Horoscopul zilei de sâmbătă, 6 octombrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 6 octombrie 2018


Horoscop 6 octombrie 2018, Berbec:

Modificări în programul de la muncă, o responsabilitate nouă sau un proiect de anvergură, te vor bulversa, producând un stres în plus sănătății. Sistemul imunitar sau cel digestiv este posibil să pună probleme, dar totul va reveni la normal în scurtă vreme, mai ales dacă vei reuși să obții ceea ce ți-ai propus.


Horoscop 6 octombrie 2018, Taur:

Partenerul de viață vede că ai ceva probleme pe care încerci să le ascunzi de ceva vreme, de aceea ar fi bine să rupi tăcerea și să îi dezvălui ceea ce ai pe suflet, cu calm, pentru a putea primi ajutorul de care ai nevoie. Nu este cazul să-ți fie frică, gestul tău va fi interpretat ca o dovadă a maturității, nu ca o slăbiciune.


Horoscop 5 octombrie 2018, Gemeni:

Te îngrijești de fericirea și de binele partenerului, îți asumi responsabilitatea pentru tot ceea ce înseamnă plăți, facturi, decizia ta va fi apreciată de acesta. În schimb treci printr-o zi de foc pe plan profesional, sunt posibile evenimente cu implicări în mai multe parteneriate, ceea ce determină o stare de irascibilitate. Toate aceste trăiri au scopul de a te face să evoluezi ca om.

Horoscop 6 octombrie 2018, Rac:

Ziua predispune la sentimente contradictorii și sensibilitate crescută, însă sunt șanse de reușită a planurilor făcute. În cazul în care ai partenerul plecat acum vei auzi despre vestea venirii acestuia acasă sau poate chiar tu vei fi în situația de a te deplasa, cert este că vei ieși din zona de confort și vei simți că trăiești.


Horoscop 6 octombrie 2018, Leu:

La locul de muncă ar putea apare o mică neînțelegere, dar se va clarifica repede având ajutorul unei persoane din anturaj. Vulnerabilitatea pe care crezi că o manifești s-ar putea să nu-ți convină. Chiar dacă acest lucru te va enerva din punct de vedere psihic, pe viitor vei învăța cum să-ți exprimi liber sentimentele.


Horoscop 6 octombrie 2018, Fecioară:

Oricât de mult ai încerca, tot nu vei reuși să te concentrezi asupra problemelor sentimentale. Responsabilitățile de la locul de muncă îți solicită toată atenția și nu mai ai destulă energie și pentru altceva. Ziua predispune la mici altercații cu partenerul de viață, prin urmare ar fi bine să îți dozezi eforturile și să iei lucrurile cu calm.


Horoscop 6 octombrie 2018, Balanţă:

În urma unor ieșiri impulsive necontrolate, în final vei avea tot tu de suferit, deoarece asociezi aceste manifestări cu unele din trecut care ți-au adus depresie și singurătate. Credința îți va îmblânzi sufletul care este azi în căutarea unor răspunsuri. Nu înțelegi de ce, în ciuda faptului că ești o persoană onestă, cei din jur nu au încredere în tine.

Horoscop 6 octombrie 2018, Scorpion:

Totul se va axa astăzi din punct de vedere psihic pe partea profesională. Vrei să faci o impresie bună în situațiile în care vei fi pus, ideal ar fi să te bazezi pe experiența acumulată. Însă nu neglija treburile casnice, pentru a nu provoca o ceartă cu partenerul iubit.


Horoscop 6 octombrie 2018, Săgetător:

Stresul, posibil să pună stăpânire pe tine. Ai parte de foarte multe probleme inopinate, lucru care își va lăsa amprenta pe dispoziția ta. Încearcă să îți păstrezi optimismul Bunătatea este uneori prost înțeleasă. Colegii vor încerca să profite de tine și să pară eroi în ochii șefului. Învață să-ți însușești meritele reușitelor de la locul de muncă.


Horoscop 6 octombrie 2018, Capricorn:

Se pare că se anunță o zi plină de evenimente neprevăzute, te afli în imposibilitatea de a face o alegere potrivită. Mai bine aștepți până se liniștesc apele pentru a nu regreta mai târziu. Cere sfatul unui prieten pentru a găsi o soluție optimă la ceea ce te frământă.


Horoscop 6 octombrie 2018, Vărsător:

Te vei bucura astăzi de o energie pozitivă care va aduce cu sine anumite tendințe renascentiste. Însă ar fi bine să iei în considerare și componenta afectivă când încerci să te dezvolți pe plan financiar. Fă-i mai multe declarații de dragoste partenerului de viață și el va deveni devotat planurilor tale.


Horoscop 6 octombrie 2018, Peşti:

Pe partea profesională poate că ar fi bine să ții cont și de opinia celor din anturaj. Este posibil ca judecata ta să fie orbită astăzi de orgoliu. De aceea încearcă să aduni mai multe argumente înainte de a provoca o ceartă cu cei din jur. Sănătatea poate pune ceva probleme, ceva legat de digestie, gastrită.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS