Horoscopul zilei de duminică, 2 decembrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 2 decembrie 2018


Horoscop 2 decembrie 2018, Berbec:

Berbecii au ocazia în această zi să întâlnească noi persoane, interesante, alături de care vor simţi o conexiune puternică. Indicat ar fi să fie politicoşi, să acţioneze cu mult tact şi să evite situaţiile tensionate. În general este o zi bună, iar seara veţi avea parte de momente liniştite, înconjuraţi de rude sau prieteni.


Horoscop 2 decembrie 2018, Taur:

Taurii s-ar putea plictisi astăzi, dacă nu îşi vor găsi repede o activitate care să îi pună în mişcare şi care să le ofere energie. Aţi putea să vă gândiţi la un hobby, o acţiune care vă pasionează şi pe care o puteţi face cu drag. Doar aşa veţi reuşi să obţineţi o stare pozitivă. Lenevia nu este potrivită, o altă opţiune poate fi să ieşiţi în oraş sau la plimbare alături de prieteni ori familie.


Horoscop 2 decembrie 2018, Gemeni:

Gemenii trebuie să înţeleagă că nu trebuie să fie lideri în orice domenii, cu orice scop posibil. Chiar dacă vă place competitivitatea, ar trebui să vă luaţi un moment de respiro, să vă odihniţi şi să vă retrageţi din activităţile stresante şi obositoare. Mai ales de la serviciu. O vacanţă este perfectă pentru voi.






Horoscop 2 decembrie 2018, Rac:

Racii sunt hotărâţi să îşi schimbe stilul, garderoba. Un drum la cumpărături vă va goli buzunarele, dar vă va oferi o stare bună, pozitivă, fiind extrem de entuziasmaţi de noile produse pe care le-aţi achiziţionat. Spre seară, s-ar putea să ieşiţi la o întâlnire romantică. Aveţi grijă ce spuneţi, pentru a crea o impresie bună partenerului/partenerei.


Horoscop 2 decembrie 2018, Leu:

Leii vor îndeplini, astăzi, rolul de împăciuitor. Vă veţi trezi în mijlocul unui conflict pornit de la o contrazicere între doi prieteni. Imaginea voastră în grup este una foarte bună, motiv pentru care veţi fi nevoiţi să împărţiţi dreptatea. Înainte de a lua o decizie, trebuie să analizaţi foarte bine situaţia pentru că riscaţi să rămâneţi fără unul dintre cei doi prieteni. Dacă vă veţi concentra suficient, le veţi explica celor doi atât de bine încât situaţia se va rezolva imediat. Spre seară, alături de prieteni, vă veţi relaxa la un film sau la o petrecere restrânsă.


Horoscop 2 decembrie 2018, Fecioară:

Fecioarele vor avea parte, astăzi, de o zi liniştită. Veţi fi înconjuraţi de familie şi prieteni şi veţi depăna amintiri. Starea voastră va fi una extrem de pozitivă, iar acest lucru este exact de ce aveaţi nevoie după această săptămână epuizantă. Prietenii şi rudele vă vor ajuta să vă încărcaţi bateriile pentru săptămâna care urmează. Persoana iubită vă pregăteşte o surpriză de neuitat pentru această seară. Relaxaţi-vă şi lăsaţi lucrurile să vină de la sine.






Horoscop 2 decembrie 2018, Balanţă:

Balanţele îşi vor dedica această zi persoanei iubite. Veţi face totul împreună şi vă veţi aminti de această zi mult timp de acum înainte. Pentru cei care nu sunt într-o relaţie, aştrii v-au pregătit o surpriză. O persoană vă iubeşte în secret, iar astăzi veţi afla acest lucru. Puşi în faţa acestui fapt, veţi fi nevoiţi să luaţi rapid o decizie. Gândiţi-vă câteva minute, însă nu ezitaţi prea mult pentru că riscaţi să pierdeţi iubirea vieţii voastre. Gândiţi cu inima!


Horoscop 2 decembrie 2018, Scorpion:

Scorpionii îşi vor dedica această zi familiei şi casei. Încă de dimineaţă veţi merge alături de cei dragi la cumpărături, iar prânzul vă va prinde în aer liber. O scurtă plimbare în parc sau pe malul unui lac vă va ajuta să vă reîncărcaţi bateriile consumate în această săptămână. După-amiază veţi încerca să rezolvaţi anumite probleme ivite în casă ce ar putea ţine de electrocasnice. Spre seară, vă veţi relaxa în faţa televizorului alături de persoana iubită, iar lucrurile ar putea deveni foarte interesante.


Horoscop 2 decembrie 2018, Săgetător:

Duminică, Săgetătorii trebuie să fie foarte atenți atunci când întâlnesc persoane noi. Este foarte posibil să cunoașteți un om de afaceri, un potențial angajator ori chiar o persoană cu care ați putea întemeia o relație. Ar fi bine să abordați subiecte care să-i creeze confort interlocutorului și să vă faceți plăcuți, recomandă horoscopul. Cu cât îi veți crește buna dispoziție, cu atât veți avea de câștigat pe termen lung!






Horoscop 2 decembrie 2018, Capricorn:

Astăzi, Capricornii nu trebuie să se teamă dacă vor avea de făcut mai multe lucruri, poate chiar simultan. Pare o zi în care sunteți mânați de o forță invizibilă și totul vă reușește. Este bine să fructificați la maximum un astfel de moment, spune horoscopul. Ascultați-vă intuiția și, dacă aveți ceva în plan, puneți repede în aplicare, pentru că rezultatul va fi spectaculos!


Horoscop 2 decembrie 2018, Vărsător:

Vărsătorii s-ar putea concentra astăzi asupra obiectivului de a scăpa de povara problemelor nerezolvate. Dacă treceți la acțiune, poate că nu veți reuși să rezolvați toate aceste probleme, însă măcar atitudinea pe care o aveți față de ele se va schimba radical și veți fi pe calea cea bună. Totuși aveți grijă să nu ignorați situațiile legate de prietenie sau de dragoste, dați-le prioritate, spune horoscopul!


Horoscop 2 decembrie 2018, Peşti:

Se anunță o duminică intensă pentru nativii din Pești. E posibil să vă concentrați asupra unei probleme foarte importante, care vă macină de multă vreme. Ați putea decide să faceți unele schimbări în viața personală, iar în plan financiar să căutați soluția a vă putea reechilibra. Orice inițiativă are mari șanse să aibă rezultate bune, spune horoscopul!







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS