Horoscopul zilei de luni, 29 octombrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 29 octombrie 2018


Horoscop 29 octombrie 2018, Berbec:

Berbecii simt nevoia să aducă o contribuție lumii în care trăiesc, chiar dacă posibilitățile și mijloacele lor sunt limitate. O persoană îi inspiră în acest început de săptămână și nu se vor da bătuți, în pofida faptului că cei din jur consideră demersul lipsit de sens. Vor începe prin mici gesturi de bunătate, până când vor realiza care este domeniul în care ar putea avea cel mai mare impact.


Horoscop 29 octombrie 2018, Taur:

Taurii sunt împiedicați astăzi să obțină o promovare la locul de muncă chiar de către superiori. Poate că la mijloc e invidie, lipsa de a pierde controlul sau chiar răutate. Important este să înțelegi exact motivele din spatele acestui gest, pentru a-ți reface strategia. Este important să știi unde te situezi, cât de eficient ești și cum ai putea să depășești acest obstacol. Nu neglija sub nicio formă odihna, chiar dacă este început de săptămână.


Horoscop 29 octombrie 2018, Gemeni:

Gemenii vor fi secați de energie de o conversație cu o persoană matură, experimentată și foarte inteligentă. Acest om, cu o autoritate de necontestat, decide să te ia sub protecția lui, iar asta este o veste excelentă. Doar că de acum va trebui să depui mai mult efort pentru a te dezvolta, atât profesional, cât și personal, iar fiecare pas înapoi va fi taxat. Această perioadă este una care îți va schimba viața în bine, chiar dacă simți o presiune uriașă pentru moment.


Horoscop 29 octombrie 2018, Rac:

Prima zi a săptămânii vine cu decizii importante pentru raci. Vor începe să implementeze proiectul la care se gândesc de multă vreme - unul ce le-ar putea aduce mulți bani - însă teoria nu se potrivește cu practica. După doar câteva ore se instalează epuizarea, iar entuziasmul se prăbușește. Ar fi bine să ia lucrurile pas cu pas și să împartă efortul pe mai multe zi.


Horoscop 29 octombrie 2018, Leu:

Din motive necunoscute, Leii se vor concentra, astăzi, pe energiile negative transmise de o persoană apropiată. Acest prieten este cel alături de care aţi muncit ani la rând şi cu care întotdeauna aţi avut o relaţie bună. Astăzi, din nefericire, vă invidiază fără motiv, iar acest lucru vă afectează teribil. Astrele vă recomandă să vă îndepărtaţi, cel puţin pentru moment, pentru a vă putea păstra echilibrul emoţional. Trebuie să vă concentraţi pe lucrurile pozitive şi, în special, pe un proiect important. Pentru a-l putea duce la bun sfârşit, trebuie să vă calmaţi.


Horoscop 29 octombrie 2018, Fecioară:

Fecioarele vor simţi, astăzi, nevoia de a se certa cu toată lumea. Încercaţi să vă păstraţi comentariile răutăcioase pentru voi şi daţi voce ideilor despre care ştiţi sigur că ar putea strica anumite relaţii. Fiţi politicoşi. Astrele vă recomandă să vă concentraţi pe lucrurile care vă pasionează şi să lăsaţi deoparte conflictele. Astfel, veţi evita situaţiile neplăcute şi explicaţiile îndelungi. Spre seară, trebuie să vă calmaţi şi să vă relaxaţi, iar dacă nu reuşiţi, apelaţi la pastilele de somn.


Horoscop 29 octombrie 2018, Balanţă:

Balanţele vor întâmpina, astăzi, rezistenţă în ceea ce priveşte viaţa profesională. Deşi vă veţi trezi cu o energie neobişnuită şi veţi fi dispuşi să dărâmaţi orice obstacol vă stă în cale, succesul ar putea fi de neatins. Astrele nu sunt de partea voastră, la fel ca şi prietenii şi colegii de muncă care altădată vă ajutau cu toate puterile. Mai mult, aşteptaţi-vă la critici din partea şefilor. Tot ce trebuie să faceţi este să treceţi cu uşurinţă peste aceste obstacole. Este mai bine ca astăzi să fiţi singuri decât împreună cu persoane care vă deranjează.


Horoscop 29 octombrie 2018, Scorpion:

Scorpionii se vor trezi, astăzi, morocănoşi. Nu veţi avea niciun chef să pierdeţi timp în compania persoanelor care se mişcă încet. Atitudinea voastră ar putea fi distructivă pentru reputaţia pe care o aveţi. Fiţi conştienţi că nu toată lumea vă apreciază sarcasmul. Dacă nu vreţi să atrageţi noi duşmani sau să jigniţi pe cineva cunoscut, lăsaţi-o mai uşor cu glumele. Aceasta este singura modalitate pentru a vă cenzura şi a nu atrage energii negative. Totuşi, veţi avea un mare succes în ceea ce priveşte cumpărăturile. În sfârşit, veţi găsi acele produse pe care vi le doriţi, la preţuri extraordinare.


Horoscop 29 octombrie 2018, Săgetător:

Pentru Săgetători, luni e o zi care cere mare atenție. Vă veți confrunta cu problemele sau situațiile care, de obicei, vă stârnesc îngrijorare. Încercați să le amânați sau cereți ajutorul cuiva de încredere, dacă neapărat trebuie rezolvate astăzi, spune horoscopul. Așa că nu fiți surprinși că vă veți simți extenuați la finalul zilei. Faceți o baie, apelați la ceva relaxant, pentru a vă reveni pe deplin!


Horoscop 29 octombrie 2018, Capricorn:

Dacă aveți un plan de călătorie, e bine să-l puneți în practică astăzi, recomandă horoscopul Capricornilor. Iar dacă nu puteți pleca de la serviciu ori de acasă, e bine să vă găsiți timp să faceți un exercițiu vizual și să vă închipuiți într-un loc care vă dă o stare de bine. Vă va ajuta să scăpați de stresul care pune presiune pe voi în ultimele zile și care vă face să simțiți energii negative. Aveți nevoie de relaxare.


Horoscop 29 octombrie 2018, Vărsător:

Pentru Vărsători, luni va fi o zi a achizițiilor reușite. Fie că e vorba despre un obiect pentru casă, personal sau pentru serviciu, îl vânați de multă vreme, iar acum reușiți să-l luați. Un al doilea semn bun al zilei va veni, de asemenea, pentru voi și pentru familie. Veți primi o veste foarte bună de la o rudă îndepărtată sau de la un prieten pe care nu l-ați mai văzut de multă vreme, spune horoscopul.


Horoscop 29 octombrie 2018, Peşti:

Peștii vor avea o discuție serioasă astăzi cu cineva apropiat. Dacă este vorba despre persoana iubită, nu se va pune problema despărțirii, încă, dar va trebui să faceți niște schimbări pe care amândoi le considerați necesare. Aveți mare grijă și la anturaj, atenționează horoscopul. Cineva cunoscut, motivat de un dram de gelozie, s-ar putea să vă provoace unele neplăceri.Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS