Horoscopul banilor, 10-16 septembrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor, 10-16 septembrie 2018


Horoscop 10-16 septembrie 2018, Berbec:

Oricât de metodic aţi aborda sarcinile de lucru din data de 10 septembrie, aşteptaţi-vă totuși să apară necunoscute în ecuație pe care nu le-aţi luat în calcul. În zilele de 12 şi 13 ale lunii cresc ocaziile de a vă rotunji veniturile, dar felul în care vă administraţi banii dictează dacă apucaţi să vă bucuraţi de ei sau nu. Se recomandă să vă folosiţi de capacitățile de comunicare pentru a scăpa de unele încurcături prefigurate în ziua de 14, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 10-16 septembrie 2018, Taur:

Zilele de 14 şi 15 vin la pachet cu ocazii reale de câștig, probabil de pe urma unor mici comisioane. Vă puteți simți totuși obligaţi/te, în cazul în care intraţi în posesia acestor finanțe, să faceţi o surpriză partenerului/ei și/sau celor mici care vă determină să scoateți din buzunar o sumă deloc neglijabilă. Nu e momentul oportun să achiziţionaţi lucruri ce nu figurează pe lista de priorități.


Horoscop 10-16 septembrie 2018, Gemeni:

Zilele de 10 şi 11 se anunță a fi deosebit de prielnice proiectelor de grup, dar și planurilor voastre de viitor, deci concentraţi-vă forțele în această direcție la începutul săptămânii. Eventualele provocări ar putea apărea ca urmare a faptului că aportul de energie și timp al părților implicate nu este egal, deci clarificaţi acest aspect. Se arată că șansele de câștig se întrezăresc abia în data de 16.






Horoscop 10-16 septembrie 2018, Rac:

În primele două zile ale săptămânii aţi putea primi mai multe responsabilități profesionale decât în mod normal, dar vestea bună e că eforturile vă vor fi remunerate pe măsură. Reţineţi totuși că veţi avea parte de și mai multă concurență. Planurile de viitor și/sau proiectele de grup necesită investiții mari în zilele de 12 şi 13, dar cu puțină pricepere, veţi reuși să asiguraţi influxul de capital de care este nevoie.


Horoscop 10-16 septembrie 2018, Leu:

Sarcinile de serviciu primite în zilele de 12 şi 13 ar putea depăși numărul celor care vi se deleagă în mod obișnuit, dar fiţi siguri/e că și beneficiile materiale vor fi pe măsură. Se prefigurează că în zilele de 14 şi 15 ajung în atenția voastră proiectele derulate în asociere cu alte persoane, dar și planurile de viitor, moment numai bun să investiţi în ele sumele de bani câștigate cu câteva zile în urmă.


Horoscop 10-16 septembrie 2018, Fecioară:

Se poate să nu vă începeţi săptămâna de lucru cu dreptul, dar orice încurcături profesionale se pot rezolva atât timp cât acţionaţi de îndată ce apar. Dacă aveţi în gând să treceţi pragul instituțiilor statului pentru a obține o aprobare, bine ar fi să o faceţi în zilele de 12 şi 13. Astfel, nu o să staţi prea mult la ghișee, iar șansele de a obține înscrisurile de care aveţi nevoie în timp util cresc vizibil.


Horoscop 10-16 septembrie 2018, Balanţă:

Ițele sarcinilor de la locul de muncă primite în prima zi a săptămânii se pot încurca destul de mult, dar dacă nu reuşiţi nicicum să le descâlciţi, tăiaţi nodul gordian și cereţi indicații suplimentare sau sfatul unui/ei coleg/e mai experimentat/e. Banii sau încrederea ar putea constitui o problemă în zilele de 12 şi 13 în cadrul parteneriatelor profesionale. Se recomandă să nu o/le treceţi cu vederea și încercaţi să clarificaţi lucrurile!






Horoscop 10-16 septembrie 2018, Scorpion:

În zilele de 10 şi 11 pot apărea urgențe și răsturnări de situație la serviciu, dar atât timp cât rămâneţi stăpâni/e pe voi înşivă/sevă și nu vă inflamaţi din orice, reuşiţi să treceţi peste ele cu bine. Întâlnirile de afaceri și interviurile de angajare din zilele de 12 şi 13 se soluționează în favoarea voastră, reușind să legaţi parteneriate de perspectivă. Se recomandă să discutați aspectele financiare în data de 14.


Horoscop 10-16 septembrie 2018, Săgetător:

În zilele de 12 şi 13 vă vine greu să renunţaţi la metodele de lucru cu care v-aţi obișnuit, chiar dacă superiorii insistă să întrebuinţaţi tehnici noi sau să folosiţi aparatura nouă din dotare. În 14 a lunii vă puteți îmbogăți portofoliul de clienți/te sau găsiţi resursele necesare pentru a clarifica unele confuzii care s-au strecurat între voi și asociați/te. Trebuie doar să comunicaţi eficient!


Horoscop 10-16 septembrie 2018, Capricorn:

Riscul de a interpreta și a fi interpretați/te greșit crește simțitor în data de 10, deci nu fiţi evazivi/e, mai ales dacă miza ședințelor și a întâlnirilor de afaceri din această zi este mare. De provocări asemănătoare, se arată că aveţi parte și în 14 a lunii dacă nu vă străduiţi să fiţi pe aceeași lungime de undă cu colegii/ele de muncă. Ascultaţi atent indicațiile șefilor/elor și încercaţi să vă conformaţi cerințelor lor!


Horoscop 10-16 septembrie 2018, Vărsător:

Financiar, v-aţi putea confrunta cu greutăţi cândva în jurul zilei de 10. Tot atunci, poate chiar și în 11, se arată ședințe de urgență care vă oferă ocazia să luaţi cuvântul și să vă faceţi remarcaţi/te. Se prea poate să vi se propună să deveniţi asociaţi/te în cadrul unei afaceri sau să vă implicaţi într-un proiect care momentan există doar în teorie.


Horoscop 10-16 septembrie 2018, Peşti:

V-aţi putea pomeni în zilele de 10 şi 11 cu bani din surse pe care nici nu le bănuiaţi. Deși nu sunteţi nişte firi prea comunicativi/e, străduiţi-vă în zilele de 12 şi 13 să vă aşterneţi viziunile în cuvinte pentru a evita neînțelegerile cu colegii/ele de muncă. Nu se recomandă să (re)negociaţi, respectiv semnaţi contracte în aceste zile. Se poate să vă treziţi că aţi convenit asupra unor clauze neavantajoase.









Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS