îmbracă-te adecvat dacă ieşi la plimbare.


Horoscop 22 decembrie 2018, Balanţă:

Ai putea face o excursie interensantă. E o şansă ca traseul ales să îţi facă o impresie de neşters şi să vrei apoi să revi aici neîncetat. Seara e un risc de conflict casnic, de mici dimensiuni. Daxă poţi să eviţi discuţiile legate de nimicuri, detalii neimportante, vei avea o seară romantică. Pentru Balanţele singure, nu e recomandat să flirtaţi cu persoane aflate într-o relaţie.


Horoscop 22 decembrie 2018, Scorpion:

Nu e cazul să ai o discuţie deschisă, de la inimă la inimă, cu cineva din familie. Nu a venit încă timpul pentru aşa ceva. Lasă-ţi partenerul să câştige încredere înainte de o discuţie atât de dificilă. Mai bine te preocupi de lucrurile care îţi provoacă constant iritaţii. Curăţă garajul, aruncă lucrurile inutile, sau fă o listă cu ceea ce poate fi vândut.


Horoscop 22 decembrie 2018, Săgetător:

Ruşine şi momente jenante pentru Săgetători, astăzi. Un incident în trafic imprevizibil va atrage atenţia excesiv către tine. Sau un conflict cu un coleg. Stresul și anxietatea pot apărea, dar numai în prima jumătate a zilei. Seara, sunt toate şansele să petreci într-o atmosferă romantică. Vor fi momente de neuitat. Este important ca astăzi să eviţi orice fel de subiecte incomode.


Horoscop 22 decembrie 2018, Capricorn:

Sâmbătă, Capricornii sunt puşi pe fapte bune. Cel mai probabil, vei petrece ziua în compania persoanei iubite. Este posibil ca din când în când plăcerea să fie întreruptă de tot felul de apeluri și mesaje de la prieteni. Dacă poţi, ignoră orice fel de comunicare cu ei. Poţi face însă o excepţie când vine vorba despre afaceri sau carieră. În acest caz, telefonul trebuie ținut undeva în apropiere.


Horoscop 22 decembrie 2018, Vărsător:

Astăzi, mulţi Vărsători vor munci. Ceva serios care s-a petrecut la locul de muncă îţi va răpi ziua de odihnă. Nu vei fi singurul care va suferi la serviciu. La fel de oropsiţi vor fi şi colegii de muncă. Oricum ar fi, zilele de Sărbători vor fi date peste cap de tot felul de întâmplări neaşteptate. Cineva drag se va îmbolnăvi, va apărea o defecţiune prin casă sau va apărea nevoia urgentă să mergi undeva. Una peste alta, zilele ce vin îţi rezervă surprize nu tocmai plăcute.


Horoscop 22 decembrie 2018, Peşti:

Peştii sunt sfătuiţi să-şi petreacă ziua făcând pregătiri pentru Crăciun. Cel mai probabil, vor apărea şi întrebări la care răspunsurile sunt destul de dificile. De exemplu, unde vei petrece Crăciunul, ce pui pe masă sau cu cine te întâlneşti. Este important ca seara să laşi agitaţia în urmă, să te relaxezi şi să ai grijă de corpul tău. O saună sau o baie în piscină ar fi lucrul cel mai indicat.Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS