Horoscopul dragostei, 3-9 septembrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 3-9 septembrie 2018


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Berbec:

Pe fondul Lunii Noi din data de 9, se poate pune mult preț săptămâna aceasta pe capacitatea voastră sau a altora de a se face utili/e. Nu e de mirare așadar dacă vă înconjuraţi de oameni care vă pot ajuta într-un fel sau altul ori dacă ceilalți/lelalte consideră că afecțiunea și/sau loialitatea voastră se măsoară în disponibilitatea voastră de a face ceva anume pentru ei/le. Încercaţi totuși să nu exageraţi prea mult!


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Taur:

Deoarece casa în care are loc Luna Nouă din ziua de 9 mai simbolizează și iubirea, nu e de mirare dacă viața voastră sentimentală se dinamizează simțitor săptămâna aceasta. Acum e momentul să vă recuceriţi partenerul/a ori să abordaţi pe acel/a cineva special/ă pe care aţi pus ochii acum ceva timp. Se arată un moment prielnic să faceţi demersurile necesare pentru a vă mări familia, de exemplu.


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Gemeni:

Viața de familie este vizată de Luna Nouă din 9 septembrie. Propuneţi-vă să fiţi voi schimbarea pe care v-o doriţi la părinții voştri și veţi observa că rezultatele nu întârzie să apară. Nu de alta, dar lucrurile care vă deranjează în persoana lor nu sunt altceva decât o reflexie a propriilor voastre neajunsuri. Transformaţi-vă voi, vedeţi situația altfel și totul va merge înspre mai bine!






Horoscop 3-9 septembrie 2018, Rac:

Aceeași casă care găzduiește Luna Nouă din data de 9 reprezintă și rudele voastre apropiate, respectiv vecinii/ele, moment numai bun să începeți un nou capitol relațional, mai ales dacă nu v-ați avut prea bine în ultima perioadă. Daţi-le o mână de ajutor dacă s-au împotmolit într-un fel sau altul și îşi vor da seama că intențiile voastre sunt bune. Întrebaţi-i/le dacă i-aţi/le-aţi putea sprijini cumva acum!


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Leu:

În zilele de 5, 6, poate chiar și 7 ale lunii vă meritați cu prisosință renumele de regele junglei. Toată lumea pare să roiască în jurul vostru, conjuncturile sociale cu care vă întâlniţi vă propulsează în rolul de actori/riţe principali/e, dar pot exista momente în care simţiţi că toți/ate vor câte ceva de la voi și v-aţi dori câteva momente pe care să le petreceţi doar voi cu voi înşivă/sevă. Nu daţi cu piciorul șanselor de afirmare!


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Fecioară:

La fel de mare căutare aveţi, mulțumită Lunii Noi din ziua de 9 și în rândul burlacilor/ăcițelor, deci nu ar fi de mirare dacă săptămâna aceasta atrageţi mai mulți/te admiratori/are decât în mod normal. Exercitați o atracție magnetică pentru ceilalți/lelalte care nu trece neobservată nici în ceea ce îl/o privește pe partener/ă, motiv numai bun să se reîndrăgostească de voi. Bucuraţi-vă de atenția care vi se oferă!


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Balanţă:

Aceeași casă în care se formează Luna Nouă din 9 septembrie mai simbolizează și trecutul, indiciu că pot reapărea în viața voastră foști/ste parteneri/e. Nu lăsaţi revenirea lor în peisaj să vă schimbe părerea pe care o aveţi despre voi și nici nu îi/le faceţi răspunzători/are în totalitate de eșecul relației voastre. Se poate să aveţi tendința de a vă judeca pentru că aţi ales să vă despărțiți.






Horoscop 3-9 septembrie 2018, Scorpion:

Sub influența Lunii Noi din data de 9, viața voastră socială prinde aripi. Vă faceţi amici/e cu ușurință, pătrundeţi în anturaje care altădată vă erau inaccesibile și îi/le descoperiţi pe aceia/lea cu care împărtăşiţi idealuri și crezuri comune. Nu e de mirare așadar dacă vă treziţi mai populari/e decât oricând altcândva și sunteţi invitaţi/te la tot felul de evenimente de anvergură. Onoraţi-le dacă puteți!


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Săgetător:

În zilele de 3 şi 4 septembrie, unele chestiuni delicate de cuplu ar putea plana greu asupra atmosferei din viața de cuplu, deci trataţi-le cu discreție și multă atenție pentru a nu degenera în certuri cu cel/a drag/ă. Grație Lunii Noi din data de 9, puteți intra în cercuri de oameni influenți a căror companie vă face bine la imagine și care vă pot ajuta să vă dezvoltați atât ca profesionişti/ste, cât și ca persoane.


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Capricorn:

Mulțumită Lunii Noi din 9 septembrie, relația pe care o aveţi cu rudele partenerului/ei se îmbunătățește văzând cu ochii. Mai mult, restabiliţi contactul cu apropiați/te din străinătate de care v-aţi distanțat acum ceva timp. Se prea poate să cunoaşteţi oameni care provin din altă cultură sau de o religie diferită care vă provoacă să vedeţi viața din alt unghi. Puteți învăța multe dacă sunteţi deschişi/se!


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Vărsător:

Pe fondul Lunii Noi din ziua de 9, o chestiune legată de bani, de ordin personal sau o problemă de încredere ar putea interveni între voi și partenerul/a de viață. Încercaţi să rezolvaţi problema înainte să îşi pună amprenta pe viața voastră de cuplu. Căutaţi să comunicaţi deschis cu persoana iubită și să îi explicaţi cum vedeţi situația. Doar așa puteți cădea la un numitor comun și găsi soluția potrivită!


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Peşti:

Casa care găzduiește Luna Nouă din ultima zi a săptămânii îl/o reprezintă și pe partenerul/a de viață, deci nu e de mirare dacă nativii/ele acestui semn implicați/te într-o relație stabilă și de durată resimt ceva mai mult influența acestei lunații. Deși personalitățile voastre nu se potrivesc mănușă, nu înseamnă că nu puteți să funcționați ca o echipă, completându-vă reciproc. Concentraţi-vă pe acest lucru!









Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS