Horoscopul zilei de luni, 22 octombrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 22 octombrie 2018


Horoscop 22 octombrie 2018, Berbec:

Berbecul ar trebui să se abțină de la a dezvălui cuiva gândurile sale intime. Dezvăluirea unui secret personal vă va pune foarte mult în pericol. Acest lucru este valabil mai ales pentru că există posibilitatea ca persoana în care aveți încredere în acest secret să lucreze în mod activ să-l folosească împotriva dvs. Nu vă implicați activ în comunicări astăzi, chiar și cu rude sau prieteni vechi. În general, veți începe această zi pe o notă pozitivă și păstrați această încredere până la final.


Horoscop 22 octombrie 2018, Taur:

Taurul în această zi va fi lovit de unicitatea unor fenomene intangibile. Acest lucru vine sub forma aprecierii unui peisaj pitoresc sau a unui fenomen meteorologic deosebit, ori la vederea neașteptată a unei păsări sau animale exotice rare. Restul zilei tale va fi clară şi destul de obişnuit. Mai pe seară, o surpriză pe care o primești de la un iubit sau o iubită nu-ţi va părea foarte rafinată sau interesantă, dar ar trebui să păstrezi acest gând pentru tine. În general, plăcerea și inspirația sunt cuvinte de ordine astăzi.


Horoscop 22 octombrie 2018, Gemeni:

Gemenii ar trebui să se ajute singuri, pregătindu-se pentru o săptămână de muncă foarte ocupată. Nu vă grăbiți cu nimic și folosiți toată energia de care dispuneţi. Aveți grijă de dvs. și înțelegeți cu înțelepciune potențialul dvs. Concentrați-vă eforturile asupra proiectelor pe care le ocupați la locul de muncă, deoarece succesul acestora ar putea afecta direct cariera. Executați o judecată bună și nu fiți prea deschişi atunci când întâlniți oameni noi. Fiți atenți la cine ați lăsat în viața voastră, deoarece există o șansă ca cineva să nu acționeze cu intenții onorabile.

Horoscop 22 octombrie 2018, Rac:

Toată lumea îşi va aminti astăzi experienţa pe care o aveţi în conducerea unei echipe. Punctul forte al competenţei este organizarea oamenilor şi delegarea sarcinilor în echipă, astfel încât totul să fie executat perfect. După-amiază ceva ce aţi achiziţionat recent vă provoacă o problemă. Fie nu funcţionează, fie vreţi să returnaţi produsul şi nu se poate.


Horoscop 22 octombrie 2018, Leu:

Nimeni şi nimic nu vă strică echilibrul emoţional astăzi. Veţi traversa ziua cu pace şi concentrare, cu o uşurinţă totală. Chiar şi cei care încearcă să aibă dispute cu dumneavoastră sau să vă contrazică vor descoperi dintr-o privire că e inutil. Noua atitudine va face ca şi partenerul de viaţă să simtă că au trecut furtunile dintre voi.


Horoscop 22 octombrie 2018, Fecioară:

Astăzi nu aveţi nicio pornire să fiţi prea harnici. Aşa că mai bine încercaţi să vă luaţi o zi liberă şi astfel veţi fi în perfectă armonie cu voi înşivă. Dacă nu se poate, e nevoie să folosiţi toată energia de care dispuneţi pentru a duce la capăt toate sarcinile. Spre seară însă veţi avea parte de o bucurie unică. Numai că şi lucruri care vă va bucura atât de mult necesită multă muncă.


Horoscop 22 octombrie 2018, Balanţă:

Luni, Balanțele vor arăta celor din jur că au un suflet mare. Un prieten, o rudă sau un alt apropiat are mare nevoie de ajutor, iar voi sunteți salvarea. Veți primi recunoștință și apreciere și vă va face să vă simțiți bine. Mare atenție însă la viața personală, spune horoscopul. O discuție serioasă pe care o veți purta în timpul zilei ar putea afecta relația cu persoana iubită. Aveți grijă să treceți cu zâmbetul pe buze peste momentele tensionate.

Horoscop 22 octombrie 2018, Scorpion:

Astăzi, Scorpionii vor primi o recompensă binemeritată. Ceva la care ați muncit și v-ați gândit poate cu anii se îndeplinește astăzi. Iar acum culegeți roadele. Tot efortul a meritat! Veți primi o recompensă fie în bani, fie un premiu, ori o promovare. E o încununare a eforturilor voastre, e ocazia să dovediți celor din jur ce sunteți în stare să faceți.


Horoscop 22 octombrie 2018, Săgetător:

Începeți această zi de 22 octombrie oarecum melancolici și fără prea mult chef de a aborda problemele presante din această săptămână. Însă lucrurile se schimbă radical foarte curând. Veți primi o veste care vă poate influența viitorul, mai ales în carieră. Posibil să fie o ofertă de job, o promovare pe o altă funcție sau un internship la care visați de multă vreme. Nu ratați ocazia, recomandă horoscopul!


Horoscop 22 octombrie 2018, Capricorn:

Capricornii sunt feriţi de probleme astăzi. Tot ceea ce vă propuneţi să realizaţi va ieşi ca la carte, iar toţi colegii voştri şi mai ales şefii, vă vor lăuda aşa cum meritaţi. Continuaţi tot aşa, dând dovadă de profesionalism şi veţi observa cum toţi cei din jur vor căuta să vă admire şi să vă urmeze paşii. Nu uitaţi că astfel, aveţi ocazia să obţineţi şi un bonus sau o mărire de salariu.


Horoscop 22 octombrie 2018, Vărsător:

Vărsătorul are ocazia să viziteze anumite locuri uimitoare, inedite, în care nu au mai fost până acum. Alături de familie veţi învăţa câteva din tainele locului, veţi purta conversaţii cu locuitorii din zonă şi vă veţi relaxa, aşa cum v-aţi dorit de ceva vreme. Vă veţi face mulţi prieteni cu care să ţineţi legătura şi vă veţi apropia şi mai mult de cei dragi.


Horoscop 22 octombrie 2018, Peşti:

Peştii vor avea parte de o zi benefică la serviciu, unde nimeni şi nimic nu îi va distrage de la sarcinile pe care le au de rezolvat. Concentraţi-vă îndeajuns de mult, iar şefii vor fi complet mulţumiţi de voi. S-ar putea să primiţi un bonus încurajator. Acasă, veţi avea nevoie de ajutorul familiei pentru a duce la bun sfârşit un plan pe care vi l-aţi imaginat de ceva vreme. Nu încercaţi să rezolvaţi totul de unii singuri, pentru că veţi fi epuizaţi la final.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS