Horoscopul zilei de marţi, 18 decembrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marţi, 18 decembrie 2018


Horoscop 18 decembrie 2018, Berbec:

Berbecul, marţi, va avea parte de o zi liniştită, înconjurat de oameni calzi şi bună dispoziţie. Evitaţi conflictele, fiţi calmi şi lăsaţi ziua să treacă aşa de bine cum a şi început. Veţi avea noroc la serviciu, în cadrul anumitor proiecte, în care, arătându-vă profesionalismul, veţi obţine aprecierea celor din jur. Din partea celor dragi veţi primi laude referitoare la o reuşită personală, poate luarea permisului auto sau finalizarea unor studii.


Horoscop 18 decembrie 2018, Taur:

Taurul astăzi poate primi câteva propuneri de afaceri tentante. Alegeți cea mai bună opţiune dintre acestea, care să nu fie stresantă şi care să vă ofere şi destul timp liber pentru a sta cu familia. Este o zi bună pentru astfel de schimbări, deci nu le ignoraţi. După tot stresul acumulat în ultima perioadă veţi avea categoric nevoie de linişte şi relaxare.


Horoscop 18 decembrie 2018, Gemeni:

Gemenii astăzi vor înţelege că ei sunt stăpânii propriei lor persoane. Nimeni şi nimic nu le poate dicta ce să facă şi nu poate alege pentru ei. Dacă vreţi să vă schimbaţi jobul, aveţi curaj şi încercaţi opţiuni noi de muncă. Un hobby vă poate ajuta să vă creaţi propria afacere şi vă va oferi şansa de a lucra de plăcere, nu de nevoie.






Horoscop 18 decembrie 2018, Rac:

Racii sunt sfătuiţi să îşi petreacă timpul, astăzi, alături de familie. Veţi fi înconjuraţi de oameni dragi pe tot parcursul zilei, iar acest lucru vă va încărca bateriile şi veţi primi doar energii pozitive. Puteţi merge la cumpărături împreună cu familia şi să planificaţi ce veţi face de Crăciun sau Revelion. Puteţi face aceste planuri alături de prieteni şi rude în timpul unei mici petreceri. Aștrii vă recomandă să renunţaţi la lsporturi pentru că există un mare risc să vă accidentaţi.


Horoscop 18 decembrie 2018, Leu:

Leii se vor simţi, astăzi, precum copiii. Veţi avea o atitudine copilărească, vă veţi alinta şi veţi avea o atitudine extrem de pozitivă. Acest lucru îi vor face pe cei din jur să vă privească ca pe nişte copii. Acest lucru v-ar putea ajuta acasă sau în relaţia cu prietenii, însă trebuie să vă schimbaţi comportamentul la locul de muncă. Veţi capta atenţia tuturor şi îi veţi impresiona prin ceea ce puteţi să faceţi, chiar şi când sunteţi într-un alt mod.


Horoscop 18 decembrie 2018, Fecioară:

Fecioarele vor avea nevoie, astăzi, de multă atenţie din partea celor din jur şi în special din partea persoanei iubite. Veţi simţi nevoia să fiţi în siguranţă şi nu veţi evita să împărtăşiţi nevoile voastre cu persoana iubită. Comunicarea este cheia succesului şi în scurt timp veţi primi ceea ce aveţi nevoie. Veţi petrece momente de tandreţe şi veţi dori ca această zi să nu se termine niciodată. Spiritul sărbătorilor v-a emoţionat şi v-a cuprins mult mai devreme anul acesta, însă nu este un motiv de îngrijorare.






Horoscop 18 decembrie 2018, Balanţă:

Astăzi, Balanţele pot fi lideri de echipă. Este posibil să ţi se încredinţeze misiunea de a organiza petrecerea de Crăciun sau o vacanță de familie. Tratează problema cu maximă responsabilitate. Din păcate, există riscul să apară un incident care va provoca rușine și remușcări. Nu încerca să eviţi explicațiile. Spre seară, un duș cald și un ceai fierbinte vor fi de ajutor.


Horoscop 18 decembrie 2018, Scorpion:

Scorpionii se pot concentra în principal pe afacerile personale. Ar putea apărea un conflict cu partenerul de viaţă, o rudă apropiată sau un prieten. Dacă adevărul nu este de partea ta, grăbeşte-te să rezolvi conflictul și să-ţi ceri scuze. A doua jumătate a zilei te va obliga să îţi recalculezi bugetul. O cheltuială foarte importantă pune sub semnul întrebării planurile pentru sărbătorile de Anul Nou.


Horoscop 18 decembrie 2018, Săgetător:

Astăzi, Săgetătorii pot observa îndoieli sau frică în ochii celor dragi. Poate că este un răspuns la schimbările care au început recent în relația ta cu persoana iubită. Ia în considerare să îţi schimbi atitudinea dacă aceasta provoacă o aversiune continuă. Astăzi este, de asemenea, necesar să te gândeşti la ce vei face de Crăciun și de Anul Nou. Nu-ţi fie frică să experimentezi.






Horoscop 18 decembrie 2018, Capricorn:

Capricornii au şansa să obțină tot ce-şi doresc, fie că este vorba de o nouă piesă în garderoba lor, o bijuterie scumpă sau o seară romantică alături de persoana iubită. Nu este exclusă o nouă schimbare de look, care să atragă toate privirile şi să vă pună în centrul atenţiei.


Horoscop 18 decembrie 2018, Vărsător:

Vărsătorii nu se simt în apele lor, iar orice plan le va fi compromis. Atenţie, ar putea apărea ceva probleme de sănătate. Este momentul oportun să cereţi ajutor, deşi nu vă stă în fire. Pe seară vor veni veşti bune care vă vor schimba starea de spirit pentru următoarea perioadă.


Horoscop 18 decembrie 2018, Peşti:

Peştii sunt daţi peste cap de o persoană recent apărută în viaţa lor. Planul de-a face o nouă cucerire pare să fie un real succes, dacă renunţaţi la orice urmă de nesiguranţă. Încercaţi să vă comportaţi cât mai natural şi veţi avea parte de surprize care v-ar putea lega o viaţă de cel/cea pe care aţi început s-o îndrăgiţi.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS