Horoscopul zilei de miercuri, 24 octombrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 24 octombrie 2018


Horoscop 24 octombrie 2018, Berbec:

Berbecii vor avea parte de o zi agitată, în care lucrurile se desfășoară cu o viteză amețitoare. Practic toată lumea pare a fugi undeva, cu o treabă extrem de importantă pentru umanitate. Dacă te simți prins în acest vârtej, ia-ți câteva minute pentru a analiza situația. Chiar este obligatoriu să te grăbești? Are sens tot acest stres? Dacă nu, mai bine să faci lucrurile în ritmul tău, dar corect. Nu e chiar deloc necesar să participi la agitația din jur.


Horoscop 24 octombrie 2018, Taur:

Taurii simt nevoia să își demonstreze valoarea în propriii lor ochi. Vor lua asupra lor probleme ce ar trebui rezolvate, în mod normal, de alții, doar pentru a se asigura că le pot soluționa bine și rapid. Este o atitudine admirabilă, însă benefică doar pe termen scurt. Până la urmă vor trebui să cedeze controlul, altfel riscă să depună un efort imens doar de dragul orgoliului. Ori nu acesta este scopul muncii.


Horoscop 24 octombrie 2018, Gemeni:

Vești extraordinare pentru Gemeni. O persoană pe care o consideră extrem de atrăgătoare le va da astăzi un semnal imposibil de ignorat. Practic este o undă verde pentru a trece la următorul nivel. Pentru cei singur, această ocazie unică este aproape imposibil de ratat. Probleme mai mari vor avea gemenii aflați într-o relație serioasă, căci tentația este atât intensă, încât le-ar putea dinamita viața. Mare atenție, cu astfel de sentimente nu te poți juca!





Horoscop 24 octombrie 2018, Rac:

Astăzi e posibil să rupeţi legătura cu un prieten apropiat. Veţi decide brusc să mai comunicaţi cu o persoană pe care o descoperiţi intolerantă. Mai bine analizaţi cu atenţie, pentru că s-ar putea să aveţi nevoie de ajutorul acelei persoane. Doar pentru că cineva nu vă împărtăşeşte opiniile, nu înseamnă că trebuie să rupeţi orice punte de comunicare. Spre seară e indicat să vă analizaţi finanţele, vedeţi cum arată lista de cheltuieli şi faceţi reduceri drastice la extravaganţe.


Horoscop 24 octombrie 2018, Leu:

Astăzi e ziua perfectă pentru a începe o nouă relaţie. E vorba despre ceva frumos, romantic, o relaţie bazată pe apropierea spirituală. Nu va fi o atracţie fizică extraordinară, nici magnetismul pe care-l apreciaţi la sexul opus, dar emoţional va fi perfect. Dacă ai deja o relaţie, concentrează-te pe sarcinile de la serviciu.


Horoscop 24 octombrie 2018, Fecioară:

Astăzi vei lua decizii care influenţează decisiv viitorul. Aşa că va fi firesc egoismul atunci când veţi decide. Dacă nu eşti într-o relaţie, atunci ziua ta va fi centrată exclusiv asupra problemelor financiare. E posibil să aflaţi că cineva care vă datorează bani de mult timp tocmai a fost declarat falit. Norocul vine abia spre seară, când banii pierduți de la această persoană pică din senin din altă parte!


Horoscop 24 octombrie 2018, Balanţă:

Astrele anunţă că astăzi este o zi nemaipomenită pentru Balanţe să meargă la cumpărături. Planetele s-au aliniat pentru ca voi să puteţi face cumpărături şi chiar să găsiţi la preţuri foarte accesibile acele produse pe care le doriţi de foarte mult timp. Dacă norocul este de partea voastră în ceea ce priveşte cumpărăturile, nu acelaşi lucru se va întâmpla şi în viaţa personală. Într-o conversaţie cu cineva de care sunteţi interesaţi, veţi avea dificultăţi în exprimare, lucru care vă va face să vă simţiţi jenaţi. Trebuie să vă calmaţi şi să vă concentraţi pentru a putea remedia situaţia.





Horoscop 24 octombrie 2018, Scorpion:

Scorpionii sunt îndrumaţi să folosească diplomaţia cu care au fost înzestraţi pentru a-şi putea proteja bugetul personal sau cel al familiei. Dacă rudele decid să cumpere un produs, iar vouă vi se pare că decizia este una pripită, nu acţionaţi în consecinţă. În general, o cheltuială în plus nu vă va afecta bugetul atât de mult încât să nu reuşiţi să vă echilibraţi. Nu vă temeţi să fiţi vulnerabili. O persoană apropiată este sinceră şi aşteaptă cu nerăbdare să vă deschideţi sufletul şi să vă exprimaţi sentimentele.


Horoscop 24 octombrie 2018, Săgetător:

Săgetătorii vor fi dezamăgiţi, astăzi, de o persoană apropiată care face un lucru deranjant, uită să îşi onoreze o promisiune sau refuză să vă ajute. Astrele vă recomandă să vă adunaţi după această dezamăgire şi să vă daţi seama că nu este înţelept ca pe viitor să contaţi pe această persoană. Concentraţi-vă pe lucrurile pozitive din jurul vostru şi cum să evitaţi situaţiile neplăcute. În general, ziua voastră va fi una liniştită, iar spre seară veţi rezolva o problemă pe care o aveţi cu partenerul de viaţă.


Horoscop 24 octombrie 2018, Capricorn:

Capricornii fac astăzi ceva ce ei consideră a fi extraordinar. Vorbim despre un act lipsit de caracter care-i face să uite de coduri sau convenții morale stricte. Va fi adresat cuiva apropiat. După acest gest, Capricornii se vor concentra asupra finanțelor, după un episod în care au făcut cheltuieli importante.


Horoscop 24 octombrie 2018, Vărsător:

Vărsătorii se vor trezi că sunt în armonie cu ei înşişi şi cu lumea. Vor fi mulţumiţi de ceea ce au şi ceea ce au realizat până acum. În realitate, însă, viaţa ar putea să nu fie atât de însorită. Vor da nas în nas cu tot felul de probleme, care însă vor fi tratate cu zâmbetul pe buze şi fără urmă de negativitate.


Horoscop 24 octombrie 2018, Peşti:

Peştii se plictisesc de distracţiile obişnuite. Vor fi frustrați de vremea rece și sufocantă de toamnă. Îşi vor invita familia și prietenii şi se vor distra. Dacă nu au pe cine să invite, aceşti nativi se vor dedica hobby-ului preferat.









Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS