Horoscopul zilei de joi, 27 septembrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 27 septembrie 2018


Horoscop 27 septembrie 2018, Berbec:

Dragostea plutește în aer pentru Berbeci! Toată lumea o simte. Prietenii, colegii, dar mai ales o persoană... specială. E ceva în aer care îi îndeamnă pe acești nativi să-și ia inima în dinți și să facă primul pas, chiar dacă poate e prea devreme și riscă enorm. Din fericire, "ținta" pe care au ales-o este la fel de interesată de flirt și nu numai! Undă verde!


Horoscop 27 septembrie 2018, Taur:

Din nefericire, există riscul ca taurii să trăiască o zi plină de dezamăgiri. Vor afla astăzi ca unii prieteni apropiați au mințit în mod repetat, iar asta în legătură cu lucruri importante, ceea ce le provoacă o mare suferință. Singura soluție este să renunțe la acești așa-ziși camarazi, chiar dacă simt că pierd o parte importantă din viața lor. Singura veste bună vine abia spre seară și e legată de serviciu. Vin bani, mulți și repede!


Horoscop 27 septembrie 2018, Gemeni:

Gemenii vor trece prin momente bizare astăzi, dar în sensul bun al cuvântului. Se pare că acești nativi au admiratori secreți, iar unul dintre ei chiar se apucă de făcut complimente, de față cu toată lumea. Situație stânjenitoare, mai ales pentru acei gemeni care nu au meserii tocmai sinonime cu celebritatea. Nu este exclusă nici vizita unui prieten care i-a ajutat enorm sau un semn de la o fostă iubire. Se lasă cu scântei!

Horoscop 27 septembrie 2018, Rac:

Pentru Raci, a fi pozitivi va fi o adevărată provocare astăzi. Încă de dimineaţă, veţi fi frustraţi de un mic incident care vă va enerva. După acest început total greşit, veţi fi nervoşi toată ziua şi veţi fierbe de fiecare dată când lucrurile vor devia de la linia pe care aţi trasat-o în minte. Această abordare este greşită din start. Dacă vă veţi enerva, veţi suferi. Şi nu veţi suferi doar voi, ci îi veţi face să sufere şi pe cei din jur. Zâmbiţi lumii şi veţi primi acel zâmbet înapoi. Ar fi înţelept să începeţi să fiţi fericiţi şi să împrăştiaţi această fericire şi oamenilor din jur.


Horoscop 27 septembrie 2018, Leu:

Leii vor fi nevoiţi ca astăzi să muncească din greu. Acest lucru ar putea însemna să munciţi din greu la locul de muncă sau să munciţi din greu pentru a elimina anumite probleme de acasă. Chiar dacă trebuie să depăşiţi acest hop, nu veţi fi singuri, astfel că, la sfârşitul zilei, nu veţi fi foarte obosiţi. Totuşi, dacă pentru seară aveaţi programată o activitate care necesită un timp îndelungat sau responsabilităţi în plus, ar fi bine să abandonaţi planul. Astrele avertizează asupra situaţiei financiare. Nu cheltuiţi bani astăzi, în special pe lucruri inutile.


Horoscop 27 septembrie 2018, Fecioară:

Pentru Fecioare, astăzi nu este o zi recomandată pentru a cumpăra haine. Acest sfat este cu atât mai relevant cu cât aţi început de curând să mergeţi la sală sau o nouă cură de slăbire. Măsurile voastre se vor schimba curând şi în bine, ceea ce înseamnă că orice haine noi aţi cumpăra astăzi, acestea vor fi inutile în scurt timp. Ceea ce aveţi nevoie cu adevărat este un aparat de masaj. Vă va ajuta în procesul de slăbire şi veţi fi, totodată, mult mai relaxaţi.


Horoscop 27 septembrie 2018, Balanţă:

Dragi Balanţe, aţi face bine să fiţi ceva mai tăcuţi şi rezervaţi. Chiar dacă aveţi planuri măreţe în desfăşurare, circumstanţele nu sunt de partea dvs. O mult aşteptată reuşită e pe cale să vină, însă nu e momentul să desfaceţi încă şampania. Este o zi perfectă pentru a medita asupra evenimentelor din viaţa dvs. Pe seară, cel mai vine ar fi să alegeţi odihna şi să evitaţi conflictele şi discuţiile în contradictoriu.

Horoscop 27 septembrie 2018, Scorpion:

Scorpionii fug de compromisuri. Din cauză că evită să îşi sprijine colegii de muncă, e foarte posibil să afecteze întreaga echipă, lucru care le poate fi dăunător în cele din urmă. Pe de altă parte, în plan personal, au toată dreptatea să se simtă deranjaţi de anumite evenimente. Astrele le recomandă nativilor Scorpion să încerce să discute deschis cu apropiaţii şi să îi facă să vadă lucrurile într-o manieră mai simplă.


Horoscop 27 septembrie 2018, Săgetător:

Săgetători, în sfârşit o zi în care vă simţiţi curajoşi şi îndrăzneţi. Cineva pe care admiraţi de multă vreme de la distanţă va avea ochi pentru dvs. Dacă sunteţi deja într-o relaţie, să nu vă fie teamă să îi mărturisiţi sentimentele acestei persoane nou apărute. Pentru moment, astrele spun încă că nu e cazul să vă aruncaţi cu capul înainte. De asemenea, evitaţi să faceţi cheltuieli mari.


Horoscop 27 septembrie 2018, Capricorn:

Astăzi, comportamentul cuiva apropiat îi va face nefericiţi pe Capricorni. Înainte de a se lăsa duşi de val şi a începe cu critici şi cuvinte grele, ar face bine să se pună în locul acestei persoane. Poate acest lucru le va schimba atitudinea față de situație. Capricornii vor avea astăzi noroc în chestiuni de autodezvoltare. Ar fi ideal să stabilească un un obiectiv major pe termen lung (de exemplu, renunțarea la obiceiurile proaste sau scăderea în greutate).


Horoscop 27 septembrie 2018, Vărsător:

Vărsătorii îşi fac planuri de viitor. Nu le este frică şi nu sunt intimidaţi de schimbări mari, mai ales dacă acestea vin exact la momentul potrivit. Aceşti nativi, însă, nu trebuie să creadă că într-o singură zi li se va schimba radical destinul. O mare schimbare nu este altceva decât o serie de schimbări mai mici. Sfatul astrelor pentru Vărsători este să nu ceară părerile nimănui. Aceste recomandări, lipsite de obiectivitate, îi vor trimite într-o direcție greșită.


Horoscop 27 septembrie 2018, Peşti:

Astăzi, Peştii vor fi predispuşi la minciună şi invidie. Iar asta îi poate afecta dacă nu se opresc. Nu trebuie să compare relațiile, veniturile, aspectul sau alte părți ale vieții sale cu viața altcuiva. Peştii sunt încurajați să-i pună în evidenţă personalitatea. Vor face un pas care va artă tuturor celor din jur cine sunt ei cu adevărat, cu tot cu slăbiciuni şi defecte.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS