Horoscopul zilei de vineri, 28 septembrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 28 septembrie 2018


Horoscop 28 septembrie 2018, Berbec:

Încearcă pe cât posibil să te detașezi de acele stări de confuzie care îți consumă timpul și evită insistențele care pot deranja pe cei din jur. Caută să găsești soluții la dilemele cu care te-ai confruntat de ceva vreme pentru a crea o strategie clară pentru rezolvarea unei anumite situații financiară.


Horoscop 28 septembrie 2018, Taur:

Provocarea zilei este să te decizi dacă începi ceva nou, dacă mergi pe un alt drum din punct de vedere profesional sau dacă optezi pentru a rămâne în aceeași situație tensionată. Nu este recomandat în această zi să ții seama de opinia celor care se bagă în treburile tale. Nimeni în afară de tine nu știe ce este mai bine să faci, așa că ține cont de ceea ce-ți dictează intuiția care astăzi este la cote maxime.


Horoscop 28 septembrie 2018, Gemeni:

Neatenția ori impulsul de a-ți trata rău prietenii sau partenerul de viață te poate costa timp și bani. Posibil ca aceștia să te atenționeze că nu faci bine, mergând pe aceleași premize, dar de fapt acest mesager este trimis de Univers. Păstrează-ți calmul și fii mai prudent la felul în care comunici, pentru a nu fi rănit prin vorbe pe viitor.





Horoscop 28 septembrie 2018, Rac:

Pe partea profesională este posibil ca o schimbare de situație să îți solicite timp și atenție suplimentare, însă vei face față. Pe seară, încearcă să-ți păstrezi calmul și să ai cu partenerul de viață un dialog bazat pe afectivitate. În caz contrar, riști să faci unele afirmații necontrolate care îți vor tensiona relația de dragoste.


Horoscop 28 septembrie 2018, Leu:

Recompensele întârzie să apară pe plan profesional. Cineva dorește să profite de naivitatea ta. Încearcă să rămâi focusat și să fii atent asupra lucrurilor pe care le faci azi. Nu pune la suflet chiar totul și încearcă să te detașezi de probleme pentru a nu stârni certuri, dispute.


Horoscop 28 septembrie 2018, Fecioară:

Iubire, creativitate, intuiție, dorința de a te distra aduce ziua de astăzi pentru tine. Spre finalul zilei se pare că te vei implica în treburile casnice, pentru a avea mai mult timp petrecut cu partenerul cel drag. Acesta îți va fi recunoscător și te va răsplăti într-un mod romantic.


Horoscop 28 septembrie 2018, Balanţă:

Pe fondul influxului astral de astăzi este posibil să ți se declanșeze o stare de irascibilitate, de agitație și de ceartă, care se manifestă pe toate planurile vieții. Încearcă pe cât posibil să nu duci această energie negativă la locul de muncă, întrucât sunt șanse mari să fii sancționat.





Horoscop 28 septembrie 2018, Scorpion:

Nu îți place să te lansezi în bârfe, îți dorești liniște și pace, dar tentațiile te pot scoate azi din echilibru. Dacă ești singur sau în pragul unui divorț, vedem posibilitatea de a întâlni pe cineva nou, pe aceeași frecvență, care să dorească să investească timp, energie și resurse pentru a iniția o relație.


Horoscop 28 septembrie 2018, Săgetător:

Se pare că astrele lucrează în această zi în defavoarea ta. Poți deveni ținta unui șantaj pe plan profesional. Cineva de la locul de muncă este tentat să obțină beneficii pe seama muncii tale. Prin urmare fii cu ochii în patru, în plus ar fi bine să lupți pentru drepturile tale, chiar și în instanță dacă este cazul.


Horoscop 28 septembrie 2018, Capricorn:

Pe partea sentimentală vei fi destul de activ în această zi, vei face declarații de dragoste, te vei simți iubit, dar totuși nu trebuie să exagerezi cu gesturile de afecțiune, partenerul de viață s-ar putea să vrea să se retragă din pricina insistențelor tale.


Horoscop 28 septembrie 2018, Vărsător:

Îți dorești să-ți impresionezi partenerul iubit, să-i mulțumești pentru implicarea sa în relație, de aceea poate că îi vei oferi cadou ceva intim. Răsplata va fi garantată în așternut, în plus cel drag ți se va confesa, poate că îți va face o declarație de dragoste, care te va ajuta să te detașezi de problemele de la serviciu.


Horoscop 28 septembrie 2018, Peşti:

Ai o zi axată mai mult pe partea sentimentală, definirea statutului fiecărui membru al familiei, se vor stabili unele responsabilități. Astrele înclină în favoarea ta și tot ce începi azi, va da rezultate peste așteptări și în ceea ce privește cariera. Pe seară este posibil să afli despre un job potrivit pentru tine.









Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS