Horoscopul sănătăţii, 10-16 septembrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul săptămânii viitoare: 10-16 septembrie 2018


Horoscop 10-16 septembrie 2018, Berbec:

Dacă se întâmplă să urmaţi un tratament săptămâna aceasta, reţineţi că progresele scontate nu vor apărea decât dacă medicația este însoțită de gândire pozitivă. În cazul în care din data de 10 vă hotărâţi să combinaţi medicația alopată cu remediile naturiste, asiguraţi-vă că nu se creează un conflict între compuși care v-ar putea face mai mult rău decât bine. Informaţi-vă serios în acest sens!


Horoscop 10-16 septembrie 2018, Taur:

Contextul astral al zilelor de 10 şi 11 pare să nu țină cu voi la acest capitol. Ceva anume vă frământă suficient de mult încât să nu vă puteți concentra pe altceva. Dacă e vorba de o chestiune pe care nu o puteți controla, găsiţi o metodă să vă luaţi gândul de la ea. În caz contrar, vă puteți alege cu o durere de cap care vă va hăitui întreg începutul de săptămână. Nu rezolvaţi nimic dacă vă măcinaţi singuri/e!


Horoscop 10-16 septembrie 2018, Gemeni:

Se poate ca în zilele de 12 şi 13 să vă frământe destul de mult o chestiune care ține de bani sau experimentaţi temeri legate de siguranța voastră emoțională și materială. Indiferent dacă aveţi motive reale să vă faceţi griji sau nu, cert e că nu rezolvaţi nimic dacă permiteți angoaselor să vă copleșească. În primul rând, încercaţi să vă daţi seama dacă chiar treceţi printr-un impas financiar sau vi se pare.






Horoscop 10-16 septembrie 2018, Rac:

Se pare că zilele de 14 şi 15 nu vă găsesc prea binedispuşi/se. Se poate să vă simţiţi neînţeleşi/se, ba chiar să vă fie frică să îi împărtăşiţi cuiva, oricât de apropiat ar fi, ce anume vă îngrijorează. Astfel, v-aţi putea lăsa prinşi/se în tipare de gândire autodistructive care vă dezechilibrează emoțional. Dacă nu vă puteți găsi curajul de a vorbi cu cineva, aştrii vă recomandă să ţineţi un jurnal al gândurilor și trăirilor voastre.


Horoscop 10-16 septembrie 2018, Leu:

Emoțiile și trăirile pot ajunge să atingă cote alarmante în ziua de 16 septembrie. Este posibil să fiţi mai sensibili/e decât de obicei și să nu vă puteți stăpâni tumultul sufletesc. S-ar putea să interpretaţi eronat unele vorbe sau anumite gesturi, deci încercaţi să rămâneţi cât se poate de raționali/e. Altfel, starea voastră de spirit va fluctua considerabil, derutându-i/le destul de mult pe cei/le din jur.


Horoscop 10-16 septembrie 2018, Fecioară:

Acest capitol de viață nu figurează pe lista neagră a aştrilor săptămâna aceasta. În cazul în care aveţi în gând să schimbaţi ceva la stilul vostru de alimentație, aflaţi că se recomandă să renunţaţi la alimentele cu un conținut bogat în grăsimi, optând pentru cele cu valoare proteică crescută. Carnea de pui și ananasul se numără printre produsele care ar trebui să se regăsească în meniul vostru.


Horoscop 10-16 septembrie 2018, Balanţă:

Ziua de 10 septembrie nu se arată prea grozavă. Stilul de viață și alimentație dezordonat din ultima perioadă poate ajunge să îşi pună amprenta pe forma voastră fizică, deci puneţi la punct acest aspect înainte ca rezervele voastre de energie să atingă cotele de avarie. Un orar fix de masă și puţină mişcare fizică ar trebui să fie suficiente. Găsiţi motivația!






Horoscop 10-16 septembrie 2018, Scorpion:

În zilele de 10 şi 11 se anunță risc crescut de apariție a unei afecţiuni cu parcurs rapid. Poate fi vorba de dureri de cap, un abces dentar sau orice altceva la nivelul acestui segment de corp. O vizită la medic ar trebui să vă pună în temă cu aceste simptome. O igienă orală corectă și exercițiile de management al stresului ar trebui să vă țină departe de probleme.


Horoscop 10-16 septembrie 2018, Săgetător:

Dacă sunteţi sub tratament, nu cedaţi tentației de a vă abate de la sfatul medicului în zilele de 12 şi 13 septembrie. Mai mult, în cazul în care credeţi că aţi avea nevoie de părerea unui al doilea specialist, bine ar fi să nu vă programaţi consultul în aceste zile. Într-un fel sau altul, se prognozează că fie nu ajungeţi să vă prezentați la cabinet, fie nu rămâneţi cu mare lucru de pe urma vizitei medicale.


Horoscop 10-16 septembrie 2018, Capricorn:

În zilele de 14 şi 15 vă puteți alege cu dureri la nivelul încheieturilor mâinilor. Urmăriţi cum evoluează această stare de disconfort pentru a vă da seama dacă e vorba de ceva sporadic și trecător ori aveţi de-a face cu o situație serioasă care necesită o vizită la doctor. În cel mai nefericit caz, este vorba de sindromul de tunel carpian, dar nu vă alarmaţi înainte de vreme!


Horoscop 10-16 septembrie 2018, Vărsător:

Ziua de 16 vă surprinde capricioşi/ase și hipersensibili/e. Pentru că cei/le din jur nu sunt obișnuiți/te cu această fațetă a personalității voastre, ar putea spune și face unele lucruri care să vă deranjeze, deși în mod normal nu v-ar afecta aproape de loc. Nu puneţi la suflet toate nimicurile și priviţi-le dintr-un unghi mai puțin subiectiv. Dacă nu, vă consumaţi degeaba pentru ceva absolut inofensiv.


Horoscop 10-16 septembrie 2018, Peşti:

Din câte se pare, nu vi se pregătesc surprize neplăcute la acest capitol. Perioada aceasta ar fi bine totuși să evitați mâncărurile prea condimentate, fierbinți și carnea roșie, dar vă fac bine cerealele și rădăcinoasele. Ceaiul de mușețel vă relaxează nervii încordați și vă readuce pe linia de plutire atunci când presiunile de la locul de muncă planează mult prea greu asupra voastră. Relaxaţi-vă!









Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS