Horoscopul zilei de vineri, 26 octombrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 26 octombrie 2018


Horoscop 26 octombrie 2018, Berbec:

Berbecii ajung la concluzia că este necesar să analizeze tot ce au realizat în ultimii ani. Au fost victorii mari, dat sunt multe dorințe care au rămas neîndeplinite - dintre ele, unele foarte importante și cu o mare încărcătură emoțională. De ce nu s-a putut face mai mult? La asta vor trebui să răspundă berbecii și nu se vor liniști până când nu o vor face.


Horoscop 26 octombrie 2018, Taur:

Taurii sunt sătui de vorbe goale și se hotărăsc să poarte conversații sincere, chiar dacă unii oameni ar putea ridica din sprâncene. Cu această ocazie vor afla, de la un prieten apropiat, că există o persoană care îi place enorm, dar nu a adunat curajul necesar pentru a trece la acțiune. Vestea vine ca un trăsnet pentru berbeci, mai ales că și ei aveau gânduri romantice. Măcar acum totul e limpede! Se va lăsa cu scântei.


Horoscop 26 octombrie 2018, Gemeni:

Gemenii sunt sfătuiți să renunțe, măcar pentru moment, la ideile de redecorare a locuinței. S-ar putea să face schimbări majore și nu toată lumea să fie mulțumită. O soluție ar fi convocarea unei ședințe de familie, în care să stabiliți cu exactitate ce vrea fiecare. Astfel, vei putea prelua inițiativa, având aprobarea celor dragi. Seara se anunță a fi liniștită, cu vești bune de la colegii de serviciu.






Horoscop 26 octombrie 2018, Rac:

Racii vor începe ziua cu o încredere contagioasă. Energia pe care o au se transmite imediat la persoanele din jur, făcându-i să se simtă ca niște mici vedete. Tocmai din acest motiv ziua va trece rapid și într-un mod plăcut, iar, cum binele trage la bine, spre seară se anunță o mică petrecere cu prietenii din copilărie - motiv perfect pentru a depana povești din perioada adolescenței.


Horoscop 26 octombrie 2018, Leu:

Leii vor fi, astăzi, în centrul atenţiei. Finalul unui mare proiect îi va face pe cei din jur, în special pe rude, să se mândrească cu voi peste tot. Tot astăzi veţi avea parte de un mare succes la locul de muncă, motiv pentru care veţi fi foarte apreciaţi de şefi şi de colegi. Încrederea de sine va creşte considerabil şi vă veţi simţi minunat. Vă veţi aminti această zi prin prisma lucrurilor bune pe care le-aţi făcut şi care vă pot aduce un câştig uriaş.


Horoscop 26 octombrie 2018, Fecioară:

Pentru Fecioare, principul obiectiv stabilit pentru astăzi este de a renunţat la un obicei nesănătos o dată pentru totdeauna. Fiţi atenţi pentru că, odată cu această decizie, veţi fi nevoiţi să rezistaţi tentaţiilor în următoarele zile. Dacă nu credeţi că sunteţi în stare să duceţi la bun sfârşit acest plan, măcar încercaţi să limitaţi acest obicei şi să planificaţi în amănunt cum veţi proceda în următoarea perioadă. Între timp, încercaţi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de viaţă, chiar dacă unele activităţi ar putea fi neobişnuite pentru voi.






Horoscop 26 octombrie 2018, Balanţă:

Balanţele vor avea, astăzi, idei inedite despre viitor. Vă veţi planifica viitorul şi veţi ţinti cât mai sus. Totuşi, ţineţi cont de toţi factorii pentru a reuşi să vă îndepliniţi visele. Nu fiţi încăpăţânaţi şi acceptaţi ajutorul oferit de prieteni şi rude. Aveţi nevoie de tot ajutorul din lume pentru a vă face viaţa mai bună. Dacă primiţi o invitaţie de ieşit în oraş, în această seară, nu o refuzaţi. Există o mare şansă să întâlniţi o persoană care gândeşte exact ca voi.


Horoscop 26 octombrie 2018, Scorpion:

Scorpionii vor avea parte de o zi cu suişuri şi coborâşuri. Veţi duce la bun sfârşit un proiect la care lucraţi de foarte mult timp, iar acest lucru vă va face să vă simţiţi satisfăcuţi, dar şi un pic emotivi. Stropul de tristeţe pe care îl simţiţi nu reprezintă altceva decât o simplă formă de melancolie. Între timp, încercaţi să rezolvaţi toate acele probleme pe care le-aţi amânat pentru a putea rezolva proiectul la care aţi lucrat. Spre seară, veţi vizita un prieten vechi care locuieşte, cel mai probabil, în alt oraş.


Horoscop 26 octombrie 2018, Săgetător:

Săgetătorii au o poftă nebună de aventură. Încep ziua cu o schimbare de look și un stil vestimentar îndrăzneț, doar pentru a arăta că se poate și altfel. Această atitudine îi predispune la decizii riscante, atât pe plan personal, cât și în relația cu colegii de la serviciu. Ar fi indicat să o lase mai moale, mai ales că, spre seară, vor întâlni o persoană pe care o consideră foarte atrăgătoare. S-ar putea să vină probleme mari, mai ales pentru săgetătorii aflați într-o relație stabilă.






Horoscop 26 octombrie 2018, Capricorn:

Capricornii decid astăzi că nu este ziua cea mai potrivită pentru face aventuri de tot felul. Veți refuza o invitație de la rude şi decideţi că nu vreţi să vă puneţi viaţa în pericol. Dacă veți sfârși în a vă petrece ziua singuri, nu vă impacientaţi. S-ar putea ca acest lucru să fie chiar benefic. Veţi avea ocazia să vă gândiţi mai bine la viaţa voastră şi să vă puneţi ordine în gânduri. Urmează să luaţi decizii extrem de importante.


Horoscop 26 octombrie 2018, Vărsător:

Vărsătorii vor fi recunoscuţi astăzi la locul de muncă pentru calmul lor şi modul în care aleg să-şi rezolve problemele. Vă veţi confrunta cu urgenţe de tot felul şi s-ar putea să fiţi nevoiţi să lucraţi inclusiv noaptea pentru a pune la punct unele proiecte legate de afacerea proprie. După această noapte, veţi fi extenuat. Asigurați-vă că vă faceți timp pentru a vă relaxa sau petreceți timp la piscină sau în saună.


Horoscop 26 octombrie 2018, Peşti:

Astăzi, Peştii se vor dedica partenerului de viaţă, care este extrem de panicat în legătură cu relaţia de iubire. În ultima vreme, nu i-aţi acordat prea multă atenţie şi trebuie să recuperaţi timpul pierdut. Puneţi accentul mai mult pe viaţa personală şi arătaţi-vă dragostea pentru persoana iubită. Dacă nu sunteţi implicaţi într-o relaţie de iubire, vor fi persoane care se vor arăta îngrijorate pentru voi şi vă vor sfătui să vă faceţi un iubit / iubită cât mai repede.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS