Horoscopul zilei de miercuri, 12 decembrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: 12 decembrie 2018


Horoscop 12 decembrie 2018, Berbec:

Berbecii au ocazia să poarte o discuţie deschisă cu o persoană pe care în mod normal ar evita-o din cauza timidităţii. În această situaţie, veţi avea destul curaj încât să comunicaţi şi să rezolvaţi anumite probleme, mai ales de natură financiară. În urma acestei înţelegeri, s-ar putea să vă alegeţi cu o mărire de salariu sau o avansare la serviciu.


Horoscop 12 decembrie 2018, Taur:

Taurii îşi vor petrece ziua într-o atmosferă plăcută, fără incidente sau situaţii conflictuale. Atât timp cât vă păstraţi buna dispoziţie, toate vor merge strună. Spre seară aţi putea ieşi la plimbare, în oraş sau chiar la shopping. E timpul să vă faceţi un cadou de sărbători sau să le cumpăraţi celor dragi câte ceva.


Horoscop 12 decembrie 2018, Gemeni:

Gemenii astăzi pot deveni agitaţi din cauza unor informaţii primite la serviciu. S-ar putea să fiţi invitaţi la o petrecere festivă cu ocazia sărbătorilor, motiv pentru care vor începe deja să se gândească ce ţinută ar trebui să poarte. În altă ordine de idei, ziua se va termina în armonie, având ocazia de a vă relaxa alături de cei dragi.






Horoscop 12 decembrie 2018, Rac:

Astăzi, mulţi dintre Raci sunt visători. O stare care îţi poate provoca neplăceri. Pentru că sunt cu capul în nori, există riscul ca unii nativi să piardă din vedere detalii importante în orice discuţie pe care o porţi astăzi. Într-un fel sau altul, trebuie să acorzi atenție cu strictețe tuturor lucrurilor care se întâmplă în jurul tău şi, dacă este necesar, să readuci lucrurile spre direcţia corectă.


Horoscop 12 decembrie 2018, Leu:

Leii sunt înfometaţi de putere. Comunicarea cu aceștia va fi extrem de dificilă pentru că sunt foarte greu de convins. A doua jumătate a zilei de astăzi va fi mult mai puțin stresantă. Sunt posibile întâlniri sau cunoștințe interesante. Există posibilitatea ca în jurul tău să se formeze un grup de oameni uniți de interese comune, afaceri de exemplu.


Horoscop 12 decembrie 2018, Fecioară:

Astăzi, Fecioarele pot primi o ofertă tentantă. Dacă încerci, s-ar putea să găseşti un loc de muncă nou, un salariu mai mare și alte beneficii. Cu toate acestea, forţe întunecate te pot îndepărta de aceste propuneri. Încearcă să-ți dai seama ce este în joc, care este miza, pentru că asta îţi poate schimba radical viaţa. Toate deciziile luate astăzi trebuie să fie serios cântărite și luate în serios.






Horoscop 12 decembrie 2018, Balanţă:

Nativii din Balanţă vor simţi, astăzi, nevoia de a fi înconjuraţi de prieteni. Aveţi nevoie de afecţiune şi de sfaturile celor dragi pentru a putea trece cu bine peste obstacolele vieţii. Totuşi, nu trebuie să vă transformaţi în victime. Puterea voastră interioară vă va ajuta să vă ridicaţi şi să priviţi viaţa cu alţi ochi. Drept urmare, prietenii vă vor motiva să ieşiţi din starea de melancolie.


Horoscop 12 decembrie 2018, Scorpion:

Scorpionii vor avea parte, astăzi, de o zi emoţionantă. Familia, persoana iubită sau prietenii vă vor face o surpriză pe care o meritaţi din plin. Vor exista multe lacrimi astăzi, însă toate vor fi de bucurie. Totul se va întâmpla în timpul unei petreceri sau în timpul unei ieşiri în oraş alături de prieteni. Nu excludeţi o cerere în căsătorie! Era şi timpul să vă aşezaţi la casa voastră.


Horoscop 12 decembrie 2018, Săgetător:

Săgetătorii vor avea mari şanse, astăzi, să întâlnească persoana perfectă. Compatibilitatea cu această persoană cunoscută astăzi va fi de 100%. Există mari şanse să rămâneţi împreună toată viaţa şi, având în vedere compatibilitatea, să vă înţelegeţi perfect în tot ceea ce faceţi. Nu ezitaţi să răspundeţi la orice salut. Persoana perfectă poate fi la un pas şi riscaţi să treceţi pe lângă ea nepăsătoare.






Horoscop 12 decembrie 2018, Capricorn:

Mulţi Capricorni îşi vor petrece ziua în condiţii nu tocmai plăcute. La muncă, e posibil să duci greul nu doar pentru tine, ci şi pentru colegii lipsiţi de griji. E posibil să apară dificultăţi şi în familie, cum ar fi neînţelegeri cu persoana iubită. Oricum ar fi, Capricornii e bine să fie pregătiţi, pentru că ziua nu va trece fără stres. Seara însă, lucrurile se vor schimba în bine. Sunt chiar şanse pentru înfiriparea unei poveşti de dragoste.


Horoscop 12 decembrie 2018, Vărsător:

Astăzi ai ocazia să vizitezi multe locuri interesante. Iar concluzia acestei călătorii va fi: e bine uneori, e util, să schimbăm periodic peisajul. Nu e însă nevoie de schimbări şi în viaţa personală. Mai ales dacă eşti într-o relaţie, e timpul să accepţi şi să înţelegi micile neajunsuri. Iar dacă eşti singur, nu e cazul să cauţi azi romantism în braţele unei persoane total necunoscută. Ai răbdare, o întâlnire cu adevărat importantă va veni curând.


Horoscop 12 decembrie 2018, Peşti:

Peştii vor fi foarte creativi astăzi. Dar nu e cazul să vă grăbiţi crezând că veţi crea o capodoperă. Cel mai bine începeţi prin a dobândi cunoştinţele necesare unei astfel de ocupaţii. Şi mai ales nu uitaţi de afacerile curente. E cazul să acordaţi mai multă atenţie stilului de viaţă şi finanţelor. Limitaţi-vă doar la achiziţionarea unui accesoriu strălucitor, nu daţi banii pe experimente stilistice.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS