Horoscopul zilei de duminică, 28 octombrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 28 octombrie 2018


Horoscop 28 octombrie 2018, Berbec:

Va fi o zi problematică pentru Berbeci, cu mult stres și un sentiment de disconfort. Iar asta din cauza unor obiective foarte înalte, pe care nativii din această zodie se străduiesc să le atingă cu orice preț, uitând de propria liniște. E totuși sfârșit de săptămână, câteva clipe de relaxare în compania amicilor ar putea face minuni. N-ar strica nici o conversație cu un prieten din copilărie, care te cunoaște foarte bine. Va ști cum să te înveselească, chiar dacă nu ați vorbit de luni întregi.


Horoscop 28 octombrie 2018, Taur:

Zi monotonă pentru Tauri, iar dacă nu se vor scutura rapid o vor irosi stând pe telefon. Sunt mici probleme de pus la punct, poate că ar fi cazul să le abordezi acum, nu peste câteva zile, când devin stresante. În plus, odată rezolvate, un sentiment de mulțumire va schimba complet atmosfera acestei zile. E posibil să fie și neînțelegeri cu vecinii. Nu pune la suflet, poate au avut o zi grea.


Horoscop 28 octombrie 2018, Gemeni:

Gemenii sunt sfătuiți să evite deplasările lungi și obositoare. A fost o săptămână destul de grea, nu e cazul pentru un efort suplimentar. În plus, prietenii s-ar bucura de o mică petrecere, exact ca în adolescență, într-unul din apartamentele voastre. Astfel, te-ai reîncărca de energie - știi că astfel de party-uri se lasă cu hohote de râs.






Horoscop 28 octombrie 2018, Rac:

Racii vor ajunge la concluzia că este necesară o conversație decisivă cu partenerul de viață. Toate problemele par a se trage dintr-o lipsă de comunicare și de înțelegere a ceea ce s-a stabilit deja. Situația nu se poate rezolva dacă unul dintre parteneri nu respectă ceea ce promite. Dacă te afli într-un asemenea conflict, încearcă să comunici clar, ferm și cu răbdare. Chiar dacă este pentru ultima oară.


Horoscop 28 octombrie 2018, Leu:

Pentru Lei, astăzi este o zi perfectă pentru a revizita locul în care aţi crescut. Dacă acest lucru vă este imposibil din diferite motive, astrele vă recomandă să luaţi legătură cu prieteni vechi sau rude pentru a vă reaminti poveşti amuzante din copilărie. Este foarte important pentru voi şi pentru echilibrul vostru emoţional. Veţi avea o zi minunată, plină de amintiri frumoase şi vă veţi simţi foarte bine, atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional.


Horoscop 28 octombrie 2018, Fecioară:

Astrele recomandă Fecioarelor multă prudenţă. Ar fi înţelept ca astăzi că evitaţi să vă asociaţi cu anumite persoane sau să formaţi noi parteneriate atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional. Este foarte posibil ca persoanele din jurul vostru să încerce să vă saboteze planurile, astfel încât să renunţaţi la un proiect important. Dacă aveţi dubii cu privire la anumite persoane, încercaţi să le puneţi la încercare intenţiile. Vă vor demonstra că nu este bine să aveţi încredere în persoane pe care abia le cunoaşteţi.






Horoscop 28 octombrie 2018, Balanţă:

Balanţele trebuie să se ferească, astăzi, de haosul din jur. Astrele vă recomandă să nu vă implicaţi foarte mult în ceea ce se întâmplă în jurul vostru pentru a nu fi afectaţi şi pentru a nu deveni pesimişti sau trişti. În timp ce explicaţi prietenilor cât de nedreaptă este lumea, cineva apropiat va profita de starea în care sunteţi şi va câştiga o sumă de bani care, în mod normal, vi s-ar fi cuvenit. Este foarte important pentru voi ca, astăzi, să fiţi mai precauţi decât de obicei.


Horoscop 28 octombrie 2018, Scorpion:

Scorpionii vor fi foarte grijulii, astăzi, cu privire la bani. Deşi aveţi tendinţa de a cheltui foarte mult pe diferite obiecte, în final veţi rămâne cu banii şi veţi realiza că nu v-aţi cumpărat decât câteva dintre produsele pe care le-aţi ţintit. Datorită acestui lucru, cei din jur vă vor aprecia inteligenţa şi vă vor respecta. Cel mai important eveniment al zilei va fi deznodământul unei confruntări care durează de foarte mult timp.


Horoscop 28 octombrie 2018, Săgetător:

Săgetătorii trebuie să aibă mare grijă astăzi, dacă merg la cumpărături. E bine să faceți minuțios calculele, riscați să cheltuiți mai mult decât v-ați propus sau să vă păcăliți cu un produs scump. În rest, veți avea parte de o zi cu noroc, spune horoscopul. Veți avea ocazia să descoperiți oportunități de afaceri care, pe viitor, vă vor ajuta să vă propulsați cariera.






Horoscop 28 octombrie 2018, Capricorn:

Chiar dacă e duminică astăzi, Capricornii se simt activi și plini de energie. În familie nu trebuie să faceți compromisuri dacă vi se va face o propunere care nu vă e pe plac. Ascultați-vă instinctul și refuzați, pentru a nu avea de suferit. Dacă sunteți singuri, nu e o zi în care să vă găsiți jumătatea. Persoanele pe care le veți cunoaște nu vă vor oferi relația la care visați, spune horoscopul.


Horoscop 28 octombrie 2018, Vărsător:

E o zi în care Vărsătorii trebuie să se bucure din plin. Dacă nu aveți planuri, dormiți mai mult, leneviți până mai târziu, recomandă horoscopul. Aveți nevoie de o odihnă pe care o meritați după atât efort depus zilele trecute. E momentul să vă răsfățați și să vă faceți plăcerile. Mâncați un meniu la care aveați poftă de multă vreme, uitați-vă la filmul preferat și puneți-vă în boxe melodiile care vă binedispun.


Horoscop 28 octombrie 2018, Peşti:

Peștii nu par să fie dispuși să poarte conversații astăzi, cu atât mai mult vor fi deranjați de complimente și laude. Nu fiți morocănoși, poate că interlocutorul simțea lipsa voastră și tocmai de aceea vă măgulește cu sinceritate! Horoscopul vă atenționează, de asemenea, ca astăzi să nu cumpărați un produs strălucitor, să nu exagerați cu un desert care vi se pare foarte delicios și să aveți măsură la băuturi.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS