Horoscopul zilei de joi, 25 octombrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 25 octombrie 2018


Horoscop 25 octombrie 2018, Berbec:

Berbecii trec printr-o perioadă obositoare la locul de muncă. Acest lucru se datorează, parțial, unui program dezorganizat, în care sarcinile nu sunt împărțite corect. Dacă ești într-o astfel de situație încearcă să discuți cu colegii și să le explici că ai nevoie de claritate (și mai multe pauze) pentru a-ți face treaba cu eficiență. Altfel, vei munci mai mult, cu rezultate slabe - iar asta nu e în beneficiul nimănui.


Horoscop 25 octombrie 2018, Taur:

Taurii sunt hotărâți să își testeze puterea mentală. O persoană foarte importantă, care apare din senin în viața lor, îi determină să-și elimine cât de repede slăbiciunile de caracter. Poate fi vorba despre un posibil partener foarte atrăgător sau un coleg de liceu, care a depășit toate așteptările. E important să nu-și concentreze întreaga energie pentru acest scop, viața merge mai departe oricum, la fel cum a mers și fără această persoană.


Horoscop 25 octombrie 2018, Gemeni:

Cine muncește cu inteligență și încredere în forțele proprii nu resimte oboseala. Este și cazul gemenilor, care, entuziasmați de o reușită impresionantă, uită complet de efortul pe care l-au depus în ultima perioadă. Partea rea: au tendința de a neglija, astfel, timpul petrecut cu familia și problemele casnice. Echilibrul este esențial pentru a putea continua pe acest drum în care entuziasmul este la cote maxime.






Horoscop 25 octombrie 2018, Rac:

Astăzi, pericolul de a uita ceva foarte important e imens. Aşa că, la nevoie, nu ar strica să scrii pe o foaie ce ai de făcut - această tehnică funcționează întotdeauna. Dacă ai promis să faci ceva, e vital să îţi aduci aminte ce şi să te ţi de cuvânt. Încălcarea acestei promisiuni va aduce după ea inclusiv pierderea stimei de sine.


Horoscop 25 octombrie 2018, Leu:

Astăzi eşti vanitos. Laudele pentru tine, complimentele, sunt de cea mai mare importanţă. Riscaţi însă să vă epuizaţi inutil căutând astfel de lucruri. Acceptaţi faptul că, deşi mulţi vor observa munca şi calităţile voastre, nu toţi pot verbaliza aprecierile pe care le nutresc. Puteţi evita o criză dacă încetaţi să mai căutaţi laudele altora.


Horoscop 25 octombrie 2018, Fecioară:

Cel mai bine, astăzi păstraţi tăcerea. Mai ales dacă sunteţi provocat la discuţii de partener. Dacă veţi începe să vă lamentaţi, să vă plângeţi şi să vă contraziceţi, riscaţi să fiţi părăsiţi pentru totdeauna. Dacă va rămâne calm şi va gândi înainte să deschidă gura, nativul Fecioară care nu e într-o relaţie va găsi astăzi partenerul ideal pentru o iubire de durată.






Horoscop 25 octombrie 2018, Balanţă:

Balanţele vor primi, astăzi, un sfat de mare valoare. Acest sfat sau persoana care vi-l oferă reprezintă cheia succesului în carieră. Veţi primi o sumă mare de bani sau poate o avansare la locul de muncă ceea ce se va traduce printr-o împlinire profesională, dar şi în viaţa de familie. Oricum ar fi, rezultatul va fi unul pozitiv, însă există o condiţie. Trebuie să fiţi deschişi la schimbări. Nu vă temeţi să faceţi schimbări în viaţa voastră.

Horoscop 25 octombrie 2018, Scorpion:

Scorpionii vor avea, astăzi, o problemă de look, iar acest lucru vă va ocupa mare parte din timp. Vă veţi simţi jenaţi, iar acest lucru nu va duce la nimic bun. În realitate, nimeni nu va observa acest mic defect la voi şi nu ar trebui să vă simţiţi prost. Mai mult, astrele vă recomandă să nu evitaţi întâlnirea cu o persoană de care sunteţi interesaţi. Cei din jurul vostru nu vor vedea decât calităţile voastre, mulţumită carismei de care daţi dovadă zilnic. Relaxaţi-vă şi nu vă faceţi griji pentru nimic.


Horoscop 25 octombrie 2018, Săgetător:

Săgetătorii vor avea, astăzi, o stare foarte dificilă. Vă va fi imposibil să vă dedicaţi trup şi suflet proiectelor de la locul de muncă. Veţi face tot ce vă stă în putinţă pentru a delega responsabilităţile. Aceeaşi tactică o veţi avea, pe parcursul zilei, şi în relaţiile cu familie şi cu persoanele dragi. O astfel de atitudine nu este neapărat distructivă, însă nu vă aşteptaţi la cuvinte de laudă din partea celor din jur.






Horoscop 25 octombrie 2018, Capricorn:

Capricornii depăşesc astăzi o ușoară tristețe. Au trecut acele zile pline liniştite când nu aveați ce să faceți. Astăzi nu va semăna cu trecutul câtuşi de puţin. Ai de-a face cu un ritm agitat care fluctuează de la frenezie la blazare şi invers. Sfatul astrelor este să evitaţi să cădeţi melancolie. Staţi alert, puneţi-vă la curent cu ştirile zilei, cu climatul politic. Şi, foarte important, nu derapaţi de la dieta sănătoasă cu care sunteţi obişnuiţi. Toate aceste lucruri vor fi armele tale în drumul spre succes.


Horoscop 25 octombrie 2018, Vărsător:

Astăzi, Vărsătorii nu sunt deloc motivaţi. Veți fi leneși şi nu va exista niciun motiv care să vă deranjeze în vreun fel. Pentru a scăpa de orice stres, vă veți preface că sunteți ocupat cu dezvoltarea unei idei noi. În mod ironic, asta s-ar putea chiar să se întâmple, în sensul că aţi putea avea o idee genială. Nu vă grăbiți să o împărtăşiţi cu ceilalți. Gândiți-vă îndelung la această idee înainte de a o discuta cu altcineva.


Horoscop 25 octombrie 2018, Peşti:

Peştii sunt foarte afectuoşi. Nu încetaţi în a vă arăta dragostea pentru partener. Veți vedea relația cu alţi ochi, dintr-o nouă perspectivă care vă va face să înțelegeți că partenerul dvs. este idealul pe care l-ați visat atât de mult timp. Sentimentele voastre puternice vor provoca însă şi o mică teamă că s-ar putea să îl pierdeţi, de aceea vă simțiți brusc hipersensibil la nevoile lui.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS