Horoscopul zilei de luni, 3 septembrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 2 septembrie 2018


Horoscop 3 septembrie 2018, Berbec:

Un bilanț al activităților desfășurate în ultimul timp poate aduce schimbări de direcție la 180 de grade. Iubirea față de propria persoană acum trece la un alt nivel, se poate identifica și posibilitatea să dorești să te stabilești în altă zonă, într-un loc mai bun. O zi cu provocări menite să aducă schimbări de situație, evoluție.


Horoscop 3 septembrie 2018, Taur:

Cheltuielile sunt tema principală a zilei. Pe de o parte este posibil să ţi se rotunjească veniturile de pe urma activităţii desfăşurate la locul de muncă. Totuşi, observă atent ce se petrece în sfera profesională, deoarece ţi se deschid discret, dar sigur, posibilităţi noi şi deosebite de câştig. Poate apărea o ofertă nouă de colaborare, la care este bine să iei aminte. Dozează-ţi eforturile, pentru că energia vitală este fluctuantă şi rişti să te oboseşti fără rost.


Horoscop 3 septembrie 2018, Gemeni:

Astăzi eşti plin de energie şi dornic de a te implica în tot soiul de activităţi mai mult sau mai puţin folositoare ţie. Controlează-ţi reacţiile, deoarece exagerezi şi eşti foarte emotiv. Oferă-ţi ajutorul numai la cererea expresă a celorlalţi. Sunt momente bune pentru a te debarasa de obiceiuri şi idei învechite. Alcătuieşte-ţi planuri noi de viitor, însă asumă-ţi întreaga responsabilitate pentru realizarea lor.






Horoscop 3 septembrie 2018, Rac:

Eşti greu de observat astăzi în anturaj. Ziua este bună doar pentru treburi uşoare, de rutină şi pentru dialog interior cu propria-ţi fiinţă. Detaşează-te de tumultul cotidian. Afecţiunile sistemului respirator pot lua amploare. Totuşi, pe cât posibil evită consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale. O dietă uşoară, o plimbare în aer liber alături de cineva drag şi un somn bun îţi sunt cele mai potrivite remedii.


Horoscop 3 septembrie 2018, Leu:

Ziua este importantă la capitolul prieteni şi protectori. Se conturează în preajma ta relaţii de acest fel, cu oameni deosebiţi care îţi vor fi alături mulţi ani de acum încolo. Totuşi, selectează atent, evită să vorbeşti prea mult şi ascultă atent ce ţi se spune. Pe de altă parte există şi varianta să fii cooptat în proiecte de anvergură, cu scopuri umanitare. După-amiază ar fi bine să te relaxezi la o şuetă cu cei dragi.


Horoscop 3 septembrie 2018, Fecioară:

Şefii te vor chema la raport, însă şi colegii sunt cu ochii pe tine. Este nevoie să dai explicaţii legate de sarcinile tale de lucru. Alege-ţi cu grijă cuvintele și susţine-ţi părerile cu dovezi viabile. Sunt posibile tensiuni între tine şi conducere, de aceea fii prudent. După-amiază, retrage-te în siguranţă şi confortul casei şi vorbeşte cu membrii familiei. Aceştia te susţin necondiţionat şi-ţi pot oferi sfaturi bune.


Horoscop 3 septembrie 2018, Balanţă:

Relaţiile cu străinătatea sunt bune, fie că este vorba despre rude şi prieteni, fie că este vorba despre relaţii profesionale sau studii. Totuşi există tendinţa de a exagera în privinţa acestora, de aceea controlează-ţi reacţiile. De asemenea, palmaresul tău educaţional poate fi îmbunătăţit. Un program de instruire pe termen lung, ţi-ar fi de mare folos. Pentru a doua parte a zilei, planifică-ţi activităţi culturale.






Horoscop 3 septembrie 2018, Scorpion:

Debutul săptămânii îţi aduce în atenţie achitarea facturilor curente, dar şi variantele de câştig de la şi prin alţii. Ziua este favorabilă verificării bugetului de venituri şi cheltuieli. Fii prudent, pentru că datorită relaţiilor sentimentale în care eşti implicat sau datorită gustului tău exacerbat pentru aventură rişti să pierzi mulţi bani. Prietenii te pot sfătui de bine vizavi de investiţiile tale atât materiale cât şi sufleteşti. După-amiază, relaxează-te cu o lectură amuzantă.


Horoscop 3 septembrie 2018, Săgetător:

Relaţiile parteneriale te solicită mult astăzi. Fie că este vorba despre partenerul de viaţă, fie că este vorba despre colaboratorii profesionali va trebui să iei măsuri serioase vizavi de implicarea ta în aceste relaţii. Unele se pot destrăma definitiv, însă aşa este cel mai bine pentru tine. Se conturează alte parteneriate la orizont. Deocamdată observă atent ce se petrece, adună cât mai multe informaţii, dar lasă acţiunea propriu-zisă pentru următoarele zile.


Horoscop 3 septembrie 2018, Capricorn:

Săptămâna începe cu multă activitate la serviciu. Dozează-ţi eforturile şi ocupă-te doar de sarcinile tale de lucru. Relaţiile colegiale sunt tensionate, de aceea bazează-te doar pe forţele tale. Tot ce realizezi în această perioadă în domeniul profesional va pune bazele unor activităţi cu totul şi cu totul diferite. Posibil să se modifice definitiv condiţiile de muncă, salarizarea, colegii, dar şi şefii. Poți obține viața promisă, deoarece ai muncit mult ca să ajungi un lider!


Horoscop 3 septembrie 2018, Vărsător:

Preocupările legate de copii sau de persoana iubită sunt la cote mari. Ai succes în demersuri pedagogice, dar şi în organizarea activităţilor specifice unei pasiuni. Totuşi este bine să-ţi reevaluezi concepţiile despre iubire şi implicaţiile ei. Relaţiile sentimentale sunt tensionate şi oricând se pot reconfigura definitiv. Stăpâneşte-ţi tendinţa de a exagera şi de a avea prea multe aşteptări din partea celorlalţi.


Horoscop 3 septembrie 2018, Peşti:

Începutul săptămânii este favorabil treburilor domestice şi relaţionării cu membrii familiei. Deoarece în ultima vreme ai fost preocupat mai mult de propria-ţi persoană, tot ce ţine de casă şi familie îşi cere acum drepturile. Alocă-ţi timp şi resurse suficiente pentru a te ocupa de îmbunătăţirea condiţiilor de trai din spaţiul locativ. Există posibilitatea achiziţionării unor bunuri patrimoniale valoroase, utilizabile pe termen lung.









Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS